Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 14
cecilia L spune:
Eu am inceput cat se poate de prost, m-am trezit mai umflata ca ieri si am inceput sa iau antibiotic
, nu am luat in viata mea, dar imi este frica de vreo infectie...cand am scos maseaua de minte + inca una de langa ea(odata) nu s-a inflamat deloc si nici nu durea
.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Andries spune:
Bine v-am regasit in 2010!! A fost foarte frumos aici in Busteni, eu am vazut artificiile de la castelul Cantacuzinilor si au fost chiar reusite, cred 99% ca au avut firma angajata, pentru ca prea veneu frumos si ritmic una dupa alta, plus ca erau modele deosebite, super!!
La Multi Ani! Sf. Vasile si petrecere frumoasa in continuare!!
Imi pareau ca e asa mocirla pe jos, ai mei deja si-au murdarit o serie de pantaloni si canadiene cu noroi si mai rau e ca nu ai unde sa te duci cu ei la plimbare. Poate dam o raita pe la Brasov sa mai iesim si noi din rutina "sarmale-friptura-cozonac". Au si sarbatorile astea o parte mai putin placuta, toata lumea te imbie sa mananci si de aici pana la excesul alimentar nu e decat un pas. Mama cel putin se bosumfla toata daca nu mancam TOT ce a pregatit...si mie mi se urca stomacul in gat numai cand deschid frigiderul (by the way cred ca i-ar trebui o camera frigorifica, frigiderul e oricum insuficient, congelatorul geme de pachete iar cainii de prin curtile vecine oricum sunt umflati cu pompa).
Cam atat pe fromtul de la munte ![]()
Andries
piccaflor spune:
La multi ani fete dragi si pitici frumosi! Anul Nou sa fie mai bun decit cel trecut,sa va aduca numai clipe minunate,bucurii si impliniri,si mai ales sanatate,pt ca e cea mai importanta!
Marta ma bucur ca Miru e pe drumul cel bun! Ai grija si de tine 
Pupici si numai ginduri bune pt toata lumea 
Sabina spune:
da, anu asta la busteni chiar a fost ceva deosebit, in toate partile era atat de frumos:), eu am pozat ce se vedea spre munte, ca mi-a placut cum era si Crucea luminata:)
Plus norii aia si ceata, ce sa mai, de vis:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
La multi ani la ziua de Vasile Sfintul.
Noi ne-am trezit pe la 9 apoi la 10 jumatate, am mincat (Daria mai putin) apoi am plecat la Moldovita. Vizita la manastire a fost scurta pentru ca incepuse sa ploua. Am intrat pentru o cafea si prajituri delicioase la pensiunea unde e cazat fratele meu.
Un moment autentic am avut pe drum cind am intilnit un plugusor cu boi si uratori in costume nationale.
Acum Daria e la piscina cu tati, sper sa doarma un pic cind se intorc.
O zi relaxanta va doresc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
prisi spune:
hello, merci de incurajari
copilul doarem la bunici de pe la 2, am bagat si eu o ora de somn, am bagat nurofen, eurespal si erdomed , vreo 2 ceaiuri acre rau si e mai bine, doar de tuse trebuie sa scap
ma bucur ca v-ati distrat asa frumos la cumpana dintre ani, artificii am vazut si noi frumoase ca au avut vecinii![]()
La multi ani! celor ce poarta numele de Vasile
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
mihailescu teodora spune:
LA MULTI ANIIIIIII!!!!!!!
UN 2010 plin de sanatate si intelegere!!!
Sabina
,pot sa zic si eu un ,,fuck 2009''?![]()
![]()
Duca-se pe pustiuri ,sa vina un 2010 plin de satisfactii;n-a fost cel mai crunt 2009,dar sfarsitul lui mi-apus capac!
Si eu ca Marta:traheobronsita
Tusesc non-stop;nici nu pot dormi de tuse...Ma duc sa-mi iau niste erdomed de la HN!
Va tuc dulce!
Aseara am stat pin' pe la 1:30,Mihnea pina la 23:30.Era asa de haios
statea cocotat pe geam si se uita la artificii si tipa:altaaa,altaaa,altaaaa!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
ANDREEA11 spune:
Poze noi cu Cris http://entertainment.webshots.com/photo/2938684650102678596piTrcL?vhost=entertainment .