Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Sa stiti ca si noi am avut ursitoare...

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=60

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Si eu am vrut ursitoare numai ca nu prea mai erau bani si am renuntat.Cred ca copii au fost tare incantati de ele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da Mada, atat de creata am fost . IAr ca si culoare de par le-am avut pe toate de la rosu ca focul, la negru movuliu, albastrui pana la blond platinat . Cred ca d'aia s-a dus naibii si tot cretul meu

Subscriu la ce a spus Luci despre Mami de pisa . Si mie imi palce mutl cum scrii si cum argumentezi

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am vazut,am vazut ca ai avut toate culorile.Iti statea tare bine cu palaria aia alba in cap si rochita de la nunta a fost frumoasa dar mai ales domnisorica aia mica

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Luto, sunt profesoara. Am vazut multi copii chinuiti, desi veneau la scoala cu parinti dichisiti si plini de pretentii. Am avut si elevi pentru care, numai privindu-le scrisu, bagam māna īn foc ca luau bataie si sufereau multe nedreptati acasa, dar de la care nu puteai scoate adevarul.
Am facut si un experiment, cu elevii mai mari - le dadeam sa comenteze un cāntec de leagan. Si se minunau de versuri, de caldura lor, de dragostea din ele. Cu scrisul lui chinuit, care cerea lupa, un copil mi-a scris "as fi vrut si eu sa mi-l cānte mama cānd eram mic", si era un copil care arata cu doi ani mai mic decāt era, asa cum sunt de obicei copiii abuzati.
Nu va mai īntristez.
Ma duc la nani. Somn usor!

Mergi la inceput

Mada eu l-am alaptat o luna jumate dupa care gata stop... Alex vomita tot lapticul, avea scaune moi, si nu lua in greutate drept urmare dr l-a bagat pe lapte praf... dar 2 sapt dupa ce nu am mai alaptat am facut testul laptelui si laptele meu era un doar ca era cam gras ptr stomacelul lui fitos...dar era prea tarziu ptr ai mai da din nou ca incepuse sa dispara lapticul...
Asa ca mi-am dat cu pumnii in cap ca nu m-a dus capul sa fac testul laptelui mai devreme..
Si eu i-am dat puiului putina zeama de potocale...i-am inmuiat suzeta in zeama de ciorbita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mami si pisa, si eu ma intrebam daca nu cumva esti psiholog! Am remarcat de mult ca scrii tare frumos si esti tare calda! Eu nu mai vreau sa le plictisesc acum pe fete cu Andrei al meu, ca oricum cel mai mult despre el vorbesc, dar mi-a atras atentia ce ai scris tu ingrosat, si anume ca trebuie sa am autoritate. Eu tocmai din asta nu am DELOC!!! Cu nimeni pe lumea asta! Sunt ceea ce se numeste prost de buna, fac numai ce vor altii ca sa nu ii supar, cu prietenii mei nu m-am certat niciodata, nici macar asa, sa ii contrazic. Aici am eu o mare problema. Fac ce vor cei din jur numai ca sa nu ii supar, si culmea e ca fac cu placere, nu fac compromisuri. Sotul e singurul cu care ma mai cert din cand in cand! Andrei si-a dat seama perfect ca poate face ce vrea el din mine si de-asta ma chinuieste. Dar eu tot il iubesc la nebunie, si il pup si il dragalesc toata ziua!
Monica, eu nu am putut vedea poza! Eu zic sa-ti faci un afis cu poza aceea, daca tu o consideri reprezentativa, si asa o sa ai ambitia sa mergi pana la capat cu slabitul. Sigur se poate!!!
E foarte important sa nu mai ai nimic in casa din ceea ce nu ar trebui sa mananci. Eu zic ca daca ne mobilizam mai multe sa tinem regimul asta o sa reusim, impreuna e intotdeauna mult mai usor. Si facem lista pe prima pagina cu cat a reusit fiecare sa slabeasca, asa e si mai motivant!
Eu zic ca incepem regimul de lunea viitoare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

EU ma duc la cuculu. Noapte buna

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Mama si pisa tare frumos mai scrii...ma impresionezi cu fiecare cuvant...cred ca atunci cand imi va veni sa-mi lovesc copilul imi voi aduce aminte de cuvintele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor intru sa fac capitol

Mergi la inceput