Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Asa, deci Picea e tot cu bebe la purtator, Miru e mai bine, sunt sigura ca o sa-si revina repede si Prisi si Teo...buuun!
Bine v-am gasit in 2010! Acum fug sa fac papa la Cupil!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

La multi ani!
Multa sanatate si impliniri in 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

am terminat mancarurile lui bebe,tati i-a dat sa pape,acum discuta cu barbatii in sufragerie.
yaia sa stii ca si eu am remarcat de-a lungul timpului cat de multa energie ai.chiar te citeam zilele trecute si ma miram cum poti face atatea cu un copil mic si o sarcina la purtator.
piciulika la fel si ptr tine.
sabina nici nu ma asteptam sa te supere rautatile unora,cred ca esti o femeie inteligenta si rationala,echilibrata si nu are rost sa intri in polemici fara sens..ce mai fac sofia si gheo?
incerc sa il trec pe andu la nani,d anu cred ca am sanse.de la un timp nu discuta decat cu tati sau tataie.s-a cam rasfatat saptamanile astea,dar dupa ce pleaca mamaie si tataie,ne revenim noi.
eu am oarece emotii ptr job-ul cel nou,de abia astept sa vad cum o sa fie.vom vedea.
vinerea viitoare o sa bagam un drum in oltenia,sa ii ducem pe mamaie si tataie si sa ii vizitam pe bunicii paterni.ne iesim din lancezeala din ultimele doua saptamani,de care ne-am cam saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sabina poate nu vor decat sa iasa "ele" in evidenta???? Eu te admir pentru convingerea cu care ne-ai indrumat si incurajat sa alaptam. Eu una am facut la fel de cate ori mi s-a dat ocazia, incurajand alaptatul, nasterea naturala si increderea mamei in cel de-al "saselea simt" cand e vorba de copilul ei!

In alta oridne de idei, eu sunt destul de intoarsa acum..."ador" sarbatorile si vecinii iubitori de muzica "buna"...

Mergi la inceput

Si pentru ca sambata la mine e zi de smotruiala, ma duc sa-mi vars nervii frecand prin baie pana se trezesc baietii!

Andreea ce ai facut bun de papa pentru flacau...eu sunt in pana momentan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Isabeluta, apropos de vecini, acum vreo 4 ani cand stateam la busteni la casuta de-o camera au inchiriat vecinii de vis-a vis unora, o gasca mare.
Ei bine, in noaptea de Anu Nou noi nu ne puteam auzi unu cu altu in casa , la propriu!!pt ca TOATA noaptea au rasunat , din masini cu bozele la MAXIM, 2 cantecele : o manea si o melodie de-a lui Fizz, aia cu "am nevoie de-o femeie care sa stie meserie"

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Probabil nu gaseau femeia...Si au tot caut-o.

In privinta asta nu prea mai am speranta, deja ma simt stupid doar gandindu-ma de cate ori am batut la usa si de cate ori am vorbit cu mama "copilului" (de 21 de ani...)

Piciule nu-ti face griji, in Cascavalia cresc paduri de poveste, la noi sunt o gramada de uscaturi si moama ce mai troznesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

isabeluta eu am facut o delicioasa ciorbita de fasole verde si un pilaf cu pui si legume.e innebunit dupa ciorbitele cu legume,mai bine zis dupa legumele din ciorbe de asta la mine ciorbele sunt cu muuuuuulte legume.iar orezul e una din slabiciunile lui.alaturi de mancarea de dovlecei.
sabina la noi si acum de revelion unul dintre vecini a avut party pe tema de manele iar altul hip-hop. iti dai seama ce a iesit???????
ieri ne tiuiau urechile.simteam ca lipseste ceva.

Mergi la inceput

Foarte bune legumele intr-adevar...si al meu le place..si da e bun orezul. Am sa fac un pilaf sarbesc si eu! Multumesc de idee!

Mergi la inceput

Orisicum multumesc de incurajari...al meu vecin stie sa umble la volume. E smecherit tare se crede la discoteca sau scuze, mai bine zis club...ca io is baba batarna....ma duc sa frec podele.

Pupici!

Mergi la inceput