Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
AM citit si eu aseara (azi-noapte) jumate din cartea lui Monti. TRe sa ma apuc sa fac o schema, rezumat sa imi pun ideile in ordine ca la cat sunt de imprastiata... sigur nu o sa mai stiu care-s lipide si care-s glucide
. CRi, tu zici ca nu vei tine faza 1, nu?
EU propun sa faci tu lista cu meniul saptamanal si sa ni-l dai si noua
Asa ca vom manca ce mananci si tu
. SI sa ne mai dai si noua linkuri cu retete. Desi pot sa-l scormonesc si eu pe dl goagal
Tot asa ma gandeam si eu. SAmbata sa fac lista si shoppingul pt sapt ce urmeaza. ORicum, e de mare bun simt regimul, ma uimeste cata branza avem voie sa papam. SI ce nu am inteles eu, daca de ex carnaciorii ii putem papa prajiti, ca el zice ca poti manca si carnati sau omleta sau ochiuri...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Vaai, ce tare e asta ![]()
http://picasaweb.google.com/Buflici26/LunaA5A#5420775953909067986
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Mama_si_pisa spune:
Buna seara, dragelor!
Va multumim tare frumos pentru urarile de sanatate, mergem spre bine.
.
Am citit cu Simon īn brate, īn nenumarate reprize, caci a fost cam "acidulat" azi, si nu prea mai stiu la cine ce am citit.
Ellenuta si parca mai era cineva racit - sanatate!
Kawaichan, eu am uitat azi-noapte sa va spun ca si Simon a avut muuulte scaune īn zilele cāt am fost bolnavi, si mai moi si mai grunjoase, si verzi, si galbene, si mustar, si mixte (galben-verzi), cu sau fara mucus, de ma apuca jalea. Pentru ca simtul mirosului ne era anihilat la toti, nu stiu daca au avut miros ciudat, dar chiar apa nu a facut niciodata. De teama sa nu se deshidrateze, īl puneam mereu la sān, pentru ca ceai nu vrea; i-am dat cu lingurita vreo jumatate de cescuta, cu biberonul īsi face greata.
Nu mi s-a parut ca ar fi fost totusi exagerat de multe sau de moi, asa ca nu l-am suspectat de ceva grav. Ieri, cānd a fost la medic, i-a spus tati ca a avut multe scaune īn ultimele zile, iar doctorita a spus ca "s-a stricat la stomac" de la ceva ce am māncat eu si mi-a dat sa-i dau Hidrasec (cred ca e un fel de Smecta, e tot la pliculete) si sa-i fac apa de orez si ceai de menta. Nu i-am dat nimic. Astazi a facut mai rar si mai bine.
Deci, ce a avut si de ce, nu stiu. Dar, īsi revine. Poate Joshua are ceva mai neplacut, dar si eu cred ca doar daca nu vezi vreo ameliorare sa mergi cu el la spital. Ai grija sa fie hidratat, sa nu faca febra si sa aiba tonusul lui obisnuit. Īn rest, scutece multe, igiena locala delicata, eventual o crema (eu i-am dat cu galbenele), si pantalonasi care se scot usor.
Sanatate!
Anamaria, eu nu prea īnteleg fraze de astea cu "poate nu mai ai lapte bun" de la doctori, fara sa faca analize. Am o matusa care are o fetita de un an si asa i-a zis si ei la un moment dat pediatrul, cānd fata nu mai lua prea mult īn greutate si i-a prescris formula, completare. Ea a cumparat laptele, dar fata nu l-a acceptat, asa ca a ramas pe laptele de mama, iar luna urmatoare luase foarte bine īn greutate. Asa ca nu te necaji, da-i puiului sa pape de la mama lui, care īi da si nutrienti si anticorpi, si nu-l mai cāntari asa de des, ca doar ai spus si tu ca s-a mai marit. 

Va pup si va mai citesc, daca mai am ceva de comentat de pe margine, veti afla.
cristina_ana spune:
Monica, pentru inceput eu mi-am propus sa fac retetele de pe site-ul acesta, la rand, una cate una!
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/10/rulada-de-pui.html
Le-am citit pe toate, sunt foarte usor de facut si pozele sunt bestiale.
Astazi am facut checuletul acela in cana tot de pe resepctivul site. Cu faina integrala, tarate si fructoza. Mi-a iesit o mare nebunie, cu adevarat delicios. Si nu mi-a luat mai mult de 10 minute, dupa ceas, sa-l fac. Cu tot cu glazura de deasupra.
Cu carnaciorii nu stiu ce sa zic, eu i-as sari, sau macar as lua din cei de pui. Omleta eu am facut in tigaia de teflon, cu un strop miiic de ulei. A iesit foarte buna si asa.
Oricum, ne mai sfatuim si ne mai inspiram una de la alta. Deocamdat sa cititi voi cartea si retete va dau eu o gramada, ca mi-am salvat tot ce am gasit, si inca mai caut.
)
POZE
santorini spune:
Monica e foarte tare Dragoselul!
Constantencele la apel! Cand vreti sa ne intalnim?
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
cristina_ana spune:
Mami si pisa, imi pare tare rau ca ati fost asa de bolnaviori si nu ati avut niste sarbatori frumoase! Sper ca acum sunteti bine cu totii!!
)
POZE
cristina_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Ana nu vrea sa fie si ea zanica, sa puna un pic de slaninute, e tot la categoria musca! Dar e o frumoasa, este un copil atat de delicat, suntem topiti dupa ea. ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Ana chiar ca este o papusica delicata, finuta si frumoasa!
Imi este nespus de drag sa o privesc, e un copilas care iti intra in suflet!Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)POZE
cristina_ana spune:
Lucia cred ca iar apare cand plecam toate la nani si nu o sa aiba cu cine vorbi!![]()
)
POZE
cristina_ana spune:
Raluca, si mie mi-a placut la nebunie posterul cu tine gravi! Ce cadou frumos ti-a facut sotul!
Eu tot imi amintesc cate putin din ce am citit azi. Asa imi trebuie daca nu mi-am notat, acum nu mai stiu ce vroiam sa zic la fiecare!
)
POZE