Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
crisbebe, ai fost o mireasa extrem de frumoasa, rochia si ea deosebita, mi-a placut f mult. IAr piticul e adorabil. SA fiti fericiti si sanatosi va doresc 
Cat despre scaune, stai fetita linistita daca are unul pe zi. Este perfect. Ce? tu faci dupa fiecare masa? SI Dragos pana la 3 luni jjumate imi facea o data pe zi doar. Acum vad ca imi face si de 4 ori pe zi si este normal. Am avut si noi episoade cu caca moale, apos, mucos, verde etc dar au trecut fara a trebui medicamente sau dri. Singura data cand m-am panicat a fost cand si-a schimbat mirosul. AM facut copro dar a fost negativ. So... doar daca vi se pare ceva ciudat intrati in panica. SI la ei, ca si la noi se schimba in functie de ce papa. Dragos de cand papa mai mult bibe le face pastoase de culoarea mustarului. Cand papa mai mult san difereau de la o masa la alta. Asa ca Maria, d'aia difera. Nu stiu daca iti aduci aminte ca m-am speriat eu o data ca era rosu. SI se dovedise ca era asa pt ca mancasem eu pepene. La urmatoarea masa nu a mai fost rosu pt ca n-am mai papat pepene. Si tot asa.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Vai, Lucia, ce pofta mi-ai facut cu drobul acela!
Ai vazut ce usor se fac retetele alea? Daca ai toate ingredientele in frigider, in cateva minute e gata mancarea. De-asta pot eu sa gatesc zilnic, ca imi fac numai chestii din astea simple.
Dar ai grija sa nu bagi si o milka dupa aia!![]()
Eu vreau sa mai incerc reteta aia de negrese si tarta cu mere. SI checuletul in cana a fost bestial. Dar pentru astea trebuie sa iti cumperi faina integrala si fructoza. SI sa nu mananci o tava intreaga odata, cum fac eu!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
MangaGirl spune:
monica la buze seamana in familia mea fratele meu e buzat si tata. dar nici eu nu am buza aia asa carnoasa sus. e productie proprie. ce-i drept mi-am dorit un copil cu parul cret si buze carnoase. ca aveam eu un pitic pe creier de mica de ce nu m-am nascut eu cu buze faine si frate-miu ca ale mele. macar copchii sa aiba ce n-am eu.
apropo de macnat pumni. vad ca de cand i-am pus soseta ca-si sugea degetul, nu mai duce pumnii in gura, in schimb mananca jucariile de fund. are un calut colorat pe care eu in lipsa de inspiratie ii spun fifi ca e o calutza. i-l tot var in fata ca imi place mie de el si si sper ca si lui. ei i-o pun in fata si el o apuca, si-o pune sub nas sa in cap si-i roade ce prinde...de obicei fundul. ![]()
luci ti-as zice sa incerci cu epaderm. se gaseste in boots si la farmacie. sergiu are data de la doctor pentur mainile lui uscate care se crapa pe vremuri din astea. si prietena la care am fost sambata mi-a spus ca o foloseste pentru copil in zonele unde i se escumeaza pielea. trebuie sa o incerc si eu ca are pielea rugoasa la sprancene. cat depsre drob. buna idee. cred ca fac si io unul sp viitoare. mi-am propus sa ma apuc de gatit, ca altfel nu vom manca niciodata foarte dietetic. asa, daca gatesc eu, le fac cum trebuie.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Ha, ha, ha, asa crezi tu!!!! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
e clar, mai scap de el cand se insoara. poate nici atunci.

lutoniana spune:
vad ca fiecare vorbeste separat aici...si despre cel doare.
Monica trage cu caca...eu cu papa 

Deci Cristina, am uitat sa spun ca mananc drobul cu painica alba si pufoasa
...dar sunt in culmea fericirii ca incet incet intru in noul an gata pregatita de Monti ![]()
Inca nu mi-am luat cantar ![]()
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
crissbebe spune:
Monica multumesc mult ptr aprecieri
esti o dulcica...
Sincer m-am dus la farmacie si am cumparat niste ceai de menta sa-i fac si sa-i dau putin lui Alex ca poate s-o mai strange un picut la stomacel...dar ceva m-a oprit si nu i-am dat inca...
Cu greutatea...acum o sapt cand am fost la dr bebe nu luase decat 50 de gr in 2 sapt...adica aproape nimic...fapt ce a cam ingrijorat-o pe dr...in plus era foarte agitat, dupa baita de seara si dupa bibe nu mai dormea deloc...scrancea (ca de plans nu stie inca ce e aia
)..asa ca mi-a dat sa-i dau pe langa mai multe medicamente si peritol...de obicei peritolul da stari de somnolenta dar nu si la noi...ne trezim noaptea dupa acelasi program..singurul lucru bun e ca ii face pofta de mancare si mananca din nou cum trebuie(avea doar 4 mese pe zi a cate 120 ml de lapte) 

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
madalina84 spune:
De la 8 ma chinui sa recuperez dar de a trebuit sa stau si cu fii-mio,sa si mananc si nu am retinut mare lucru
MANGA sa folositi sanatosi leganutu si ma bucur ca ii place lui Aidan in el
ELLENUTA tare gustoasa pare a fi prajitura aia cu nuci,sa o vrajesc pe mama sa o faca si ea
MARY eu nu pot vedea pozele tale
,cred ca din cauza pagini de internet ca eu folosesc opera si imi da sa downloadez internet explorer si inca vreo 2.Imi pare tare rau ca as fi vrut sa te vad si eu tunsulici
LUTO fii-mio e la faza in care sta minute insir in discutii mari cu pumni,cred ca le explica cum sa ajunga la el in gurita si isi baga toate degetele in gura(parca o vad pe mama cand da la boboci) si saliveaza la fel de mult...deci inseamna ca asta e perioada lor
SUEDE foarte frumoase pozele si de la botez si de la craciun,sunteti niste frumosi
SANTORINI ,Andreiutu e un frumos si ia stat si lui super haios in costumasul de ren,l-ai luat dupa site-ul care l-a dat eu?
MONICA sunt belea pozele cu picioarele intre zabrele si aia cand stati fiecare pe fotoliu
.
CRISBEBE sper ca ia trecut lui Alexutu raceala si nu se mai intoarce
KAWAICHAN multa sanatate pentru JOSHUA si sper sa nu fie nimic grav
NELA am vazut ca voi v-ati rasfatat in mancaruri si deja v-ati apucat pentru revelion
ELLENUTA dar poze cu frumusetile tale nu ne pui?!![]()
Imi cer scuze daca am omis pe cineva dar deh memoria mea nu tine mai mult de 30 min
Azi a fost zi de tunsoare,sa-ti fie de bine MONICUTZO...m-am tuns si eu,pana pe la umeri drept,fara scari sau filat.Mi-a parut tare rau dar sper ca acum sa nu mai cada asa in stil barbar

la fete
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana vad ca fiecare vorbeste separat aici...si despre cel doare. Monica trage cu caca...eu cu papa ![]() ![]() Deci Cristina, am uitat sa spun ca mananc drobul cu painica alba si pufoasa Inca nu mi-am luat cantar Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |

eu cred ca ma bag la un pharaoh, sa-mi construiesc imperii. asta apropo de jocuri pe computer. ne auzim maine la o cafea? ca azi am sarit-o.
monica multumesc. inca nu ma panichez, deci. bine asa.

cristina_ana spune:
Vaaai, Lucia, cum cu painica????!!!!
Painea trebuie sa dispara din casa!!! Cel mai bine ar fi sa-l convingi si pe sot sa manance ca si tine, la mine e tare chinuitor ca trebuie mereu sa fac mai multe feluri de mancare.
SI peste doua luni se mai adauga un fel, piureul de legume pentru asta mica!
(desi asta e bun, ca putem manca si noi din el)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
crissbebe spune:
Fetelor care nu alaptati....cand incepeti cu diversificarea papicii...
Cred ca mai bine trebuia sa intreb daca mai e cineva in afara de mine care nu mai alapteaza...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48