Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (362)
Raspunsuri - Pagina 20
Sabina spune:
Oof, fetelor.
Daca va ajuta, scrieti , ca de aia suntem aici.
Kriss, Simona

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Dragele meele, va urez un an bun, sa vi se indeplineasca dorintele, sa fiti sanatoase si voioase! Sa avem puterea sa ne crestem frumos si armonios copiii !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Oof, fetelor. Daca va ajuta, scrieti , ca de aia suntem aici. Kriss, Simona ![]() ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, multumesc..insa e f. greu..e f greu sa povestesc clipele triste prin care trec si tot trec de mai bine de 1 an si ceva..nu stiu in ce masura voi fi inteleasa, caci fiecare persoana are propriile conceptii, viziuni, limite..eu le-am depasit demult.daca nu treci prin asa ceva, nu prea ai cum sa intelegi, caci e greu sa auzi incurajari, compatimiri..nu vreau sa fiu rea, dar sincer chiar nu pot sa imi astern gandurile aici si acum..aici se povestesc lucruri frumoase, visuri, va impartasiti momente fericite si mai putin fericite si nu mi se pare locul potrivit sa vin eu cu povesti "telenovelistice"...si mie inca mi se pare ca traiesc un film prost,nu stiu cum am ajuns aici si nu stiu ce va fi maine..

Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
Sabina spune:
Kriss 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
o fi vreo promotie la tribunal daca venim in grup sa deschidem procedura de divort
?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash o fi vreo promotie la tribunal daca venim in grup sa deschidem procedura de divort ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Cristina si
Alessia Stefana Poze noi
Bazar SEBI!
Roxana_G spune:
Papanash,
o sa fie bine. Trebuie.
Kriss, credeam ca s-a terminat demult suferinta ta. Nu e prea incurajator sa stiu ca inca mai suferi dupa atata timp.
tare.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Kriss, pot intelege ca ai depasit toate limitele. Sunt in aceeasi situatie si crede-ma ca daca as fi avut cea mai mica licarire de speranta as fi continuat obsesiv sa le depasesc.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Nu-mi place ce am citit azi si nici nu am sa comentez nimic pe tema asta, vreau doar sa stiti ca sunt alaturi de voi si ca viata merge innainte, sa fiti sanatoase sa va puteti creste copilasii, iar atunci cand o sa aveti nevoie de un umar sa stiti ca aici suntem.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
prisi spune:
buna si de la noi
ieri nu am reusit sa scriu nimik, am zacut pur si simplu, dar cu folos, azi sunt mai bine si nici nu mai tusesc asa rau
Rox
Papanash
Kriss
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)