LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
LENA, ANA, VICTOR
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Felicitari noilor posesori de dintzishori...
Noi curand o sa avem al 6-lea sau chiar mai multi...ca e asa de plangacios si de balos si de rozator si de muscacios...
Am pus poze noi...de azi:
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/9Luni30122009#
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pai Floric, n-am zis ca-i facem frati de cruce, ca de lapte nu putem? Gigelica, mama ta arata super si acum!! Nu e deloc scoverga Iaca am reusit si eu sa urc poze de la Craciun, care a coincis cu 8 luni mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Si mie imi place mult aceasta familie, cu Manole in frunte. Sophiphi este delicioasa. Vreau si eu fetita
Ilincuta BRAVO!!! Arati tare bine. Si crede-ma nu o zic din complezenta Dar acum sa nu te culci pe-o ureche, te mai las sa mai mananci o portie de sarmale si treci mai departe la raport
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Acum ca am recuperat ce ati mai discutat pe aici sa va dau o veste buna (pt noi ) : AVEM UN ZIMTISOR !!! Asa ca trecem in noul an asa : Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Woooow ce veste!!!! Felicitari!!!! Era si cazul
anamariame spune:
Lucia, sunt topita dupa albastreaua ta Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Olga, imi pare rau ca iar o ai pe cap e socrela care stiu cat e de obositoare eu as face cu nervii sa stea atatea zile la mine Lasa ca la anu' vii cu noi la Gyula de revelion si o lasi acasa Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu cred ca scap asa usor de ea Dar multumesc de invitatie, este o idee buna, dar cam greu de realizat. Cristi munceste in fiecare an de revelion.
novus spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Am pus poze noi...de azi: http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/9Luni30122009# |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Ilinca, am vazut si pe Sophiphi...mi se pare ca si-a schimbat mult fizionomia. Acelasi lucru l-am remarcat la Eva. E tot mai adorabila pe zi ce trece. Sophiphi, ca de Eva stiam deja Ma pun pe slabit, nu se mai poate, acum ca am vazut si poze cu mamici superbe. Eu nici nu am fotografii frumoase cu Eva de la Craciun (dar maine fac), ca ma simt o grasa si am impresia ca in toate pozele arat aiurea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Da, da, este tare scump Pitonasul Si mi se pare foarte activ, din ce am vazut in poze, asa ca sa nu te mai plangi de copil.
Mama ta tot frumoasa este, are un aer de doamna eleganta.
olishka spune:
Eu am evadat de-acasa. Sunt la matusa mea Cred ca maine socrella o sa fie tare suparata.