Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ma tot gandesc la Ali si Papanash...
Sper ca suntetzi cu psihicul sus - pe cat se poate. Nici nu stiu ce pot face cei de pe margine in situatzia asta...

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

WOOOOW! Vazut delfinul absolut superb al Yaiei - de fapt delfinii - si l-a innebunit pe Radu (fost inotator) ca gata, si el vrea! (dar la ce piele sensibila are Michael, nu putem inca. Sper sa se mai faca pielea de balaur pe el, sa reziste mai bine la apa calda / clor / calcar. Dupa o singura vizita la bai termale, cel putzin 2 sapt ma lupt sa-i repar pielea...)
Ahh, si zice Tati: "Ce dulce e Tudor!" Michael zice: "Ihi!" Eu: "Itzi place?", aratandu-i piticii. (duuulceee!) Micha: "Ihi... 'titza?!" (si mi-o arata pe blondina in rochitza de flamenco de langa fecioru-tau!) Nu-i stau bine ochii-n cap! Si Yaia, doar burtica ai - nu stiu ce tot comentezi tu cu greutatea! Asa bine te prinde! (plus rosu: te rog sa portzi de-acum incolo doar tichie de moasa si rosu, ok?!)

Vazut si pozele Ceciliei cu Botezul - si ce maaare si luuuung e Cristi! Imi pare mult mai mare - si ce cuminte era el la masa! Si noul leopard al Sabinei - COOL! Stilul pointilist in format macro!

Sabina, felicitari de faza cu foto-teacher! Si Radu te felicita! Multe satisfactzii si... ce papirus itzi doresti tu, sa fie happy si familia ca esti "in sistem".

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 2 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a vaziy Gh poze cu Tudor si Micha!

Lui Tudor ia ziz doar bebe apa mare:), ce i=a mai placut!
iar lui Micha ii zice Pika:))

Si i-am aratat ca mameicile au bebe la burtica...da nu s-a convins.
"bebe nu-i!!"

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

da, l-am gasit da era deja 12 si-u n sfert noaptea, era sub saltea in dormitor....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Am venit si eu de la dr, cam desumflata...asta e, daca nu am ajuns ieri la privat, in clinica batea vantul si dr a fost evaziva si superficiala. Of!

Dar bebelina e bine, 36 s si 4 zile, toate masuratorile bune, lichid suficient, nu greutate estimativa, nu col, cica ne vedem daca nu intervine ceva in 10 ianuarie...Atunci si monitorizare. Sper sa ajung vremurile alea! Vestea buna ca numai de Revelion nu e, in rest este...

Asta e, n-am aflat multe, dar daca e totul ok, ma declar multumita!Azi noapte iar abia am inchis ochii pe la 3 si m-am tot trezit pana la 7, horror...m-au reapucat starile de greata, probabil de la oboseala...

Ana, multumim de capitol, deci si tu bantuiai pe aici

Piciule deci mai bine vin eu sa nasc acolo decat tu aici...ce m-am enervat iar...Parca vad ca iar am bafta sa nasc intr-un moment ca asta cand nu e dr si gol prin clinicaOf! Ce poze? Ce 3 D? Ce monitorizare? Nici control pe masa...

No, va pup, ca nu sunt in apele mele, dar merg sa vizionez poze cu copilasii

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Gabi, stai linistita, de ce vroiai control pe masa, daca iti declansa nustiuce, stai tu linistita, important e ca e fata bine, de luni incolo se animeaza spitalele din nou, acu bate vantu, e firesc, hai, ca ai un revelion, ultimu in 3 de petrecut!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Ramonaiani, da ai dreptate am gresit anul la DPN.

Sabina, si eu as vrea sa ne vedem cand va intoarceti de la Busteni sau cand ai timp, poate veniti pe la noi, sau ne vedem prin parc. Felicitari pentru cursul foto si mult succes. Am vazut pozele de la intalnire, toti participantii sunt dragalasi si se vede ca s-au distrat.

Yaia, ce dragut e delfinasul tau, ii place tare mult in apa.Felicitari pentru casuta din turta dulce, arata super.Eu am pregatit de Craciun cozonac si pricomigdale, dar turta dulce am tot zis ca o sa incerc.

Am admirat si pozele cu Adelina cantareata si cu Cristi-nasul mic la botez si sper sa nu mai uit pe cineva.

Valentina, poate e o problema temporara cu Alexandra. Dr noastra, dna Palicarie stiu ca e foarte buna si pe nutritie si poatev-ar putea ajuta (o gasesti la eurosanity)

Gabriela, imi pare rau ca nu esti f multumita de ultimul control, probabil din cauza sarbatorilor nimeni nu are prea mult chef de munca.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabi, pe mine m-a urcat pe masa abia in saptamana 38, asa ca stai linistita, nu cred ca este cazul sa te agiti, oricum este prea devreme sa nasti, asa ca lasa sa treaca anul asta linistit.

Piciulika din partea lui Cristi, cat despre dorinta lui Radu cu inotul sa-si faca piscina si se rezolva

Eu ceva mai bine, a trecut durerea, dar s-a inflamat locul, asa ca azi nu o sa-mi pot scoate cealalta masea de minte(de jos)...daca nu ma mai doare o sa o las pana pe 5 ian, cand se intoarce dr mea....daca nu Fac de stomat. scrie pe mine, ei au urgente, oricum chirurg nu gasesc in alta parte in perioada asta.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Mai am o rugaminte la voi, stiu ca mai multi bb din gasca au avut probleme cu pielicica/dermatita atopica, finutul meu a facut o urticarie(cica, nu sunt convinsa), au inceput sa treaca brobonelele, dar pielea este aspra si uscata, iar de ieri parca se exfoliaza, asa ca poate imi recomandati un dr pediatru dermatolog....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Am vazut acum pozele cu Tudor.....acum inteleg de ce era invidios Radu, si eu sunt, mai ales ca el urla la spalatul pe cap, in rest ii place in apa dar pana la cap

(07.09.2007)

Mergi la inceput