LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,

Isabella ma tine in"priza"... azi noapte a vrut sa doarma doar in brate sau pat cu minedegeaba am incercat sa o mut si iar sa o mut....in final s-a "nervozat" si cum ma miscat deschidea ochii...intr-un final m-am lasat pagubasa ea a dormit si-i fresh ...eu cu ambii copii in pat...nici nu am atipit macar ...si-s rupta"in-14".

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neatza fetele
serviti o cafea/ness/ceai/laptic/cola/pepsi?? e liniste mare pe forum zilele astea; noroc cu pozele puse de voi ca am ce sa fac toata ziua; eu sunt din categoria aia care studiaza muuuuuult pozele, studiez mutrite, expresii... mi se par toate delicioase;
am pus mutzunelul in patut si cred ca a adormit; are momente cand adoarme singurel, de vreo 2 saptamani a inceput... adica a adormit de 5 ori singurel in patut la somnicul de zi; seara tot in bratica adoarme, dar si mie imi place asa, nici nu vreau sa se schimbe; la somnicul de zi ar fi ideal sa mai adoarma singurel, nu de alta dar o sa mai plec si eu de acasa cand chiar nu am de ales, si altcineva nu are rabdarea mea sa-l adoarma ziua, ca uneori dureaza si juma' de ora cu maraieli si suceli in bratica
trebuie sa dau o fuga pe la servici saptamana viitoare.. si sa le spun ca cel putin pana in aprilie nu ma intorc; eu ma gandesc foarte srios sa nu ma intorc 2 ani... cel putin nu la serviciul de baza, ca in rest mi-as mai gasi cate ceva de facut; trebuie sa ma gandesc cum abordez problema.....

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Multumesc Diana, eu asi bea o cafea cu lapte , ma duc acum sa dau drumul la expresor sa-mi fac.
Noi am dormit tare bine, asta dupa ce am picat franta azinoapte la 22.30 iar Maia nu mi-a dat trezirea decat o data la 3 si apoi dimineata la 10 , a fost super bine, nu stiu ce a apucat-o dar n-am mai dormit atat de mult.Acum taica-su doarme in continuare, ca asa s-a obisnuit de 2 saptamani se trezeste numai dupa 12 , dar il las ca de luni incepe munca si sa terminat cu boieritul

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
la multi ani
sa aveti un an mai bun. o sa fie anul primilor pashi,primelor cuvinte,primei balaceli in mare,primei aniversari....ce an frumos ne ashteapta
sper ca ati petrecut frumos,la noi a fost neashteptat de bine,mi-a fost un pic frica ca nu o sa prind nici 12 noaptea si cand colo la 6 de abia ma bagam in pat, e adevarat ca inca incerc sa imi revin dupa doar 2 orede somn...dar imi revin eu
piticu' a fost f fericit,casa plina,artificii si tiribombe,copii,muuuzicapoze si atentie
multi

25 martie 2009

Mergi la inceput

ia uite....am trecut la stele albastre si nici nu am stiut
nu mai intru eu asa des in ultima perioada dar tot unt membru de baza al forumului

25 martie 2009

Mergi la inceput

normal ca atunci cand am si eu un pic de timp nu prind pe nimeni online

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aris ce bine ca ai mai trecut pe la noi , nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?
Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4236007715/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ba suntem. Mai adormite sau mai putin.
Baietii mei dorm asa ca stau si eu degeaba. Nu fac pic de zgomot sa nu ii trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aris ce bine ca ai mai trecut pe la noi , nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?
Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4236007715/

Vazut poze cu petrecareata Maia. A avut si rochita de seara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui saby

Vazut poze cu petrecareata Maia. A avut si rochita de seara

Hihihihih, pai da doar era prima ei seara de revelion, chiar daca pt. ea s-a terminat la 22.30 .
Asa si eu, puiii mei dorm amnadoi iar eu umblu cat mai incet

Mergi la inceput