Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cristina,la cele care se vad in poza nu ajungepe cele de mai jos ,(carti cartonate de-ale lui si caiete pe care scrie) le imprastie toata ziua prin camera

Am avut azi sedinta foto cu Razvanel,imediat pun pozele la incarcat

Monica,sunt bestiale pozele cu Dragoselu,mai ales cele cu picioarele pe afara

Mely , de Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

revin si io. de 3 ori l-am adormit. doarme juma de ora, se trezeste in hohote. de 2 ori a mers cu sanul, a treia oara s-a dus ta-su, l-a schimbat si l-a lasat sa urle. a tacut in 5 minute si a adormit in urmatoarele 2. urla cu o forta de te scoate din casa.

bun, deci ce am vazut in seara asta? poze super cool cu Dragos. ce m-am distrat cum sta el in patut. si cum vorbeste el cu mami de la egal la egal pe cate un fotoliu. are un zambet tare strengarel.

crystina cred ca esti prima care spune ca Aidan seamana cu mine. cand doarme, intr-adevar, dar cand e treaz, nu prea.

elle s-au notat retetele. simple si cred ca foarte delicioase.

amsa urmaresc si eu kk lui Aidan, desi el mai mereu face apos. chiar zilele astea a fost vadit. macar unul, doua pe zi sunt asa. m-am gandit ca o fi de la sarmale si alte chestiuni.el trece de la caramiziu, la galben si verzui in aceeasi zi uneori.

cristina greu cu jocurile astea. fostul meu prieten asa e. acum si fiu-su ii calca pe urme cu brio. de pe cand avea 2 ani chiar. boala grea si fara leac.

luci gata baia? mi-a ramas in minte imaginea lui David cu privirea senina din patuc dimineata si cu paturica roz trasa pana la umeri. asa de linistit doarme. eu in ultima vreme il gasesc pe fiu-meu exact pe de-a latul patului. cu capul la mine si picioarele la perete. ma iubeste mult, nu?

abia astept sa ma mut sa fim fiecare in patul nostru si sa avem o noapte linistita - mai ales eu care stau cu grija ca ma urc pe el.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, mie imi plac la nebunie prajiturile cu nuci, dar asta la care ne-ai dat reteta nu ma pot baga, ca e cu coca din aia care se framanta si se intinde cu facaletul si eu nu posed asa ceva, plus ca mi se pare si greu de framantat. Din acelasi motiv nu am facut-o nici pe cea cu lamaie. Dar suna taaare bine prajiturile tale! Apropo de asta, sotul tau ce parere are despre tine? Nu e mega-fericit ca are o asa sotie? Bine, asta pe langa celelalte calitati ale tale!
Eu am observat ca pe mine cel mai mult ma iubeste sotul cand ii fac ceva bun de mancare. Atunci se exteriorizeaza cel mai tare, ma ia in brate, ma pupa, ma lauda, etc... Lui i-ar trebui o bucatareasa mai degraba decat o sotie!
SI la referitor la salate bune de facut de revelion.
Mie imi place de mor salata de ton cu porumb din conserva si maioneza.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Da, am revenit,
Monica, tu ne pui pe toate īn garda cu fotografiile astea! Nu plānge cānd se blocheaza asa?
Cristina, multumesc pentru urari. Acum vreau sa-ti spun ceva direct si apasat: nu mai lovi copilul!
Pe lānga faptul ca e prea mic si nu īntelege ce efecte au faptele lui, pe lānga pericolul ca tu sa treci de la o palma la mai multe, pe lānga toate motivele tale, e adevarul simplu ca tu esti un adult, iar el un copil, ca tu, chiar fara sa-ti dai seama, abuzezi de putere, iar el nu se poate apara, caci nu o are.
Tu esti mama lui, singurul om de pe lumea asta care trebuie sa-l apere de ORICINE, chiar si de tatal lui daca e cazul, esti singurul lui prieten neconditionat, singura iubire sigura pe care o va cunoaste. Daca tu īl bati, el nu mai are pe nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
[abia astept sa ma mut sa fim fiecare in patul nostru si sa avem o noapte linistita - mai ales eu care stau cu grija ca ma urc pe el.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Ha, ha, ha, asa crezi tu!!!! Stai sa mai creasca si dupa ce o sa se poata da jos din pat singur numai peste voi o sa vina! Garantat! Al meu escalada patutul cu gratii de pe la un an si venea langa noi. SI acum degeaba il ducem la el in camera, ca in maxim o ora e inapoi la noi. Ma enerveaza ca nu am luat un pat mai mare, acum cu 4 e tare aglomeratie la noi in pat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia cred ca iar apare cand plecam toate la nani si nu o sa aiba cu cine vorbi!

POZE

ghici ce mananc si e bestial
asta:
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/11/drob-de-pui-cu-ciuperci.html

cred ca la noapte incep sa slabesc

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara fetelor...am vazut ca ati discutat azi de varatul pumnisorilor in gura,de scaunele bebeilor...si Alexutzu meu face la fel...dar eu reusesc sa-l mai pacalesc cu suzeta...in privinta scaunelor...pana ieri Alex a luat antibiotic ca a fost racit...mi-a racit cam de vreo 3 ori pana acum de cand s-a nascut...asa ca scaunele lui sunt mai apoase si mai galbene...el de obicei avandu-le verzi pasta..
Referitor la asta bebeii vostri cate scaune au pe zi? Alex are doar un scaun pe zi de obicei dimineata pana in ora 12-13:00 maxim..daca a trecut de ora asta face abia seara tarziu cu chinuri...dr nu mi-a zis ca ar i ceva in neregula dar totusi mi se pare cam putin doar un scaun pe zi la varsta lui.
Monica au fost mortale pozele cu Dragoselul... era haios foc
Luto si Alex a facut niste pete rosii pe fata si pe suprafata lor pielea era foarte uscata...s-a iritat micutul de la atata pupacit i-am dat cu cremuta de la mustela ptr ten sensibil si i-a trecut in 2 zile...

Scuze de placinta

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu, nu plange, chiar se hlizeste si gongane sa-mi arate el ce--a facut E tare haios. POzele au fost facute dupa somnul de pranz dar la fel se intoarce si noaptea. Atata se foieste ca ajunge in partea cealalta |(am uitat sa mentionez ca fusese culcat cu capsorul in cealalta parte )

Maria, uff, nici nu stiu ce sa-ti spun. DAr pup frumosul sa nu mai fie suparici . Si sa sti ca (sper eu si ochii tai ). Din cate am vazut eu in poze mi s-a parut ca Sergiu nu prea are buze

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, par super simple retetele! Cred ca le pot gati si eu

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Mami si pisa, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau! Stiu ca ai dreptate, dar uneori chiar nu ma mai pot controla. Mai ales cand se joaca la aragaz si la priza. Nu stiu deloc cum sa-l fac sa inceteze, cu vorba buna nu merge absolut deloc. Si oricum, nu l-am batut niciodata tare. Doar i-am dat peste manute, ca sa stie ca nu e voie! Mai nou am inceput sa-l duc la el in camera cand face vreo prostie, sa-i zic ca e pedepsit si sa inchid usa. (nu cu cheia, dar nu poate mereu sa o deschida singur). Il las acolo sa planga maxim 2 minute si vad ca asa am cel mai mare succes si se potoleste. Asa am citit si eu ca fac alte mamici. Nici asa nu o fi bine? Ca zau ca nu stiu ce sa-i mai fac sa inteleaga cu vorba buna. Este f.f.f.f incapatinat! Asa am fost si eu cand eram mica, am fost o pacoste pentru mama mea.

POZE

Mergi la inceput