Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
bre cine m-=a pus pe mine sa ma dau pew forum.....am prea mult timp la dispozitie, daca va plicitisiti puteti sa cititi cum sterg unele cu mine pe jos pe 15 pagini:D
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146619&whichpage=4
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Sabina nu te enerva aiurea!!!
Am, tot cautat pe forum, insa nu am gasit...Care e subiectul din noiembrie???
Sabina spune:
chiar nu m-am enervat:)
e la zz, se numeste cine e seful, dar tre sa dai optiune sa-ti apara sub din ultimele 60 de zile sau toate subiectele.
insa nu merita, e urat si nedemn.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
la multi ani!!! sa aveti parte numai de bucurii si belsug,multa sanatate si fericire!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Pinacolada spune:
LA MULTI ANI!!!! MULTA SANATATE SI NOROC! SA FIE UN AN MAI BUN DECAT 2009!!!
FELICITARI SI PUPICI NOILOR MAMICI!!!!!

Despre noi...suntem bine, ne-am plimbat prin toate parcurile, cel mai frumos e in IOR! copii sunt ok!
rares- nu am reusit sa-l invat sa faca la olita, deci suntem tot la pampersi, de vorbit greu....dar se vas rezolva!
luca- vioi si creste ca din apa:)!
Pinacolada spune:
Theo- sa-i treaca tusea printisorului..
Nana- sa nu mai aveti probleme!
Mandarinutza-abia astept sa te vad! felicitari!
Roxana-sunteti ok ,da!
Mada28 spune:
La multi ani! Anul ce a sosit sa va aduca tot ce e mai bun pe lume!
Noi am petrecut la club pe ritmuri de salsa. A fost frumos, cu prieteni dragi, atmosfera super, muzica buna si organizare buna. Spre fericirea mea ventilatia a fost fb si nu m-a deranjat fumul.Am dansat aproape toata noaptea dar n-am participat si la concursul de dans cu toate ca sotul insista (bb dansa si el in ritmul muzicii din boxe
).Pe la 5 am plecat, ca deja obosisem. Dar am adormit mai tarziu, de fara Luca acasa
.
Ne-am trezit la 1 si am mers la parinti unde am sarbatorit in oras onomastica lui tata.Luca era si el f obosit. Se culcase la 1 dupa artificii si sampanie
A adormit la restaurant. Apoi am fost la socrii.Mi-a zis mama ca fiul meu a intrebat-o de dimineata- buni mai ai sampanie ::)))
Asa ca am venit super obositi.
acum m-am trezit din cauza arsurilor. Un pahar de lapte rece si putin net
Va pup iar bolnaviorilor multa sanatate.
Mada 28 mami de Luca si
25+
Piciulika spune:
Dragelor, ma bucur sa o gasesc pe Miru acasa - mai rau de Prisi si de Teo ca trebuie sa traga asa...! Sanatate! 

Vazut pui dulce si curios, Cris de Andreea, cu Mosu' - ce fain ca-tzi avut zapada!
Mada, am uitat sa-tzi spun ca mi-a fost dor de tine! Si ca imi imaginez ca asta a fost un Rev cum mi-as fi dorit si eu - aaah, salsa, de cand nu am mai dansat! Dar vreau asa, la mama ei (
nici nu am pretentzii!): ori cubana, ori, ce mi-a ramas la inima, in Columbia / Cartagena - aaah! Ma bucur ca atzi petrecut asa frumos! Bravo!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 2 sapt
Piciulika spune:
Sabinel, o sa citesc si eu, din curiozitate: sa vad "de unde atata ura, dom'le?!" Pacat ca-tzi pierzi tu vremea si energia...
Ieri am avut o zi linistita, am dormit ca un bursuc - ca nu ma catzaia burta - dar... insomnia tot ma curteaza, asa ca nu-s decat la capitolul 'recuperari', nu 'supraplin'.
Cu insomniilea astea risc sa devin maaare filozoafa.
Am niste revelatzii pe la 5 cand fac dush, gen: "ce porcarie ca eu ma relaxez sub apa potabila, cand altzii beau dintr-o cloaca" - si ma gandesc la toate chinurile de a mai reduce cat de cat bacteriile ce infesteaza apa de baut din Africa, pe care o cara copii kilometri...
Si ce sansa si nesansa in acelasi timp, sa-mi nasc copiii intr-o tzara ca asta: trebuie sa-si caute sensul, sa-ti gaseasca bucuriile, pentru ca totul e prea usor, prea 'de la sine intzeles'... Asa de cacao cum a fost viatza noastra inainte - si dupa! - '89, dar experientzele alea au avut asa de mare rol in a deveni cine sunt.
Nu vreau sa umplu pagina, dar tare ma gandesc la ce drum vor alege baietzii mei.
Hai ca las capitolul neterminat
si nu va plictisesc
cu roadele insomniilor mele de gravida.
Va pup si o zi buna tuturor!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 2 sapt
devylla spune:
La multi ani!Si bun gasit in noul an!
Draga Piciulika,exact in srcina cu Lisa,aceeasi problema mi-o puneam si eu.De multe ori ma ducea gandul la bieti copii din Africa,la nesansa lor,in fine,nu esti singura
Chiar acum cateva seri,ne uitam la o emisiune si aratau un documentar in care cativa copi din Africa culegeau boabe de cacao.Si spuneam ca ei nu au gustat niciodata ciocolata sau produse din cacao.
Mi s-a parut atat de trist