DEZAMAGIRI!!!

DEZAMAGIRI!!! | Autor: tynutza

Link direct la acest mesaj

buna fetelor1! mi-a placut mult top destinatii&si m/am gandit ca ar mai trebui facut un top:cel cu locurile la care mult am visat si care ne/au dezamagit foarte tare...Mie una mi s-a intamplat de cateva ori bune si cred ca si voua...asa ca va astept sa ne inecam suferinta...ha ha ha am glumit!ptr mine dezamagirea nr.1:castelul Neuschwanstein(am visat cam juma de an cum o sa fie cand ajungem acolo&si cand am ajuns: un satuc amarat,lacul era inghetat,nu am gasit un loc la pensiune,cam nik bun de papa si mai era si un ger de inebuneai!)NU VA RECOMAND,DESI IN POZE ARATA MINUNAT! &nr.2:turnul din Pisa...prefer nici sa nu imi aduc aminte...ptr toate voi de la gemenele lu mama sarah madalina&ingrid argentina 10.11.2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Chiar te rog sa intri in detalii cu Pisa,vrem sa mergem in vara!Cat despre prima experienta,atat pot spune:rezervarea e sfanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

castelul Neuschwanstein....dezamagirea asta am avut-o eu la Castelul Bran. HA!HA!Am vrea sa vizitam Stonehedge, dar la fel, am inteles ca toti romanii care au fost acolo au fost dezamagiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

ma gandeam yo ca nu sunt singura patita...da e valabil si ptr castelul bran,dar e acasa si acum acasa la noi e ceva minunat!cat despre Pisa:un oras mic,murdar,sinistru...nu ai ce vedea in afara de cei cativa metri patrati un se afla turnul,un dom si inca ceva...e tot centru cu cateva magazine de suveniruri,cateva restaurante si cam atat...specific ca am vazut sobolani sub unul dintre podurile peste fluviul arno...scarbos!!!!pe noi ne/a prins noaptea si sincera sa fiu mi-a fost cam frica. si turnul nu e cine stie ce .e intr-adevar inclinat dar pe mine nu m-a impresionat!ma asteptam la ceva de nedescris...nu merita sa dati banii!mai bine alegeti Florenta un oras in care aveti ce vedea si cumpara!sper ca v-am putut fi de ajutor,alegerea va apartine!calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Multumesc!Sper sa aveti vacante frumoase de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sincer eu nu am fost dezamagita de Pisa.Bine nu am stat decat o dupa amiaza si dimineata urmatoare pe la 11 am plecat.Mi-a placut turnul si tot ceea ce este in preajma.Orasul e drept ca nu prea ai ce vedea dar eu cred ca merita vazut dar nu stat prea mult.
La dezamagiri pana in prezent eu pot spune Porto.Nu mi-a placut deloc orasul poate si din cauza cc ca am fost in decembrie.Am gasit un oras trist, dar trist, nu prea sigur, cam murdar si fara prea mari atractii dar totusi unul care nu este f scump.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Off topic: Beatrice, daca te intereseaza "the stones", iti recomand Callanish in Scotia. Zona e infinit mai frumoasa si mai linistita.

http://www.undiscoveredscotland.co.uk/lewis/calanais/

Eh, acu´vorbind de dezamagiri, s-a intamplat tot in Scotia, era vorba de un castel in insula Skye. Ajunsi la fata locului, castelul s-a dovedit a fi un perete ramas in picioare, pentru vizitarea caruia a trebuit sa platim vreo 5 lire de persoana. Noroc ca a fost intr-un parc superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Casa Alba m-a dezamagit.Chir am intrebat pe unul dintre gardieni: nu te supara asta e Casa Alba?
La care el: Yes ma'am.
Eu : Si unde e restul???
El: Pai voi sunteti obisnuiti cu palatul Buckhingham....

A fost haios dar sincer....e mica rau..

Si m-a mai dezamagit Pentagonul.La atatia ani dupa evenimentele din 11 Sept inca au ferestrele sparte si batute in cuie cu placaj.Era santier, reparau dar.....de atatia ani nu au facut mare lucru....
Stiu ca vb de o cladire mare dar totusi vb de niste ferestre si de atatia ani de zile....Macar la exterior sa fi facut ceva ca e atractie turistica...

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

eu am fost dezamagita de Viena !!! Nu stiu de ce, nu stiu ce asteptari am avut....dar se pare ca au fost prea mari !!!!! Mi-a placut, dar nu cum as fi vrut !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Luxe, la fel si eu, cred ca aveam asteptari mari in ceea ce priveste Viena, pt ca am fost dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tynutza spune:

saLA MULTI ANI !!!
UN AN NOU MINUNAT SI PLIN NUMA DE BUCURIE!!!
SI SA AVETI PARTE DE VACANTELE VISURILOR VOASTRE!
VA PUPAM DULCE tyna sarah&ingrid

Mergi la inceput