DEZAMAGIRI!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Irina, ai foarte mare dreptate. Starea de spirit pe care o ai cand vizitezi un anumit loc este extrem de importanta, infuenteaz#259; maxim amintirile pe care le vei avea de acolo, iar amintirile sunt cele care formeaza în timp parerea despre locuri si oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suris spune:

Eu cred ca fiecare loc are ceva aparte, care insa trebuie descoperit. Eu sunt o calatoare neobosita, sufar daca ceva ma retine doua weekenduri la rand acasa. Am cutreierat tot statul nostru, statele vecine, tari mai mult sau mai putin dezvoltate insa mi-e greu sa numesc un loc care sa nu-mi placa asa de mult incat sa ma dezamageasca. Cand pleci la drum e important sa mergi cu temele facute, sa ai mintea deschisa si sa vezi locul nu sa cauti imaginea aia de vara, campul plini de maci si norii la apus violet , cand de fapt tu vizitezi zona in decembrie. In mare parte reusita unei calatorii depinde de tine ca persoana si de usurinta cu care te adaptezi cand lucrurile nu sunt asa cum te-ai asteptat.

Calatorii placute,
--un suris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinai

Cred ca este foarte important senzatia pe care ti-o lasa locul respectiv. De exemplu, daca te duci cu soacra pe care nu o poti suferi si te ploua non-stop, sigur nu o sa ai o amintire placuta.

Oh... 2 dintre locatiile de care am fost dezamagita am fost in luna de miere...Nici nu vreau sa ma gandesc cum mi-ar fi placut daca ma duceam dup vreun divort.Cat despre soacra.....eu un nu fac vacante cu ea.

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Eu cred ca conteaza si locurile vizitate si cat de bine iti faci "temele" inainte sa ajungi acolo, dar si starea de spirit impreuna cu conjunctura.
Spre exemplu, dezamagirea mea maxima a fost Casablanca. Citisem ceva inainte cum ca e un megalopolis supra aglomerat si populat, murdar si deloc sigur. Vorba unui amic: " Casablanca it's a pit". Dar nu m-am asteptat ca mizeria si poluarea sa fie chiar asa. Tin minte ca oricat m-as fi spalat tot ma simteam acoperita de praf si mazga. Plus zgomotul, circulatia infernala (5 mil. locuitor + 6 mil suburbii- fara metrou) si mai ales...hotii. Nu am stat decat 2 zile si nu-mi doresc sa mai revin vreodata. Bineinteles ca am gasit si locuri interesante de vazut acolo, moscheea Hasan II e un obiectiv care nu trebuie ratat, cartierul rezidential este o frumusete, dar in ansamblu, orasul a fost o mare dezamagire.
Dupa care, nu m-au dezamagit neaparat locurile cat de exp...temperaturile:
-am fost la Praga iarna si mi-a fost cel mai frig din viata mea. Mi-a placut mult orasul, cafenelele, stadutele alea din centrul vechi, muzeele, totul, mai putin frigul;
-am urata caldura insuportabila si umiditatea Antalyei, chiar daca am fost la sf. de august si inceput de septembrie, caldura si umiditatea m-au terminat. Pt. un sejur cu copilul dupa noi, unde nu rezistam fara aer conditionat non-stop, a fost destul de neplacut;
Zicea cineva ca a fost dezamagita de Porto. Mie mi-a placut mult, am fost in mai, era perfect, erau o groaza de festivaluri, orasul era parca in sarbatoare, am vizitat cam tot ce se putea, dar cel mai mult mi-a placut mica croaziera pe Douro, cu un vaporas care asigura tot confortul, precum si vizitele la cateva crame. Tin minte ca una din crame avea o gradina imensa unde am stat sa degustam vinurile, era atat de frumos, atat de liniste, aer curat, verdeata.
Deci cred ca conteaza foarte mult si starea din momentul vizitei si ambientul si persoana/grupul cu care vizitezi.
Va doresc calatorii fara "dezamagiri"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa cum mi s-a parut mie mica si amarata Coloana lui Traian in Roma. E adevarat ca era partial in restaurare, dar tot mi s-a parut mica si daca nu as fi cautat-o in mod special, puteam sa trec bine meci pe langa. In plus, daca nu stiam putina istorie, nu intelegeam cine cu cine se bate si ce-i cu ei.

Momentul era super-bine ales (tocmai ramasesem insarcinata dupa un Fiv nereusit) si Roma mi-a placut in mod deosebit. Dar Coloana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu cred ca tzine de cum te simti tu in ziua respectiva, poate influenteaza putin, dar nu in totalitate!Si aici as putea da multe exemple. Verona, un alt oras care m-a lasat complet rece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ce chestie, mie mi-a placut peste tot.
am citit cite ceva inainte, sa stiu la ce sa ma astept si m-am bucurat de fiecare noutate si am cautat peste tot cite o noutate de care sa ma bucur.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Din locurile pe unde am fost nu mi-a placut Bratislava!insipida,incolora,inodora!fara farmec,cu cladiri urate,cojite,cu trotuare nasoale,cu mizerie,chiar nasol!In afara de castelul de sus din deal si ceva prin imprejurimi,eu n-am avut ce sa vad!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Parca as spune si eu cate ceva.

Numarul unu in top negativ la mine St. Petersburg: vara la inceput de iulie mai cald decat in Bucuresti,fara terase, strazi largi si pustii, autobuze vechi, case de schimb doar in centru, oameni care nu vorbesc decat ruseste si nu se straduiesc sa inteleaga ce ai putea dori...Txe diferite de intrare pentru straini...

In rest, totul cu moderatie. Praga mi s-a parut extrem de alomerata, frumoasa in rest. Parisul nu m-a impresionat in mod deosebit, dar Louvre face toti banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinai

Cred ca este foarte important senzatia pe care ti-o lasa locul respectiv. De exemplu, daca te duci cu soacra pe care nu o poti suferi si te ploua non-stop, sigur nu o sa ai o amintire placuta.
De exemplu eu am fost de doua ori la Budapesta. Si de fiecare data am prins o vreme foarte foarte urata. Si acum spun "vai, ce dezamagire a fost PENTRU MINE Budapesta". Desi sunt convinsa ca este un oras foarte frumos, vazut in conditiile optime.
Mie Viena mi-a placut foarte mult.Este unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vizitat. Cu niste colectii de arta impresionante, cu cladiri deosebite si oameni draguti.
La Paris, prima impresie a fost "parca sunt in Bucuresti". La cea de a doua vizita insa m-am indragostit de oras si acum mi-am propus sa revin in fiecare an, macar odata.Am fost putin dezamagita de Versailles. Dar pentru ca il tot comparam, involuntar, cu Schonbrun-ul.
Atena m-a dezamagit, in sensul ca in nici un oras din Europa eu nu am vazut atata mizerie.
M-am indragostit insa de Istanbul si Roma. Unde am fost in vacante cu iubitul. Si ne-am plimbat de mana pe toate stradutele si ne-am sarutat sub clar de luna . Si mi s-au parut cele mai frumoase orase din lume.
De exemplu la Barcelona,care este un oras foarte frumos, obiectiv vorbind, nu mi-a placut, pentru ca l-am vizitat impreuna cu o persoana care ma enerva ingrozitor. Dar nu am sa spun niciodata ca este un oras urat, ce nu merita vizitat. Caci fiecare isi creaza propria experienta.
In Turnul Eiffel am primit dovezi de dragoste, atunci cand nu ma asteptam. Asa ca pentru mine, este cel mai frumos si romantic obiectiv turistic din Paris.
In concluzie, nu locurile sunt frumoase ci amintirile pe care ni le lasa.

Nici pe departe nu se compara Bucurestiul cu Parisul!

In alta ordine de idei, pe unde am fost, totul mi-a placut, venind din Bucuresti, un oras fara gust, oras murdar, chiar daca il iubesc mult, orice alta capitala mi s-au parut de vis!
Nu am fost dezamagita deloc, poate doar de conditii la hotel, vreun restaurant(aici nu are mare importanta-ca nu ptr asta venisem), totul mi s-a parut extraordinar,interesant,si nou pentru noi!

Calatorii placute!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput