Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
neata la cafeluta!
Mai, e normal sa ne punem probleme din astea, ca doar nu suntem legume.
Ne plangem noi pe ici si colo, dar adevarul este ca pentru majoritatea celor de pe planeta e mult mai greu decat ne e noua.
Picio, eu eram in stare de soc cand in la busra din Germania imi spuneau colegii "Viel Spass" ca ma duceam sa lucrez la compozitie.
pai nene, aia e pe viata si pe moarte, cum adica viel spass?
stiu ca pt ei e ceva mai profund de atat....mai ales neamtu din nord e tare serios, ca taica Brahms :), dar in general stilul lor era sa produca ceva care provoaca placere imediata si mai putin adancire in problematica.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
isabeluta spune:
Multumim de cafeluta!
Savurez aceste zile minunate! Oricat ar parea de moroconoasa vremea in sufletul meu e primavara. Sunt alaturi de cei dragi si simt ca infloresc!!!
Daca e sa privesc la rece a fost cel mai anost Revelion si totusi...m-am simtit minunat. Ne-am copilarit la maxim in vacanta asta de Craciun! Vlad si-a dat drumul in sfarsit la vorba si chiar e super sa poti comunica cu el! Pana acum invata cuvinte, cerea, etc. Acum am trecut la nivelul urmator!
Din ajunul Craciunului incercam sa-l invatam sorcova si credeam ca nu am reusit pentru ca nu reactiona decat la sfarsit cu "...noua banii..." facand doar momentul savuros. Dar...ca sa nu o mai lungesc...vineri dimineata ne-a sorcovit pe toti: parinti, bunici, unchi si matusi.
Si apropo nu l-am filmat si nici foto....avem o problema cu aparatele pentru vrea sa le foloseasca si nu prea mai reuseste sa intre in cadru!
Piciu foarte draguta parcarea lui Michael. A primit si Vlad una si cel mai tare ii place elevatorul. ![]()
Piesa de rezistenta insa, e trusa de bricolaj...am preferat oricum asta decat pe cele reale (le vaneaza de cate ori sunt la indemana lui...).
Avem si un cantecel favorit. Vi-l www.youtube.com/watch?v=eJGd7aXgi98" target="_blank"> amintiti?
Sabina spune:
Lol fetelor, I'm a star ![]()
![]()
![]()
![]()
deci ce zice una pe forum despre mine:
este vorba despre o persoana bolnava care se trateaza cu bai de multime. E un caz particular si unic.
va jur ca rad si cu popoul, vorba lu barbatu-meu:)))
Tare trebuie sa se mai pliciseasca unii sa se coboare in halul asta.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
buna dimineata mamici si puiuti.urata vreme.vroiam sa duc baietelul la plimbare dar cred ca nu am sanse.nu stiu voi,da reu de abia astept sa reancep serviciul.m-am odihnit saptamanile astea dar
mi-a cam ajuns.mi ales ca la mine an nou...job nou
.
sabina am incercat sa urmaresc subiectul dar atata rautate nu pot suporta nu stiu cum poti tu.nu-ti mai fsce sange rau
aandreea27 spune:
.aveam pe andu in brate si nu am putut scrie ca lumea.saina,de fapt e impropriu spus ca iti faci sange rau,vad ca esti mai mult amuzata.
.faci haz de necaz![]()
Sabina spune:
Andreea, dar nu merita de urmarit, eu din pacate tre sa stau si ca leguma cateva ore pe zi, de aia m-am tot dat pe net zilele astea, si pe bune ca nu m-am suparat, pt ca atunci cand esti rau, te discreditezi singur, nu e nevoie de replica...:)
Sabinutza , te 

mitocanca sefa ![]()
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Yaia, sunt invidioasa e energia ta! Sa ai tot asa multa si anul viitor, sa te poti ocupa fara probleme de ambii delfini! |
He-he, mersi...ori mi-am consumat-o pe toata anul trecut, ori se termina trimsetrul doi si gata energia!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Poze noi cu Cris http://entertainment.webshots.com/photo/2938684650102678596piTrcL?vhost=entertainment . |
Ce faina e poza cu saniile!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Mada28 Mi-a zis mama ca fiul meu a intrebat-o de dimineata- buni mai ai sampanie ::))) |
Si Tudor a dat de gustul sampaniei. T-am pus si lui 2 gurite mici, sa dea noroc cu noi si cum a lui s-a terminat repede, se dusese la paharul lui tata-su!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Asa de cacao cum a fost viatza noastra inainte - si dupa! - '89, dar experientzele alea au avut asa de mare rol in a deveni cine sunt. Nu vreau sa umplu pagina, dar tare ma gandesc la ce drum vor alege baietzii mei. |
Cine zice ca daca nu ai fi avut experientele de cacao nu ai fi fost o persoana si mai si? (nu ca nu ai fi!) Din necazuri si incercari trebuie sa inveti, dar nu trebuie sa ti le doresti, Doamne fereste! Mie imi pare ca Matrozul a ales un drum foarte bun pana cum si asa va fi si de acum inainte. La fel si cu Bebe care inca mai e la caldura (bravo, Bebe, stiam eu ca m-ai auzit si stai acolo pana dupa sarbatori! Tocmai ce am batut-o la previziuni pe tanti aia Omida-Ludmila ce au adus-o la Realitatea sa ne prezica de politicieni in 2010!