LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 17
dyana27 spune:
cred ca ne asteapta si pe noi un dintisor la cotitura, ca avem 38 de grade, refuzam titi, am papat doar la lingurita

si maraim rau de tot; am dormit si eu 2 ore, l-am plasat pe mutzu la surioara sa-l adoarma
, noroc ca l-au obosit baietii bine de tot si a adormit repede... ca cine mai poate sa-l tina juma de ora in brate ca mine??????

i-am dat nurofen si s-a linistit in 10 minute
; acuma se joaca cu unchiuletul lui in dormitor

; pe bune daca nu e mai curajos cumnata'miu' decat cristi cand e vorba de ramas singur cu bebe; el mi l-a luat, s-a dus singurel in dormitor si se joaca colo de 15 minute, ca sa mancam noi restul
![]()
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
magdyi2001 spune:
LA MULTI ANI!!!
Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si fericire alaturi de cei dragi si mai ales de copilasi!
Noi am petrecut frumos. Pe Gabriel l-am dus la socra-mea aseara pe la 20.15 iar noi am plecat la restaurant unde am mancat si am dantuit aproape toata noaptea. Pe la 3 am ajuns acasa si la fel ca si Gigelica ne-am pus si noi pe treaba, adica
. Asta inseamna ca am inceput anul cu bine
. Nu-i asa, Gigelico???
La 4 si ceva am fost "terminati" si am hotarat ca e timpul sa dormim si noi ca toata lumea. La 6.30 a sunat soacra-mea sa ma duc sa-i dau titi lui Gabitzu. Mi-am luat paltonul peste pijamale si am iasit afara in ger la -6 grade. BRRRRRR!!!
I-am dat titi si apoi m-am intors langa sotul meu si am dormit pana la 10.45 cand m-am trezit cu ceva tare in spate. Si pune-te iarasi pe
. In fine pe la 12 m-am dus sa iau baiatul de la soacra-mea, i-am dat sa manance , a dormit vreo ora si jumate si apoi sa jucat toata dupa-amiaza. Cam atat pentru un inceput de 2010.
FETELE DIN GALATI va pup pe toate si va doresc un an nou plin de detoate bune.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
aditapop spune:
LA MULTI ANI
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Gabriel Robert
bebe de Alice
Ionica

Dyana, ce zici daca la ai nostri ghiocei le da primul dintisor in aceiasi zi? ar fi tare, nu?
si Razvan e marait, se trezeste din somn plangand, offff, ca tare grea mai e perioada asta cu dintii!! oare asa o fi la fiecare dintisor???? atunci are dreptate cumnatul tau sa faca stocul de nurofen
sau panadol (multumim, MOnnvas, o sa incerc si cu Panadol
)
POZE NAZDRAVAN
Bianca2503 spune:
lA mULTI ANI!
Vroiam sa scriu mai multe chestii dar am uitat. Sunt cam varza. Adica obosita si nu stiu de ce pentru ca nu am petrecut azi-noapte. Si in plus, nu stiu ce are Vladimir ca toata ziua a vrut numai calare pe mine, numai si numai in brate. Nici nu am putut sa conduc masina pentru ca s-a pus pe urlat ca vroia la mine.
Sper sa ii treaca pana maine. Ce-i drept am fost si intr-o vizita si el nu isi facuse somnul de dupa-amiaza si a fost marait. M-am si certat putin cu tac'su care imi zice ca il rasfat si ca o sa fac din el "baiatu' lu' mama", dar ce era sa fac? Sa il las sa maraie in vizita fiind. Ca apoi sa imi spuna ca educatia nu se face in vizita ci se face acasa. Ori face pe interesantu ori nu stie ce zice.
Ma rog, l-am lasat si eu asa. Chiar nu aveam motiv serios de cearta in afara de faptul ca imi reproseaza ca cica il pup in cur pe Vladimir. Eu una nu suport sa planga. Cand plange marait e ok il mai las ca stiu ca e de rasfat, insa cand plange cu lacrimi....eu cred ca are un neajuns, sau il doare ceva.
Se poate pune problema de rasfat la 9 luni? Ma mai documentez.
Va pup acum ca mie lene de nici nu stiu ce as vrea sa fac.
novus spune:
LA MULTI ANI !!!
Bine v-am gasit in anul acesta !
Noi am petrecut bine aseara, am fost la niste prieteni la casa, au si ei 2 copii asa ca Alexandra a avut companie, teoretic, ca practic i-a cam speriat pe baieti , s-a repezit la ei
!
Astazi am fost in Retezat la cabana unde era gasca noastra, am facut gratare si ne-am simtit f bine, de abia pe seara am venit acasa ca sa nu dormim acolo inghesuiti
Gigelica, Magdyi ma bucur ca ati pasit cu dreptul in noul an ![]()
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Raaluca spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti un an bun, cu sanatate, bucurii si sa vi se intample lucruri frumoase!
LA MULTI ANI
DAVID GABRIEL
ISABELLA ELENA
RADU
ANASTASIA
ROBERT GABRIEL
BEBE de Alice
IONICA
Multumim pentru urari!

DYANA si abia asteptam sa va vedem la urmatoarea intalnire. Poate la Verde Cafe pe 28 ianuarie...
Sau oriunde si oricand ...
Bianca2503 spune:
Al meu barbat a baut niste vin si i-a venit mintea la cap.
L-a luat in brate pe Vladimir si ii spunea ca il iubeste si l-a rugat frumos sa il ierte ca nu l-a inteles azi ca a fost marait, ca ar fi trebuit sa ii respecte programul de somn samd.
Tare, nu?
Eu sunt cu copchilu in brate acum ca nu vrea sa se culce. Ii tot pun babt mozart si baby beethoven dar nu prea da semne de culcare desi somn ii este
Karina26 spune:
LA MULTI ANI!SI BINE V-AM GASIT IN 2010!
La multi ani sarbatoritilor zilei de astazi!
Karina - mami de buburuza Bia
ADA1974 spune:
LA MULTI ANI si de la noi.
Muuuuuuuuuulta sanatate si fericire va dorim din tot sufletul.