LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Si sa va mai zic ce a facut piciu, caci imi venea sa-l mananc ieri: am ajuns ieri la verisoara mea si nu mai stiam la ce etaj sta, asa ca am sunat-o. Telefonul intr-o mana, uriasul in alta mana, cum vede ca vorbesc la tel, jap il apuca si mi-l arunca Dupa 2 ani, tocmai ce-mi schimbasem si eu mobilul cu un model mai nou. S-a facut praf ecranul. Nici nu stiu ce sa fac, caci ma costa 5 mil sa schimb sticla. Ca la masini: le cumperi scumpe, platesti si pentru piese scumpe. Te usuca
Olga, mamica lui David iepurasul
anamariame spune:
Olga, si eu i-am dat sfecla pura si a refuzat-o. Amestecata cu cartof (uneori pun si fasole verde) ii place si mananca tot.Aseara i-am facut compot de mere si pere, pe care i l-am servit cu branza de vaci si scortisoara. Si a papat (ea nu prea e fan branza de vaci).Deja ma gandesc ce ii dau diseara, ca as vrea sa ii mai diversific putin menu-ul, mi se pare cam sec.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
dyana..sigur e puroi..ca sunt galbene amigdalele!!!
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Floric spune:
Ilincuto, dupa ce mama a studiat bine "supriza" a constatat: Ce bine seamana cu Raru" Cine? zic eu Si mama arata pe Sophilica...
Ei, ce mai zici de asta? Fara sa ii spun vreodata ca si eu am constatat asemanarea. Sa te vad pe unde scoti camasa cand ti-oi lua fata la Braila. Ca eu baietu' nu-l las asa departe. Sau, ca sa fie pace (intre doua dobitoace-stiu ca stii de gluma) ii ducem la Brasov sau Tg Mures, mai pe la mijloc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Pai Floric, n-am zis ca-i facem frati de cruce, ca de lapte nu putem?
Gigelica, mama ta arata super si acum!! Nu e deloc scoverga
Iaca am reusit si eu sa urc poze de la Craciun, care a coincis cu 8 luni
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Eseea spune:
fetelor am intrat sa va dau o VESTE ff buna : Colega noastra de odisee Aniast72 ( a pierdut sarcina, din pacate) este iar insarcinata. Am citit la FIV, la Asteptand un ingeras, adica aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146426&whichpage=9
iar din partea mea va doresc un an bun si La multi ani.
Mami de fetita si de baietel
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric AM PRIMIT SURPRIZAAAAAAAAAAAA Multumesc Anca. Esti cea mai tare la creatie, indemanare si surprize. Cand a vazut mama surpriza...s-a inchinat. Asta da reactie. A spus ca e ceva nemaipomenit. Ea tot ma innebunea ca stau toata ziua pe calc de parca as da examen. Acum, a zis...Da, oameni! Intelegi ce vreti. Am asigurat si distributia pe Galati. Cu mii de scuze dar de luni trimit si spre Focsani. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Nici o problema, astept, am asa emotii si mor de curiozitate...
Realizezi ca o sa fie luni...la anu' adica tre sa astept sa mai treaca un an ca sa vad SURPRIZA!!!
Dar sunt sigura ca merita...abia astept
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Stati ca am uitat sa reactualizez semnatura
Felicitari pentru Aniast!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Picky_toto spune:
Va invitam si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146677
Sanatate multa la toti puiutii.
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pai Floric, n-am zis ca-i facem frati de cruce, ca de lapte nu putem? Gigelica, mama ta arata super si acum!! Nu e deloc scoverga Iaca am reusit si eu sa urc poze de la Craciun, care a coincis cu 8 luni mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Fetili, eu am o problema...cu capul si mai ales cu memoria...asta decand cu gravideala si cu Pitonul...
EU de ce nu imi aminteam ca Ilinca e o asa BUNACIUNE???
Hmmmm, deschid pozele si vad o tipa blonda...am inceput sa am slabiciune la blonde...si apoi o vad si pe Sophiphilica...m-am topit ca un om de zapada langa reshou...pot sa ii pup falcutzele, te roooog?!?!?!
Si Manole...e ca ingerul din varful bradului de Craciun, adica acolo unde trebuie, la locul perfect...pare a fi de plus, parte din decorul casei voastre. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate...
Va pup pe toti 4
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009