LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,

Isabella ma tine in"priza"... azi noapte a vrut sa doarma doar in brate sau pat cu mine

degeaba am incercat sa o mut si iar sa o mut....in final s-a "nervozat" si cum ma miscat deschidea ochii...intr-un final m-am lasat pagubasa ea a dormit si-i fresh ...eu cu ambii copii in pat...nici nu am atipit macar ...si-s rupta"in-14".

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
neatza fetele

serviti o cafea/ness/ceai/laptic/cola/pepsi?? e liniste mare pe forum zilele astea
; noroc cu pozele puse de voi ca am ce sa fac toata ziua; eu sunt din categoria aia care studiaza muuuuuult pozele, studiez mutrite, expresii... mi se par toate delicioase;
am pus mutzunelul in patut si cred ca a adormit
; are momente cand adoarme singurel, de vreo 2 saptamani a inceput... adica a adormit de 5 ori singurel in patut la somnicul de zi

; seara tot in bratica adoarme, dar si mie imi place asa, nici nu vreau sa se schimbe; la somnicul de zi ar fi ideal sa mai adoarma singurel, nu de alta dar o sa mai plec si eu de acasa cand chiar nu am de ales, si altcineva nu are rabdarea mea sa-l adoarma ziua, ca uneori dureaza si juma' de ora cu maraieli si suceli in bratica
trebuie sa dau o fuga pe la servici saptamana viitoare.. si sa le spun ca cel putin pana in aprilie nu ma intorc
; eu ma gandesc foarte srios sa nu ma intorc 2 ani
... cel putin nu la serviciul de baza, ca in rest mi-as mai gasi cate ceva de facut
; trebuie sa ma gandesc cum abordez problema.....
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
saby spune:
Neata!!!
Multumesc Diana, eu asi bea o cafea cu lapte
, ma duc acum sa dau drumul la expresor sa-mi fac.
Noi am dormit tare bine, asta dupa ce am picat franta azinoapte la 22.30 iar Maia nu mi-a dat trezirea decat o data la 3 si apoi dimineata la 10 

, a fost super bine, nu stiu ce a apucat-o dar n-am mai dormit atat de mult.Acum taica-su doarme in continuare, ca asa s-a obisnuit de 2 saptamani se trezeste numai dupa 12 

, dar il las ca de luni incepe munca si sa terminat cu boieritul ![]()
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
aris26 spune:
neatza
la multi ani
sa aveti un an mai bun. o sa fie anul primilor pashi,primelor cuvinte,primei balaceli in mare,primei aniversari....ce an frumos ne ashteapta
sper ca ati petrecut frumos,la noi a fost neashteptat de bine,mi-a fost un pic frica ca nu o sa prind nici 12 noaptea si cand colo la 6 de abia ma bagam in pat, e adevarat ca inca incerc sa imi revin dupa doar 2 orede somn...dar imi revin eu![]()
piticu' a fost f fericit,casa plina,artificii si tiribombe,copii,muuuzica
poze si atentie
multi 

25 martie 2009
aris26 spune:
ia uite....am trecut la stele albastre si nici nu am stiut![]()
nu mai intru eu asa des in ultima perioada dar tot unt membru de baza al forumului![]()
![]()

25 martie 2009
saby spune:
Aris ce bine ca ai mai trecut pe la noi 
, nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?
Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4236007715/
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Bianca2503 spune:
Ba suntem. Mai adormite sau mai putin.
Baietii mei dorm asa ca stau si eu degeaba. Nu fac pic de zgomot sa nu ii trezesc.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Aris ce bine ca ai mai trecut pe la noi ![]() , nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Vazut poze cu petrecareata Maia. A avut si rochita de seara
saby spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Vazut poze cu petrecareata Maia. A avut si rochita de seara ![]() |
Hihihihih, pai da doar era prima ei seara de revelion, chiar daca pt. ea s-a terminat la 22.30
Asa si eu, puiii mei dorm amnadoi iar eu umblu cat mai incet

Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia