DEZAMAGIRI!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna,

Aveti dreptate, si eu zic ca e foarte important cum te simti si ce faci in locul vizitat, mie imi cam place peste tot, gasesc eu ceva frumos, nu sunt genul imbufnat care asteapta sa o distreze altii, vreau sa ma simt bine nu sa fiu amarata si suparata in concediu sau nu. Insa tare nu mi-a placut Venetia de exemplu. E drept ca am fost iarna, in edcembrie si era tare frig si umed, lume multa dar tacuta, hotel ingrozitor, cladirile cojite si lasate asa special dar fara un aer romantic, in fine, poate daca nu tremuram continuu mi-ar fi placut, am mers pe jos destul de mult, e frumusel si pta San Marco e impunatoare dar iarasi fff frig, eu urasc frigul oricum.

Hotelul, desi toti aveau nasul f sus si privirea superioara era rece, extrem de mic (camera), scump. Insa cand povestim toata lumea rade: camera fff mica si uratica, patul scurt, sotul meu care are 1,88 statea cu picioarele aproape flexate de cat ii ieseau din pat, baia sinistra, avea un wc si un bideu puse fix fata in fata fara spatiu intre ele, ori stateai cracit pe toaleta ca nu aveai unde sa iti pui picioarele, ori stateai cu picioarele in bideu . iar deasupra chiuvetei era para de la dus. atat. puteai sa te speli pe dinti si sa faci dus in acelasi timp, nu aveai cadita sau ceva, direct pe jos, era scurgere....
Carabinierii f prietenosi, am intrat pe sens unic invers of course si ne-au ajutat sa iesim zambind cand ne puteau da amenda. In rest, autostrazi mai frumoase ca in Italia nu am vazut nicaieri.

Mi-a placut Geneva desi era tot iarna, treceam din Franta in Elvetia si se schimba totul. Bineinteles ca franta in partea aceea nu e paris, insa e frumos si acolo, statiunile montane sunt frumusele. Si totusi nu se comparau cu geneva, parca se spala aerul cand intrai in Elvetia.

Mi-a placut Grecia toata, insulele, Creta, Skiathos, Salonicul il iubesc, atena e prea mare si aglomerata (sunt 5 mil de locuitori numai in atena cand in grecia toata sunt 10 mil)

Nu mi-a placut Koln-ul. Nu prea ai ce face iarna, tot iarna am fost, la noi erau -10 grade la ei erau -25! asta revelionul trecut. inafara de domul care e impresionant, in rest, centrul micut, mallurile cam obosite, parcuri nu prea puteam sa vizitam pt ca era iarna, cam asta. si ei cam copti si cu nasul cam rosu si dupa craciun si dupa revelion, se cam bataiau cucoanele pe strada si nu mai stiau in ce parte e gara...inafara ca in weekend sau duminica macar nu gasesti nimic deschis...doar in gara.
mi-au placut zecile de parcari :-) si podurile peste rin, bineinteles, asta e foarte frumos.

mie mi-a placut budapesta, ca orice ora capitala mare e murdar la periferii dar centrul e f frumos, stradute frumoase, era vara ce-i drept, ne-am plimbat pe jos o gramada, toti barbatii parca erau la costum si inalti

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

buna fetelor!
am revenit....
si sunt foarte de acord cu Claucia:SE SPALA AERUL CAND INTRI IN ELVETIA!!!e minunat!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mi a pacut mult SAN marino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

anul asta am fost in Muntenegru...a fost superb, mare, munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui suris

Eu cred ca fiecare loc are ceva aparte, care insa trebuie descoperit. Eu sunt o calatoare neobosita, sufar daca ceva ma retine doua weekenduri la rand acasa. Am cutreierat tot statul nostru, statele vecine, tari mai mult sau mai putin dezvoltate insa mi-e greu sa numesc un loc care sa nu-mi placa asa de mult incat sa ma dezamageasca. Cand pleci la drum e important sa mergi cu temele facute, sa ai mintea deschisa si sa vezi locul nu sa cauti imaginea aia de vara, campul plini de maci si norii la apus violet , cand de fapt tu vizitezi zona in decembrie. In mare parte reusita unei calatorii depinde de tine ca persoana si de usurinta cu care te adaptezi cand lucrurile nu sunt asa cum te-ai asteptat.

Calatorii placute,
--un suris

asa de la mine ca mare dreptate ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca am fost un pic dezamagita de peisajul din Croatia (Istria) comparativ cu cel din Grecia si de balamucul in Venetia (ca sa nu mai vorbim de serviciile oferite). Ce-i drept, am fost in plin sezon, ar fi trebuit sa mergem in extra sezon.

Edit: si nisipul in Valencia era groaznic, praf de-a dreptul, iti intra in toti porii din cauza umezelii si plaja era incomparabil mai urata decat cea din RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu am fost putin dezamagita de Cipru. Nu ca nu ne-am fi simtit bine, noi ne simtim bine peste tot cand plecam in vacanta, oriunde e mai bine decat inchisa in birou la munca.

Insa in Cipru am inchiriat masina, am stat in Larnaca (socrii au un apt acolo) si cand am ajuns la plaja ne-a cazut fata: nisip gri precum cimentul ud, plaja langa aeroport, la fiecare 5 minute ateriza un avion si cobora asa aproape de plaja de puteai sa le vezi fetele calatorilor.

Asa ca, avand masina inchiriata, am hotarat sa cautam alte plaje. Si cum gaseam una cum ramaneam dezamagita de faptul ca majoritatea erau plaje de pietris (iar noi cu un copil de 5 ani vroiam nisip sa se poate juca). Plus pietre in apa. Pana la urma am gasit plaje pe gustul nostru in Protaras la vreo 100 km de Larnaca (cred) si astfel in fiecare zi conduceam de ne ieseau ochii din cap sa mergem acolo. Scump.

Insa pesajele sunt superbe, am descoperit mici pesteri unde ai fi putut inota langa ele, numai ca eu eram gravida si nu am avut cum, alcovuri, mici colturi de rai.

Orasul meu de suflet ramane acum Barcelona. Si Londra. Da stiu, locuiesc aici, sunt la 20 min totusi nu o vizitez destul, e mereu ceva nou de descoperit, sentimentul acela ca esti in alta lume, imi place vara sa ma asez la o cafenea si sa privesc lumea, toate natiile, toate vestimetatiile posibile, teatrele din Covent Garden, West End... iubesc Londra.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

CLAUCIA, nu pot sa nu ma minunez cand zici ca autostrazi mai frumoase ca in Italia nu ai vazut!!!
Esti sigura? Ai fost pe autostrazile din Sudul Frantei, adica cam pe toata reteaua de autostrazi din FR.

Mie perso, autostrazile italiene mi se par groaznice. Gri, cu camioane multe, rar ai unde sa te opresti sa faci ceva si sa schimbi copilul,bb.
Urasc si evit pe cat posibil sa conduc in Italia. soferii de camioane sunt groaznic de periculosi.

Mie Venetia mi-a placut...dar cred ca are valoare sentimentala, insa oribil de scumpa! Da, hotelurile tare mici, parcarea extrem de scumpa.

San Marino mi-a placut si mie, mai ales ca am fost cand erau ceva festivitati medievale, ne-am amuzat fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi circulam mult prin Franta si clar la autostrazi sunt cei mai tari (mai sunt si nemtii normal). Insa in Franta la fiecare cativa km ai iesire cu toalete, unele sunt f mari cu restaurante, magazin, loc de joaca, insa minimul e cu toalete si banci de picnic. Mi se par super, fie-mea care se plictisise si cerea pipi din 10 in 10 minute nu trebuia sa astepte mai mult de 5 minute pana la urmatoarea iesire cu toalete. Pe cand aici umblu cu olita in portbagaj si opresc periculos pe hard shoulder ca n-am ce face.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

de acord ca in franta sunt aautostrazi mai ca in italia,dar si ce preturi...nici nu apucibine sa prinzi viteza si bariera de plata.... De acord cu voi ink1data:VENETIA e urata!!!

Mergi la inceput