LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 16
Maya25 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
David Gabriel
, bebe de Dyana27,
Isabella Elena
, bebe de Dodo-pui,
Radu
, bebe de Manuela77,
Anastasia
, bebe de Roxana80art,
Gabriel Robert
, bebe de Gabi86.
Ayla21 spune:
La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Gabriel Robert
bebe de Alice
Ionica
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Maya25 spune:
Ayla
. Suntem bine, multumim de intrebare. Crestem mari, avem vreo 11,5 kg si aprox 80 de cm, ne chinuim sa ne ridicam in picioare dar mai avem ceva de lucru. E prea greu funduletul
.
Am vazut ca Luana merge deja. Super! Ce frumos a crescut. Si ce frumoasa e!
Sper ca si tu esti bine.
N-am apucat sa citesc in urma si nici nu cred ca o sa o pot face vreodata pt ca nu am cand. Cateodata, rar, mai intru sa citesc dar n-am timp sa mai si scriu ceva.
simina_kin spune:
Eu
bebe Maya vin la voi sa va multumesc mult mult de tot ca sunteti alaturi de mami meu!!!Va cunosc deja , ca-mi vorbeste toata ziua de voi![]()
.Va las un www.youtube.com/watch?v=kNvlKqGZaPM" target="_blank">filmulet ca sa va multumesc

.LA MULTI ANI!!!!!
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simplyana_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! David Gabriel Isabella Elena Radu Anastasia Gabriel Robert bebe de Alice Ionicawww.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
La multi ani! si de la noi! si La multi ani! si mamicilor, taticilor, bunicilor, unchilor si matusilor sarbatoriti azi de Sf Vasile (ca ghiocei nu prea sunt din cate stiu eu)!
Dragi mamici si ghiocei, va doresc un an nou pliiiin de bunatati si bucurii si sanatate si tot ce va mai doriti voi!
La multi aaaani!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ayla21 spune:
Super Maya, 11,5 kg?
Da, noi mergem tot mai bine, dar pe langa mobila, de manuta, cu antepremergatorul, nu fara ajutor, decat 1-2 pasi, apoi de-a busilea restul drumului.![]()
Simina superba pritesa ta. Am vazut si pozele.
Am vazut si pe Victor Pitonul, ginerele meu albastrel.
Si pe Sophiphi superba.
Desigur si Ilinca e super, si Manole.
Dyana l-am admirat si pe Mutzu.
si pe Vladimir la piscina.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.![]()
Ah, ba da, am avut privilegiul sa vad sedinta foto a Simonei Mami, prin invitatie pe mail, si este superba, sexy, frumoasa, si copilasii la fel.
Pacat ca nu mai trece pe la noi.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
m_monique spune:
La multi ani 2010!
sa aveti parte de un an asa cum vi-l doriti!
Raaluca
, sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ai tai
m_monique spune:
noi am petrecut la socrii. a fost bine. au facut o multime de bunatati, ca asta le e stilul. 2 zile au tot gatit. eu acolo ma asez la masa, si nu ma stresez sa fac nimic, ca eu am in gestiune copiii, mai mult pe ioana, ca andrei e cu socrul.
pe ioana am culcat-o pe la 22. andrei nu vroia sa se culce, ca el vroia sa vada artificiile si sa manance tort.
pe la 12 fara 10 s-a trezit ioana. asa ca anul nou m-a prins cu ioana in brate si cu andrei de fusta.
pe la 0:30 i-am culcat. ioana la fiecare doua ore mi-a dat trezirea 
. pe la 5 s-a trezit andrei plangand. dupa ce l-am culcat pe el s-a trezit ioana din nou 

.
la ora 8 s-au trezit si andrei si ioana. au dat trezirea tuturor. la ora 9 am predat copiii la sot (care a sforait in liniste in sufragerie) si socrii si m-am dus la culcare. am dormit linistita pana la 12. cand m-am trezit, andrei era la plimbare cu socrul, iar ioana dormea, ca i-a dat sotul lapte praf.
de la scorii am plecat eu la volan. m-am ambitionat ca de anul acesta sa ma apuc de sofat! asta e doar primul obiectiv!
Monnvas spune:
La multi ani!
Un 2010 cu puiuti sanatosi si mamici fericite pe langa ei!
Dyana, Aditapop, pediatrul meu sustine ca pt durerile dentare e mai bun panadolul decat nurofenul. Deci dati de care aveti![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Adee spune:
LA MULTI ANI, 2010 !!! an nou fericit, sanatate si tot ce va doriti
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata
CRACIUN 2009