Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 19
aandreea27 spune:
.cecilia ma bucur ca ii plac cadourile,andu deja le-a uitat.le mi vede sub pom,le mai invrate mai runzareste la carti......dar cam atat.si el cere badada(zapada),dar numai ptr saniuta.a incercat sa o impinga pe covor dar.......nu mene(nu merge)
.urate sunt durerile de dinti.eu le-am experimentat ani multi.
babylina si ndu spune sorcova dar versul lui preferat este:mani...muuuti mani(bani,multi bani).si face si din degetele semnul banilor
.de revelion a urlat corespunzator cand a auzit artificiile.
teo ma bucur ptr mihnutu,sanatate si tie.
Gabriela77 spune:
Of, Cecilia, draga de tine....
Erina, cat ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase si te-ai simtit bine! Raportez si eu ore mai multe de somn! Dar si arsuri gastrice de groaza!
Teo, ce ati mai tras si voi! Asa rau imi pare! Dar lasa ca a venit un 2010 care ne va face pe toti tare fericiti!
Bernixule, multumesc de cuvintele tale frumoase!
Sabina, ce rochita faina ai si ce dulce esti in ea!
Prisi, bine ca e mai bine Miru! Of! Sa te faci bine si tu!
Danuta, deci si voi tot pe acasa! Pupam Mirunica dulce!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
Gabriela77 spune:
Picia, draga ce mai faci? Cam asa cu filozofia si la mine, cred ca de la insomnii ni se trage!Vai ce curioasa sunt sa vad ursuletul number 2!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
36 +
mihailescu teodora spune:
Cecilicooo,ia un
de-aici.Nu-mi mai aminti de nenorocita de masea de minte...
Am tras si eu in 2003 cu una,de-am zis ca gata is,acolo mi-e sfarsitul
.La facultatea de stomatologie am rezolvat-o,un doctor grec mi-a scos-o;dar a trebuit s-o sparga mai intai,ca lovea in restul maselelor,nu mi-a prins anestezia,de 3x mi-au injectat anestezic...
Erina,Gabica,Piciulika,Yaia 4
superbe!

burticile cu minunile aferente

Aandreea27,Cecilica,Yaia
si multumim de iesemes![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Sabinaaa
,esti belissima rau,bre!
Si ai slabit,neneeeee
,ma ienervezi![]()
Ioooo
,o sa ajung 
Sabinuto,ce-avusei fata cu zarghitele alea?Ti-ai pus mintea cu nebunele?Mi-ai dat tema pt aseara
,acum tre sa termin subiectul ala cu baietelul rasfatat.Nebunie curata!da' zau ca-mi place!Sper sa nu se lase cu kaft
Ca s-a lasat cu avertismente.....hahahahahahahahaha
De luni GATAAA!!!!!!!!Incep 
-aerobic si spinning,si disociatul Irinei Reisler(3 zile legume+fructe,3 zile proteine animale)Am ganduri mari![]()
ma duc sa termin de lecturatsubiectele hot!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
aandreea27 spune:
teo,cecilia va consolam pe voi si iote ca o patii si io ca la mine-n oltenia.mi-a adus cumnata-mea sarmale,am forjat vreo 4 si fierbinti si mi-au cazut taman in bocanci.m-am stricat la stomac si am niste stari de rau .......am bagat la colebil si triferment si degeaba.mi-am trimis barbatu dupa digest duo,nu stiu und gaseste da nu-l primesc in casa fara el.ma bag in pat ca nu mai poot.
Roxana_G spune:
La multi ani tuturor, sa aveti un an cu sanatate si fericire, sa va realizati visele si sa stati departe de rele!
Eu nu am citit nimic din urma. O sa ma intelegeti imediat de ce.
Am ezitat mult timp sa va spun...Nici acum nu o fac usor, si nici nu cred ca pot sa spun acum povestea intreaga. Poate candva cand se asterne linistea peste sufletul meu chinuit. De azi vom merge pe drumuri separate, eu si copiii si tati. N-am cuvinte sa va spun durerea pe care o simt, stiu doar ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa nu se intample. Ma intrebati de ani buni de ce nu zambesc in poze, acum uite ca s-a terminat si sufar si mai mult decat credeam. Ma rog sa fiu puternica pentru copii, nu stiu cum vor trece peste asta.
O sa va rog sa nu ma compatimiti, nu vreau sa imi spuneti vorbe mari. V-am spus doar ca sa stiti ce e cu mine. Probabil o vreme nu voi mai gasi puterea sa scriu. Sau cine stie, poate va fi refugiul meu. Acum nu mai stiu nimic, nu stiu ce imi rezerva viitorul, nu stiu ce as mai fi putut face.
Va pup. Sa fiti bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Rox, eu te iubesc tare si stii ca sunt cu tine pe orice drum apuci.
iti doresc un an cu multa intelepciune si putere, ca sa nu suferi in plus fata de cat de mult suferi acum.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
kriss79 spune:
Rox, te inteleg,sunt in aceeasi situatie, stii doar, si iti doresc multa multa putere si stiu ca acum nu vezi nici o speranta, nici o luminita, dar cred ca in curand, cumva, va rasari soarele si pe strada noastra!te pup si te imbratisez
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
papanash spune:
Si noi suntem in aceeasi situatie 
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )