LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Problema e ca e vremea asta de cacao si ma ia si pe mine somnul si daca ma duc si eu langa ei sigur se trezeste Vladimir. Asa ca, decat sa fie marait mai bine stau aici si mai citesc una alta, mai admir poze.
Ilinca_M. spune:
Saby, avea maica-mea o vorba:"sunteti de Neckerman!" (inainte de Revolution era cea mai tare revista de moda/noutati ce ajungea si la noi de la nemtzi "pe sub mana", asa ca pentru ea asta era supremul compliment, si-acuma e, desi au aparut si alte reviste:)))
Asa...de Rev a fost o figura Sophiphi, chiar nu ma asteptam. Eu toata ziua am incercat sa nu fac nimic "suspect", tocmai ca sa aiba programul obisnuit. E, pe naiba. Suspect mi s-a parut ca in 31 a tras de buna-voie 3 (trei!!) ture de somn ziua, ea care de obicei baga maximum 2. Ultima data s-a trezit la 7 seara (alta data atunci se pune la nani). Zic:"hait, asta se pregateste de chef!". Asa a si fost. Pe la 22 ma gandesc s-o pun la nani, ca totusi e o ora tarzie pentru ea...am dus-o in camera ei, i-am creat toate conditiile, intuneric, liniste...in timp ce sugea i se inchidea ochii, chiar am crezut ca a adormit...si cand termina pac! ochii cat cepele, gura pana la urechi, un dans haotic din tote membrele...Eeee, ia s-o las singura, poate totusi se hotaraste sa adoarma. Vezi sa nu, a strigat dupa mine ca din gura de sharpe. Asa ca la 12 noaptea era fresh ca un boboc de frezie, se uita la noi cum bem sampanie (nu s-a speriat cand a fost desfacuta), chiar m-a pupat in stilul ei, am si o poza. Pana la 1 fara un sfert n-a vrut sa doarma, apoi a adormit, ne-am pus si noi in pat in alta camera sa mai vedem un film...Pe la 2 s-a trezit urland, am mers la ea, plangea fara lacrimi; am pus-o-n kur, a inceput sa urle mai tare, groaznic facea, degeaba o tineam in brate si incercam s-o linistesc, sotzul privea neputincios (el aproape plange la faze de-astea
) cand i-a venit ideea s-o ia in brate. A tacut instantaneu. No, asa ca ne-am culcat si noi langa ea ca parea tare suparata. Asa ca noi "am inceput anul bine" numai in 1 seara, nu in 1 dimineatza la 3-4 ca alte tufete din cale-afara de harnice![]()
Azi deja a venit popela cu sfintitul, sau cum se zice, ca nu prea ma am. Tocmai lansase pe orbita un kk urias care a strapuns si body si pantalonasi si a ajuns si pe maneca mea, ca o tineam in bratze![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
saby spune:
Ilinca, multumim de complimente
, se pare ca ati avut un revelion nemaipomenit in frunte cu Sophiphi
. Ti-am admirat pozele acum si m-am indragostit iremediabil de figura bucalata a lui Sophi, este atat de expresiva si se vede ca e un copil cuminte.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Saby, avea maica-mea o vorba:"sunteti de Neckerman!" (inainte de Revolution era cea mai tare revista de moda/noutati ce ajungea si la noi de la nemtzi "pe sub mana", asa ca pentru ea asta era supremul compliment, si-acuma e, desi au aparut si alte reviste:))) Asa...de Rev a fost o figura Sophiphi, chiar nu ma asteptam. Eu toata ziua am incercat sa nu fac nimic "suspect", tocmai ca sa aiba programul obisnuit. E, pe naiba. Suspect mi s-a parut ca in 31 a tras de buna-voie 3 (trei!!) ture de somn ziua, ea care de obicei baga maximum 2. Ultima data s-a trezit la 7 seara (alta data atunci se pune la nani). Zic:"hait, asta se pregateste de chef!". Asa a si fost. Pe la 22 ma gandesc s-o pun la nani, ca totusi e o ora tarzie pentru ea...am dus-o in camera ei, i-am creat toate conditiile, intuneric, liniste...in timp ce sugea i se inchidea ochii, chiar am crezut ca a adormit...si cand termina pac! ochii cat cepele, gura pana la urechi, un dans haotic din tote membrele...Eeee, ia s-o las singura, poate totusi se hotaraste sa adoarma. Vezi sa nu, a strigat dupa mine ca din gura de sharpe. Asa ca la 12 noaptea era fresh ca un boboc de frezie, se uita la noi cum bem sampanie (nu s-a speriat cand a fost desfacuta), chiar m-a pupat in stilul ei, am si o poza. Pana la 1 fara un sfert n-a vrut sa doarma, apoi a adormit, ne-am pus si noi in pat in alta camera sa mai vedem un film...Pe la 2 s-a trezit urland, am mers la ea, plangea fara lacrimi; am pus-o-n kur, a inceput sa urle mai tare, groaznic facea, degeaba o tineam in brate si incercam s-o linistesc, sotzul privea neputincios (el aproape plange la faze de-astea ) cand i-a venit ideea s-o ia in brate. A tacut instantaneu. No, asa ca ne-am culcat si noi langa ea ca parea tare suparata. Asa ca noi "am inceput anul bine" numai in 1 seara, nu in 1 dimineatza la 3-4 ca alte tufete din cale-afara de harniceAzi deja a venit popela cu sfintitul, sau cum se zice, ca nu prea ma am. Tocmai lansase pe orbita un kk urias care a strapuns si body si pantalonasi si a ajuns si pe maneca mea, ca o tineam in bratze mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Daca incerci sa o culci cand nu vrea ea...vezi ce patesti. Noroc ca era noaptea de Revel si erati si voi in picioare, ca daca tie iti era somn si ei nu....si te tinea pana la 1....
Ilinca_M. spune:
Hehe, Bianca, pai n-o culc eu cand nu vrea ea, dar credeam ca respecta si ea rutina pe care-o are cat de cat, cel putin de vreo 4 luni n-a fost sa adoarma prima data DUPA 22; e, ca adormea pe la 19-20 si apoi se trezea la 22 si avea chef de-o tura de distractie, era altceva. Eu ma gandesc ca totusi i-am transmis ceva, a simtit ca nu e o zi obisnuita, bebelusii astia sunt mai smecheri si mai intuitivi decat credem noi.
Incerc sa ulpoadez un filmuletz in care "headbanguieste", dar tare greu se incarca...
Saby, da, e tare cuminte, dar nu genul ala de cuminte-blegutz-care sta unde-l pui, ca are faze cand ma sperie cu personalitatea ei, adica daca ea vrea ceva, n-o pot deturna de la ideea ei orice-as face...acum adevarul e ca stiam de incaptzanarea proverbiala a Taurilor, nu pot zice ca-s luata prin surprindere:)))
8luni
Monnvas spune:
Buna, fetelor! Io ma inscriu la o cafea decaf, ca, spre deosebire de Dyana, mi-am facut praf Montignac-ul. Dar... de luni 
Ma bucur ca ati petrecut frumos. La noi piticul s-a culcat pe la 21, cum ii e obiceiul, pe la 12 si ceva s-a speriat un pic de pocnetele de artificii, iar la 12.30 ne-am bagat la somnic. Inainte de 12, cum si piticul si socrul dormeau, am stat in pat cu sotzul la povesti (nu la prostii, ca Mosh Craciun ma indrageste in mod deosebit si cand vine, sta cate o saptamana
), i-am povestit din fazele de la maternitate pe care nu i le spusesem pana acum fiindca mi s-au parut prea umilitoare de glasuit (n-am indraznit pana acum sa le spun nimanui ca erau prea de cacao). Marius, bineinteles, facea misto de mine, ca sa nu le mai iau asa in serios, dar la sfarsit m-a pupat impresionat, ca mami duce greul.
In zilele astea de sarbatoare am descoperit si noi dormitul in 3. Piticul superfericit, se rasuceste cand spre mami, cand spre tati, da din labutze (pana acum nu dormea decat cu unul dintre noi, nu cu amandoi). E-adevarat ca s-a lasat cu dureri de brate si de spinare pt noi, ca avem un pat cam mic si stam in pozitii incomode ca sa aiba boierul loc, darrrrrr... dormim toti foarte profund. Chiar ma gandeam ca e un soi de telepatie a somnului aici.
Si, apropo de cat ne-am multumit una alteia aici, sa stiti ca si pt mine a fost important forumul asta, care m-a invatat sa imi ascult copilul si instinctul de parinte, in detrimentul sfaturilor si al lui "asa se face" 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
N-am reusit sa pun filmuletul pe picassa, m-am chinuit degeaba, musai a fost sa-l pun pe youtube. Aici e www.youtube.com/watch?v=AMl-keHC7X4" target="_blank">rockeritza noastra
. Trebuie sa aveti sonor 
8luni
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. N-am reusit sa pun filmuletul pe picassa, m-am chinuit degeaba, musai a fost sa-l pun pe youtube. Aici e www.youtube.com/watch?v=AMl-keHC7X4" target="_blank">rockeritza noastra ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Wow, Ilinca, e superba Sophiphi
ne-a placut si noua (mie si Luanei
).Sunt super cool bebelusii vostri cum o rod pe Sophie girafa de la picioare...parca noi nu aveam asa pasiune pe ea.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. N-am reusit sa pun filmuletul pe picassa, m-am chinuit degeaba, musai a fost sa-l pun pe youtube. Aici e www.youtube.com/watch?v=AMl-keHC7X4" target="_blank">rockeritza noastra ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni |
Cred ca e unul dintre cele mai tari filme cu copii.

Si lui Vladimir ii place rock-ul, insa se stapaneste spre deosebire de Sophia care rulzzzzz

.Bravo, super tare!
Aaaa, Ilinca, eu nu imi dau sama cu cine seamana exact fiica'ta insa gura e sigur a ta.
fata cu gusturi rock. Noi ascultam mult City FM care baga numai rock.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui saby Aris ce bine ca ai mai trecut pe la noi ![]() , nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
E chiar de revista, frumoasa si cocheta.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

, nu ne povestesti putin despre cum ati petrecut?