LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 15
inna30 spune:
La multi ani gagici, sa va aduca noul an multe multe bucurii, impliniri sa fiti iubite si fericite iar copii sa fie sanatosi si cumintei si sa ne bucuram de ei si de tot ce este mai frumos.
dyana27 spune:
LA MULTI ANI sufletelul meu cel mai scump din toata lumea David Gabriel,iti multumesc ca existi si m-ai facut un om mai bun, mai iubitor si m-ai invatat ce inseamna dragostea totala si neconditionata
Isabella Elena,bebe de Dodo-pui
Radu,bebe de Manuela77
Anastasia,bebe de Roxana80art
Gabriel Robert,bebe de Gabi86
bebe, bebe de Alice
cuscra Raaluca
Ionica
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
asa va vreau, matinale; si eu imi rontai ochii cu maaaare placere, ca mutzu a facut ochisori pe la 7 jumate; s-a trezit la 12 fara 10, s-a culcat la loc pe la 12 jumate dupa ce l-am tocit zdravancu pupici- ca doar trebuia lustruit sa fie frumos de revelion, nu??; socrii au intins-o pe la 2.... da' m-am simtit bine cu ei, chiar uimitor de bine; au vorbit ei cam tare la telefoane, mai tipat.... dar nu s-a trezit mutzu, deci nu am ce sa le zic; chiar a fost o seara placuta, as mai fi stat la vorba; oricum m-am culcat dupa 3.... ca am sarbatorit si eu revelionul cum se cuvine; mutzu si-a cerut portiuca de 2 ori la 4 si la 6.. si trezire la 7 jumate cu inca o titi; acuma cred ca trebuie sa-l bag la somnic, ca s-a carait
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
saby spune:
La multi ani ghiocei, la multi ani mamici!!!!
Va doresc ca 2010 sa fie cel putin la fel de bun ca anul ce a trecut, pt. noi a fost fantastic si stiu ca si pt. voi, va pup din tot sufletul .
Eu sunt chioara de somn pt. ca a seara au venit fini nostri la noi si au plecat la 5 dimineata dar am avut noroc ca Maia s-a trezit la 10 asa ca am dormit si eu cateva ore.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
gigelica20 spune:
Pisigri...baga si la mine o cafea ca mi se lipesc ochii de buze...
Dupa cum ati vazut..ne-am dus la culcare destul de tarziu...si pentru ca eu stiu o urare italieneasca, am zis sa ii urmam sfaturile...Qui fa amore nella note di cappo d'ano, fa amore tutto l'ano...nu e corect gramatical, dar intelegeti voi ideea. Asa ca abia pe la 4 am pus si io geana pe geana si...la 6.30 am sarit din somn ca a picat ingerul din varful bradului fix peste mine + niste globulete...M-am speriat putin, buimaca de somn....dar m-am culcat la loc. La 9.30 insa nu am rezistat sa mai dorm caci imi era dor de Piton...care se juca cu Buni...si am preluat eu conducerea...
Acum Pitonul face nani, asa ca ma duc si eu sa ma bag langa el, ca e asa dulce, nu mai pot dupa el...
Sa aveti un an bun si o zi frumoasa!!!
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
dyana27 spune:
dormiti toate??? pe mine m-a trezit mama la 1 minut dupa ce am adormit... si s-a dus somnul complet; au dormit toti in casa, surioara si cumnatul inca mai dorm, ca au venit la 6; am tras o tura zdravana de joaca cu mutzu, dar e cam carait acuma, il plimba cristi in brate; si cum incearca sa-l puna jos.... urleteeeeeee si se catara inapoi pe el;
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
La multi ani! An Nou fericit! Si bun gasit in 2010!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Maya25 spune:
Desi intram ff rar, azi am trecut pe aici sa va spunem "La multi ani!". Sa dea Domnul sa avem un an bun, cu sanatate si bucurii!
Maya & printesa Maria
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Desi intram ff rar, azi am trecut pe aici sa va spunem "La multi ani!". Sa dea Domnul sa avem un an bun, cu sanatate si bucurii! Maya & printesa Maria |
Wow, Maya, lume noua
Ce mai faceti voi! Nu ai mai trecut demult pe aici.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
anca_nicolae spune:
Bun venit 2010!
Sper ca toate suntem optimiste si vesele in aceasta prima zi din alea "365 de file de poveste" pe care le-am primit intr-un sms... voi nu? :))
Si Kea multu pt urarea speciala . Asta cu "adevarata jumate din mai multe jumatati" ma duce cu gandul la Stela Enache:
"Din atatea iubiri/ cate-am strans intr-o viata/ am pastrat amintiri/ pt ganduri popas/ dar din tot ce-am iubit,/ pt suflet si viata/ din atatea iubiri,/ numai tu ai ramas...
Sanatate si iubire la max pt toata gasca noastra draga!
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni