DEZAMAGIRI!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La castelul Neuschwanstein am fost de 5 ori si mi-a placut de fiecare data, interiorul e intr-adevar dezamagitor oarecum pt ca nu a fost terminat.Cred ca depinde si cand mergi, vara e mult mai frumos decat iarna dar si iarna are farmecul ei acolo.Bavaria imi place la nebunie.

Am fost si la Stonehenge si mi-a placut foarte mult, poate si pt ca mi-am dorit mereu sa merg.

La Pisa mergem la primavara, am auzit ca inafara de turn orasul e cam aiurea.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

De ce v-a dezamagit Viena? Pentru ca are o arhitectura austera? Dar maretia se afla in interiorul acelor cladiri. Pe mine m-a fascinat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ba mie mi-a placut foarte mult Neuschwanstein! Am ajuns acolo in vara trecuta, era foarte cald afara, dar plimbarea prin padure pina sus era agreabila, lacul superb, ne-am racorit picioarele obosite, castelul mi s-a parut impunator, nu l-am gasit deloc saracacios decorat si mobilat. Imi pare rau doar ca nu am avut timp sa vizitam si celalalt castel regal si n-am ajuns la podul suspendat. Da' nu-i bai, cum sint indragostita iremediabil de Bavaria si Baden Wurtemberg, sigur o sa mai ajungem pe acolo.

Mi-a placut si turnul din Pisa, asa inclinat cum e el si cum il cunoaste o lume intreaga! In schimb, da, am fost si eu uimita cum de lasa italienii cartierul ala asa neingrijit, cladirile din centru erau in majoritate cam paraginite.

Viena, la inceput, m-a cam dezamagit si pe mine. Gaseam ca are un aer de oras ardelenesc de provincie si nicidecum de capitala europeana, fosta imperiala. Dunarea parea acolo un riusor (dupa ce-o vezi la Tulcea sau la Sulina, nu te mai impesioneaza la Viena!), iar podurile lipsite de farmec (dupa ce le-ai vazut intii pe cele din Paris!). Apoi, in fata la Stefan Dom (asa se scrie?) am luat o inghetata, era acum vreo 15 ani, eram 5 tineri, ne-am asezat pe jos si nu mai stiu de ce, ne-a pufnit risul. Rideam de ne prapadeam! Iar vienezii, respectabili si impecabil imbracati, treceau pe linga noi si zimbeau amuzati de hazul nostru. Si de atunci pastrez o amintire superba Vienei!

Eh, la capitolul dezamagiri eu pun...Versailles! Blasfemie, nu?! Insa, nu nu m-a impresionat, l-am vazut de 2 ori (poate-poate) si de fiecare data am iesit cu senzatia ca nu-si merita faima. Cozi imense si un castel...gol! Pai Neuschwanstein e lux, ce sa mai vorbesc de Sigmaringen sau Hohenzollern sau palatele italiene?! In regiunea pariziana, muuult mai mult am apreciat Fontainebleau sau Vaux le Vicomte, e drept mai dificil de acces. Tot la dezamagiri, poate cel mai celebru castel de pe Valea Loarei, Chambord. Exteriorul e impresionant, superb si alte superlative, insa va sfatuiesc sa nu dati banii sa-i vedeti si interiorul, pt ca in afara de o scara conceputa de Leonardo da Vinci, altceva nu mai e (prin Franta a trecut o Revolutie...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Marox, cu Versailles sunt d'acord, castelul...insa gradinile mie mi-au placut.Doar pt. ele parca as mai face o data pe turistul la Versailles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox
[

Eh, la capitolul dezamagiri eu pun...Versailles! Blasfemie, nu?! Insa, nu nu m-a impresionat, l-am vazut de 2 ori (poate-poate) si de fiecare data am iesit cu senzatia ca nu-si merita faima. Cozi imense si un castel...gol!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Ha! Cand am fost eu se renova...era inchis pt cateva zile....Se pare ca nu am pierut nimic..
Gradinile, insa, superbe si incarcate de istorie...

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Delphin si Lara_c, asa e, aveti dreptate, gradinile de la Versailles merita vazute! Si cred ca sint si niste jocuri de apa, in gradini, foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie mi-a placut Viena, si inca foarte mult, de fapt, orasele mele de suflet sunt Viena si Budapesta (din ce-am vazut pana acum, bineinteles).
Am ramas dezamagita de Paris. Mi s-a parut foarte murdar, plin de tigani (din aceia cu zeci de fuste si copii multi in brate), super aglomerat ca si trafic - am pierdut foarte mult timp mergand cu masina. Turnul Eiffel mi s-a parut ruginit si fara cine stie ce farmec... Mi-a placut, in schimb, Montmartre, mi s-a parut ca are un farmec aparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, cum am spus, strainii stiu sa-si faca reclama, niciodata nu am inteles de ce turnul Eiffel se bucura de asa mare "popularitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Ce place unora poate sa-i dezamageasca pe altii. Eu insa nu ma las dezamagita de locurile in care mi-am dorit sa ajung si chiar ajung pentru ca e inutil. Si atunci caut ceva frumos in orice loc sau inventez ceva frumos
Evident c#259; exista uscaturi in orice padure verde, ideea e ca trebuie sa trecem peste ele. De exemplu nu inteleg cum cineva nu g#259;seste nimic frumos in Viena sau Paris si se intoarce dezamagit.

Blogul meu:www.celina-bianca.blogspot.com/" target="_blank"> http://www.celina-bianca.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Cred ca este foarte important senzatia pe care ti-o lasa locul respectiv. De exemplu, daca te duci cu soacra pe care nu o poti suferi si te ploua non-stop, sigur nu o sa ai o amintire placuta.
De exemplu eu am fost de doua ori la Budapesta. Si de fiecare data am prins o vreme foarte foarte urata. Si acum spun "vai, ce dezamagire a fost PENTRU MINE Budapesta". Desi sunt convinsa ca este un oras foarte frumos, vazut in conditiile optime.
Mie Viena mi-a placut foarte mult.Este unul dintre cele mai frumoase orase pe care le-am vizitat. Cu niste colectii de arta impresionante, cu cladiri deosebite si oameni draguti.
La Paris, prima impresie a fost "parca sunt in Bucuresti". La cea de a doua vizita insa m-am indragostit de oras si acum mi-am propus sa revin in fiecare an, macar odata.
Am fost putin dezamagita de Versailles. Dar pentru ca il tot comparam, involuntar, cu Schonbrun-ul.
Atena m-a dezamagit, in sensul ca in nici un oras din Europa eu nu am vazut atata mizerie.
M-am indragostit insa de Istanbul si Roma. Unde am fost in vacante cu iubitul. Si ne-am plimbat de mana pe toate stradutele si ne-am sarutat sub clar de luna . Si mi s-au parut cele mai frumoase orase din lume.
De exemplu la Barcelona,care este un oras foarte frumos, obiectiv vorbind, nu mi-a placut, pentru ca l-am vizitat impreuna cu o persoana care ma enerva ingrozitor. Dar nu am sa spun niciodata ca este un oras urat, ce nu merita vizitat. Caci fiecare isi creaza propria experienta.
In Turnul Eiffel am primit dovezi de dragoste, atunci cand nu ma asteptam. Asa ca pentru mine, este cel mai frumos si romantic obiectiv turistic din Paris.
In concluzie, nu locurile sunt frumoase ci amintirile pe care ni le lasa.

Mergi la inceput