LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Sa inteleg ca nu mai sunt stirbi printre ghiocei??????

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Sa inteleg ca nu mai sunt stirbi printre ghiocei?????

Ba da, noi!!!!
Novus, FELICITARI pentru primul zimtisor, intrati in noul an cu ...dinte! cum se simte Alexandra? nu e maraita?

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Dedicatie pentru Ayla si toate fetele care se simt triste in perioada asta
http://www.youtube.com/watch?v=u2UP86bciVA&feature=related

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:

Ba da, noi!!!!
Novus, FELICITARI pentru primul zimtisor, intrati in noul an cu ...dinte! cum se simte Alexandra? nu e maraita?

POZE NAZDRAVAN

E putin maraita, mai ales noaptea, vrea tziti non-stop
Luni a fost in greva foamei , nu a mancat aproape nimic decat tziti si nu stiam de ce, azi noapte am simtit de ce

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

AYLA, pt ALMA si un gand bun pentru tine sa treci peste ziua aceasta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Olga, imi pare rau ca iar o ai pe cap e socrela care stiu cat e de obositoare eu as face cu nervii sa stea atatea zile la mine
Lasa ca la anu' vii cu noi la Gyula de revelion si o lasi acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Eu am intrat sa va urez un LA MULTI ANI si un an nou plin de bucurii, sanatate si impliniri alaturi de cei dragi si in special de puiutii vostri scumpi.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Citat:

Ba da, noi!!!!
POZE NAZDRAVAN

SI NOIIIIII!!! da' tare imi e ca trecem in anul nou cu un dinte... ca deja e a treia zi cand nu ne mai intelegem cu el... marait, plans, agitat, stat numai si numai in brate.. dar nici acolo nu se linisteste; in seara asta am cedat si i-am dat 2,5 ml de nurofen... ca efectiv nu stiam ce sa-i mai facem, ne lesinase pe toti 3 (adica si cumnatelul pus la socoteala), si ce credeti????? in 20 de minute aveam cel mai cuminte si mai vesel copil din lume; deci poate de iesit complet nu ies, da' mai mult ca sigur ii cresc in gingiuta si nurofenul i-a calmat durerile
am ras cu lacrimi, ca am trimis acum baietii la cumparaturi si cumnatelul ma intreaba asa serios: da' nurofen ai destul??? ; m-am tavalit de ras... si i-am ex[plicat ca oricat de marait ar fi bebe, cu sticla pe gat nu pot sa-i torn; oricum, a zis ca maine se duce la farmacie si cumpara o sticla noua, sa fie el sigur

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Dyana, cam la fel a fost si la noi faza cu nurofenul
Razvan e de vreo 10 zile intr-o pasa proasta, adica nu mai e asa de vesel si maraie din orice, plus otita aia de care sper ca am scapat (maine mergem la control), iar azi- cand copilul era intr-o maxima agitatie si noi eram efectiv ruuuupti, ma intreaba sotul: NU POTI SA-I DAI PANADOL?? (el confunda mereu panadol cu nurofen )
Avem si noi gingia inflamata, asa a zis pediatra, dar eu nu mai cred pana nu vad, pentru ca si acum o luna pediatra m-a asigurat ca in 2 saptamani apar dintii
Oricum, sper sa treaca mai usor mutzul tau peste fazele cu dintisorii, poate la primul o fi mai greu??, nu stiu ca inca nu am avut ocazia sa constat

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am intrat so noi putin sa multumim de urari si sa uram si noi
LA MULTI ANI
Ptr. VICTOR SI
ANA

Imi cer scuze ca nu mai pot sa stau ..
Pup si revin mai pe seara...noapte...

Mergi la inceput