LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
M-am si certat putin cu tac'su care imi zice ca il rasfat si ca o sa fac din el "baiatu' lu' mama", dar ce era sa fac? Sa il las sa maraie in vizita fiind. Ca apoi sa imi spuna ca educatia nu se face in vizita ci se face acasa. Ori face pe interesantu ori nu stie ce zice.

Ma rog, l-am lasat si eu asa. Chiar nu aveam motiv serios de cearta in afara de faptul ca imi reproseaza ca cica il pup in cur pe Vladimir. Eu una nu suport sa planga. Cand plange marait e ok il mai las ca stiu ca e de rasfat, insa cand plange cu lacrimi....eu cred ca are un neajuns, sau il doare ceva.

Se poate pune problema de rasfat la 9 luni? Ma mai documentez.

Nu se pune problema de rasfat...in sensul rau, dar sunt taticii astia mai intoleranti cateodata. Lasa-l tu in pace pe sot si rasfata-ti copilul, ca acuma e varsta la care trebuie rasfatat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
M-am si certat putin cu tac'su care imi zice ca il rasfat si ca o sa fac din el "baiatu' lu' mama", dar ce era sa fac? Sa il las sa maraie in vizita fiind. Ca apoi sa imi spuna ca educatia nu se face in vizita ci se face acasa. Ori face pe interesantu ori nu stie ce zice.

Ma rog, l-am lasat si eu asa. Chiar nu aveam motiv serios de cearta in afara de faptul ca imi reproseaza ca cica il pup in cur pe Vladimir. Eu una nu suport sa planga. Cand plange marait e ok il mai las ca stiu ca e de rasfat, insa cand plange cu lacrimi....eu cred ca are un neajuns, sau il doare ceva.

Se poate pune problema de rasfat la 9 luni? Ma mai documentez.

Nu se pune problema de rasfat...in sensul rau, dar sunt taticii astia mai intoleranti cateodata. Lasa-l tu in pace pe sot si rasfata-ti copilul, ca acuma e varsta la care trebuie rasfatat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Multam de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Supertare Sophiphi

Bag imediat cap nou.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Adica asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
Si daca vreti sa ne vedeti putin in noaptea de revelion iata am pus cateva poze http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4236007715/

Ce fete frumoase si cochete !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

N-am reusit sa pun filmuletul pe picassa, m-am chinuit degeaba, musai a fost sa-l pun pe youtube. Aici e www.youtube.com/watch?v=AMl-keHC7X4" target="_blank">rockeritza noastra. Trebuie sa aveti sonor

Super tare Sophihi !!!
Expresiva ca de obicei !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput