Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 21
cristina_ana spune:
Crisbebe, si mie mi-au placut mult pozele de la nunta+botezul vostru! Super idee ati avut, sa le faceti pe amandoua in acelasi timp!
SI pozele lui Suede mi-au placut!
Mai fetelor, eu cred ca sunt singura care habar nu are cate kile are copilul, cat papa la o masa, etc. Eu o masor asa, ochiometric, si imi dau seama daca a crescut sau nu! Oricum e o bulanoasa si papa ceva de speriat, cu o pofta de zile mari!
O sa fie o grasa, ca si frate-su, si mie imi plac fetitele slabute si finute si delicate! (asa ca Ana a Nelei). Dar lasa, ca de saptamana viitoare intra si ea automat pe Monti!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
lutoniana spune:
saluti Mangulico, si mie imi place poza aceea cand se trezeste dimineata si sta ca la bar iar eu il intreb: "ce pofteste domnul meu ? un laptic cald ?"
Moni, pozele cu Dragoselu sunt mortale e o bombonica de baiat si mi-a placut cea in care stati amandoi la o cafea ...fiecare pe fotoliul lui ![]()
Cristina urmatoarea pe lista e carne de vita cu pastai....yamiii
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Mada, chiar sunt curioasa daca o sa iti mai cada parul sau nu. Ne pui si noua poze?
)
POZE
madalina84 spune:
Pot sa spun si eu ceva fara sa supere nimeni pe mine?!?
Eu nu consider ca daca iti atingi copilul din cand in cand cu o palmuta peste maini sau fundulet,faci abuz de putere sau il faci sa se simta neajutorat,pentru ca de multe ori nu inteleg cu vorba de nici un fel.Nu vreau sa credeti ca sunt adepta batai la copil,in nici un caz dar nu cred ca exista mama pe acest pamant care sa nu isi fi atins copilul,si poate si noi o s-o facem in disperarea de a il invata ceva bun,de ex sa nu ne fuga din maini in fata masini.Eu am verisoare,prietene care au copii foarte rai,rasfatati,nu pot iesi afara cu ei din casa din cauza ca nu le asculta sau nu le pasa de ce zic mamicile.Daca ei fac ce vor si noi vrem sa fim bune or sa ajunga sa faca poate vreo prostie ireparabila ca noi nu am vrut sa-i dam peste manute cand a pus mana la priza sau la aragaz.Normal ca nu te apuci sa iti bati copilul ca ti-a spart o ceasca sau mai stiu eu ce dar daca el nu realizeaza ca a pune mana pe un lucru periculos cum sa-l inveti?!
Parerea mea ca mai rau e sa-l inchizi intr-o camera,ca intr-o cusca decat sa-i dai una peste manuta ca a pus mana la priza.Am vazut mamici care si-au atins copii pe buna dreptate dar si mamici care ii bateau fara motiv,asa ca sa nu ma credeti nebuna sau adepta a rezolva totul cu bataia,numai ca nu vad o tragedie in faptul ca iti atingi copilul din cand in cand
Sper ca nu am suparat pe nimeni
![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Mama_si_pisa spune:
Cristina, eu am multa īncredere īn mame.
Important e sa te porti corect si cu tine, si cu el: daca greseste, īl pedepsesti, daca gresesti, īti ceri scuze si te autopedepsesti, astfel īncāt dreptatea sa fie de partea oricui, nu doar a celui mai mare.
Acum, ca sa īti pastrezi autoritatea īn fata lui, trebuie sa ai autoritate, sa īl rogi cu acelasi ton cu care īti rogi sotul, nu cu un glas schimbat, trebuie ca sotul tau sa faca ceea ce l-ai rugat, tu sa-i multumesti, iar apoi sa schimbati rolurile: el roaga, tu faci, el multumeste. Abia apoi, dupa acelasi model, intra īn scena copilul. Si schema asta nu se schimba niciodata. Nimeni nu e mai fraier īntr-o familie, ca sa faca ce īi dicteaza ceilalti.
Apoi, pedepsa sau reprosul trebuie acceptate si respectate de toti. Daca cineva rāde de cel pedepsit, normal ca el nu va mai accepta pedepsa si nici nu-si va corecta comportamentul, tocmai ca sa nu arte slabiciune.
La copiii atāt de mici, cel mai bun mijloc de a īi īndeparta de ceva periculos (prize, aragaz, ferestre etc) este sa le ignori interesul, sa tratezi apropierea ca pe una oarecare. Daca deja copilul a observat ca tu reactionezi la asta, el o va face ostentativ, tocmai pentru ca vrea mereu sa te faca atent la el. Īn acel moment, cel mai bine e sa īl chemi catre alta activitate, ca si cum nu ai fi observat unde era. Dupa cāteva īncercari, va baga de seama ca nu are succes si va cauta alte forme de a te minuna de el. Īntre timp, tu fa-ti rost de capacele pentru prize si de īnchizatori pentru cuptor si altele asemenea. Nu-l lasa singur īn bucutarie, trimite-l si pe el undeva īn alta camera sau ia-l cu tine cānd iesi...
Ideea e sa fii calma si sigura pe tine, iar el va vedea īn tine o persoana de īncredere, pe care si-o va dori prietena. Daca te rogi de el (sau de sot, si asta e o problema) īn zadar, pe un ton plāngacios sau evident enervat, copilul va īntelege ca esti slaba si te va respinge.
Te pup. O sa mai vorbim dupa ce te lamuresti care sunt cauzele īncapatānarii lui. E buna ideea cu izolarea, tocmai pt ca el vrea sa fie cu tine, sa-l vezi. 
cristina_ana spune:
Luci, eu as vrea sa fac pizza ai cu blat de conopida!
SI mai am eu o reteta de pe alt link cu musaca de vinete cu ciuperci!
Mai fetelor, tocmai ce va ziceam eu despre cat de mult ma iubeste sotul cand ii gatesc!
Acum cateva minute a lasat jocul si a venit langa mine, si incepe el sa ma sarute,sa-mi zica ca ma iubeste, sa ma mangaie, etc...eu credeam ca are ceva fain in cap
SI ce credeti ca imi spune, ca ii este asa de foameeee!!!!! Si ca ma roaga sa ma duc sa-i fac si lui niste cartofi prajiti cu un ou prajit! Ma duc, ce sa fac!
Oricum nu imi este somn! Sunt o proasta, nu-i asa?
)
POZE
madalina84 spune:
CRISBEBE eu nu am alaptat deloc,asa ca nu iti mai fa mustrari de constiinta.Eu am zis ca zi de zi o sa incep de la 4 luni desi pana acum i-am dat si supica si suc de mai multe ori![]()
CRISTINA am uitat aparatul la o versoara
,ca iti dai seama ca primul lucru va puneam poze
.La mine in afara faptului ca imi cade se incurca si foarte tareeee,eu cel mai mult timp in baie il petrec descurcandu-mi parul
.Acum mi l-a ondulat si nu prea se vede linia de drept dar cu prima ocazie fac poze si le pun
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monica_dicut spune:
Ah, MAria, la fel a inceput si la dragos cu bubitele, de la sprancene, apoi pe frunte, obraji, urechi si acum au coborat pe gat. MAi are si pe copanele si la noada putin. EU sunt disperata ca nu stiu cu ce sa-i mai dau. LA fel fac si eu iarna pe maini cum zici tu de Sergiiu. Dar la mine se rezolva cu crema obisnuita de maini data zilnic. SI tatal meu are. SI fii-miu are si grupa noastra de sange
. Acum vad ca pe frunte, sprancene si fata nu i se mai inrosesc si nu il mai mananca de cand ii dau cu Atoderm de la Bioderma si parca are din nou pieea finuta. DAr pe gat, la cuta acolo mai are putin si face rani. MI-e o mila de le de nu mai pot
. PArca e neingrijit asa...
Luci, ai fost tare rau 

Mada, sa iti fie si tie de bine tunsoarea
. Nu mai e nevoie sa spun ca am vazut si pozele voastre. Iri este o bombonica iar tu esti frumoasa rau de tot
. Sunteti o familie minunata si ma uit cu mare drag la pozele voastre mereu.
crisbebe, eu voi incepe pe la 4 luni jumate -5 luni. Sa vad ce zice si pediatra.
Fetele, cand incepem cu Monti? PE 1 ianuarie nu prea e o data realista zic eu
. Ca mai sunt ramasite de papa, vizite etc... Deci eu chiar vreau, promit ca ma ambitionez
. MAi devreme imi masuram grosimea stratului de sunca de pe coapse
. Masoara cam 5 cm pe fiecare parte
Deci eu tre sa dau vreo douajde kile jos ![]()
Telul meu e sa ajung pe la 55-57 de la 75 cat am acum 
. Greutatea de 57 am avut-o in 2004. Va exemplific cu o poza aici
Sper sa o puteti vedea
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
mama si pisa ce esti de profesie ? esti cumva "sora" cu Biaz cea draga a noastra ?
Mie imi place la nebunie cum scrii si in special cum argumentezi 
Ador oamenii de la care am ceva de invatat 
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
MONI esti o frumoasa oricum,chiar daca ai 20 de kg in plus trasaturile frumoase tot se vad,doar ca nu stiam ca esti(erai) atat de creata 
.Iti statea si blonda foarte bine
Eu as vrea sa o vad si pe LUTO blonda ![]()
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit