Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta e cu statu la bloc;0)

Andreea, ma infiintez si io la tine la ciorbita

am pus poza cu rochita de revelion:)

(mi-am cumparat-o fara sa o probez, puteti sa credeti? am stiut!!! :)) )

http://armonii.blogspot.com/2010/01/am-promis-poza.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, dragele mele! Vad ca toata lumea s-a distrat si acum ne revenim cu greu! Noi inca suntem cu verisoarele si ne distram tare bine. De nascut inca nu, duminica intru in s 37, asa ca avem liberDe revelion a fost frumos, ne-am distrat, am cantat, dansat, am fost la artificii, apoi la prietenii nostri unde s-a lasat cu chef, la 6 ne-am pus in pat! Ne-am cam dereglat cu somnul, drept urmare Sara e tot mai irascibila, dar si surescitata de atata activitate! Va sarutam cu drag!

P.S Sunt linistita,bebe se naste in 2010Ceea ce vad ca a facut cu succes si cuscra!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Am citit si eu din urma. Astazi nu am avut semnal in zona (cred ca a scuturat ursul releul :) in schimb Internetul merge. Ma bucur ca au scris multe mamici care posteaza mai rar. Poze nu am vazut decit cu artificiile de la Bran si the rochia maro ale Sabinei-frumoase toate.

Daria e bine, astazi la prinz a refuzat ciorba dar a mincat o placinta cu brinza. Inainte de prinz a fost cu sania.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela te imbratisez. Nici nu se putea altfel. Eu zic ca Emma va astepta pina dupa 38 de saptamini.

Eu sunt multumita ca m-am simtit binisor in sejurul asta si ca nu am stricat cheful nimanui. Miine plecam la PN apoi peste o saptamina la Bucuresti.

de

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ma bucur ca citesc numai de bine, asa sa fie tot anul asta, Prisi si Teo sper ca sunteti bine si Mihutu si cretulina la fel.

Sabina am vazut si eu rochita, superba d-na care o purta

Eu la fel ca ieri, Cristi vesel si plin de energie, fericire maxima ca este si tati acasa, sa vedem cum o sa fie de luni, in rest incantat de cadouri, care inca mai vin, cere sa-i citim povesti, deseneaza si coloreaza toata ziua, mai rau ca cere la zapada...se pare ca o sa vina iar.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27
yaia sa stii ca si eu am remarcat de-a lungul timpului cat de multa energie ai.chiar te citeam zilele trecute si ma miram cum poti face atatea cu un copil mic si o sarcina la purtator.

Energia probabil de la sarcina se trage.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Un an nou superb pentru toata lumea.
Noi am petrecut sarbatorile acasa.
Bogdan a avut prima intalnire cu Mos Craciun si a fost foarte calm si linistit. I-a spus chiar si o poezie de trei strofe cu pisicul pufulete. Toata luna a cantat O brad frumos, Si Mos Craciun cu plete dalbe.
De revelion l-am pregatit inainte si i=am spus ca o sa se auda poc, poc sa nu ii fie frica. A fost super incantat de artificii si de sampanie. I-am pus si lui 2 picaturi in suc sa ciocneasca , dar se intindea la paharele noastre ( la al meu nu era problema ca si al meu avea mai mult suc decat sampanie).
Dimineatza ( adica la 12 ) cand s-a trezit ne-a sorcovit.Si daca pe 1 ne-a batut mai mult cu sorcova astazi zicea, ca un mar , ca un par ca un fir de trandafir.
Am facut si cateva poze pe care o sa le pun pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani! si de la noi

Cam greu ne revenim,cu toate ca de revelion anul acesta am stat cumintei acasa,toti patru...a rezistat si Miru pana la 12,ne-am uitat la artificii,apoi ne-am pus la somn,mai ales ca ni s-a intrerupt si curentul de vreo 2-3 ori

Sabina ti-e ca turnata rochia

Gabriela, distractie placuta in continuare

Pupici la mamici si pitici si sa dea DD sa avem un an nou mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hello,hello si de la noi

Mihnea muuult mai bine,io varza ,,a la Cluj''
Mi-am tusit si sufletulSunt disperata,nu stiu cesa mai iau sa mi se domoleasca tusea asta.Norocul meu este ca nu-mi vine a tusi noaptea,in somn..ca ar fi teroare!as trezi cartierul,ca blocul si strada deja ma stiu
Acum servesc un ceai de ceapaDeliciossss si alta nu!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo, ai spus bine varza, asa sunt si eu, a reinceput durerea aceea nasoala, asta este daca nu am apucat sa o scot si pe a 2-a masea de minte si ultima, mai rau ca sunt inca umflata si nu stiu de la ce, maseaua scoasa sau cea care doare, daca pana azi a mai fost cum a fost(mi-a dat un cap Cristi aziiiiiiiii) cred ca iar ma asteapta o noapte cumplita, mai rau ca nu stiu unde as putea sa o scot maine...si eu speram ca rezist pana pe 4 sau 5 cand vine dr mea.....hai ca plang ca o pisica de cand a inceput anul sper sa nu o tin asa tot anul

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput