LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 7
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea fetelor am intrat sa va dau o VESTE ff buna : Colega noastra de odisee Aniast72 ( a pierdut sarcina, din pacate) este iar insarcinata. Am citit la FIV, la Asteptand un ingeras, adica aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146426&whichpage=9 iar din partea mea va doresc un an bun si La multi ani. Mami de fetita si de baietel |
Multumim de veste si de urari. Si tie inzecit inapoi de la noi
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
aditapop spune:
Seara buna!
Ilinca, e o adevarata placere s-o privesc pe Sophie! Ce fericita e ea acolo langa Manole si langa brad
Pozele sunt superbe! Ce aparat aveti ca ies f. f. clare.
POZE NAZDRAVAN
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui anamariame Lucia, eu iti mai rasfoiesc blogul, dar de ce simt un aer trist cand il citesc? Un aer resemnat...nu stiu cum sa il descriu. Am si eu blog facut pentru Eva, scriu uneori acolo, dar nu l-a citit nimeni inca. Mi se pare atat de personal... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Blogul meu e mai mult de fotografie, nu de povestit...si da, e trist pentru ca sunt multe amintiri, despre lucruri care au fost...si timpul nu se mai intoarce...
Apoi am si imbatranit si de ziua mea am fost...nebagata in seama ca in alti ani. Dar am fost cu Victor si asta conteaza, nu? Dar nu am primit nici macar o prajiturica din aia amarata de ziua mea de la ...
Ei, ce mai conteaza....vor mai fi si alte aniversari...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui saby Am mai pus si noi cateva poze noi facute acum de Craciun http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4225944875/in/photostream/. Va pup si va imbratisez cu drag pe toate, si va uram si noi cu intarziere La Multi ani!!!! . |
Ce mare a crescut printesa !! Si ce draguta e !!
Sunteti o familie frumoasa, abia astept sa va revad la anu' !!!
Operatia banuiesc ca a fost ok, nu ?!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui petrean neatza...fetele noi am fost ieri la doctor...si am decoperit ca bebeii au puroi in gat..simptome..nu erau..decat tuse..rebela...(traiasca polidinul)!!!nici dr nu-si explica..cum poate fi atat puroi..fara sa faca febra..sa fie agitati..saui alte simptome specifice..me-a dat niste spray de pus in gat...si niste betametazona pt nas...+astha 15..cine stie de el...stie si pt ce e..asa cum andrei e astmatic..sunt si eideocamdata speram sa resuim sa-i tinem sub control cu ceva usor...sa nu ajungem la singulair Salutari tuturor, si An Nou Fericit, cu sananatate..ca sincer nush cand mai intru |
Multa sanatate frumosilor !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Asa si noi...o usoara tuse uscata...si luam antibiotic pt puroi in git... |
Sanatate si voua !!
novus spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Fetele, haideti sa halim tiramisul facut ieri de mine, dar sa aveti pregatita o lingura caci am folosit mascarpone romanesc si a iesit o ciorba... |
Daaa , si eu am folosit o data si m-am lecuit !!
Dar pana a doua zi a fost comestibil s-a mai intarit !!
Am uitat sa zic ce bine arata mama ta pe care clar se vede ca ai mostenit-o !!
Pitonasul sarbatorit !!
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Iaca am reusit si eu sa urc poze de la Craciun, care a coincis cu 8 luni |
Sophihi ma da gata, ca de obicei !!! Are o privire asa calda si inocenta !Am vazut si pe Sophie, pe care Alexandra la fel o consuma: de la picioare in sus, mai nou vrea sa-i scoata copitele !!
Iar tu draguto, arati foarte bine si esti tare sexy cred ca ai oglinzi din alea care maresc de te vezi grasa ca altfel nu imi explic
novus spune:
Acum ca am recuperat ce ati mai discutat pe aici sa va dau o veste buna (pt noi ) :
AVEM UN ZIMTISOR !!!
Asa ca trecem in noul an asa :
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Blogul meu e mai mult de fotografie, nu de povestit...si da, e trist pentru ca sunt multe amintiri, despre lucruri care au fost...si timpul nu se mai intoarce... Apoi am si imbatranit si de ziua mea am fost...nebagata in seama ca in alti ani. Dar am fost cu Victor si asta conteaza, nu? Dar nu am primit nici macar o prajiturica din aia amarata de ziua mea de la ... Ei, ce mai conteaza....vor mai fi si alte aniversari... |
Ei, pai ce-i cu depresia asta, Gigelico ?!
Anul asta ai avut langa tine cel mai de pret cadou
Uite iti trimit eu un tort virtual ca sa-ti treaca supararea, da ?!