Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 15
angelli spune:
Multumesc Elle, ceva tot fac eu mai ales platoul cu branzetuir ca nu e mare tehnica dar suna sofisticat![]()
Eu va citesc mereu dar in zigzag si nu sunt deloc la subiect am admirat mamici si dovlecei frumosi si ma bucur ca nu mai sunt probleme,parca iulia papusa avea ceva sper ca s-a rezolvat.
Nicholas ma tine in priza noaptea se trezeste de 2 sau 3 ori asa ca nu sunt niciodata fresh astept sa inceapa Andreas gradi ca ma zapaceste imi sare in cap pe pat cand alaptez, striga, danseaza, se invarte, e adorabil dar obositor.Adora melodia lui puya change si fredoneaza refrenul ca sa vezi ca muzica de copii nu stie.Sper sa fac si eu ceva de papa rev cu toate ca printre cerintele lui Adi sigur papa nu e pe primul loc pentru noaptea aia.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
monis5 spune:
Buna seara 
am ajuns si eu la zi, citind cu lacrimi in ochi ce meniuri pregatiti de Revelion... eu ma inscriu la echipa non-bucatarese
, dar m-am gandit sa va zic si voua o "reteta" a la Bucovina, pentru 'de dupa sarbatori', daca intamplator v-a ramas ceva cozonac ce nu se mai mananca, fiind usor uscat (evident se poate face si cu cozanac pufos). Se taie felii, se ung pe fiecare parte cu smantana (sau unt) si se prajesc usor in tigaie (teflon, ce-o fi) pe foc mic. Stiu ca e crima asupra ficatului si siluetei, dar dati cu rosii dupa ce incercati ![]()
Va pup pe toate, sper sa apuc sa mai intru la voi pana la anu' ![]()

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
lutoniana spune:
Da Santo ca aia...am sa ii cumpar sa vedem daca rezolv ceva. Am tras cu ochiul si la celelalte poze si sunt foarte faine.Face Andrei niste figurici de-ti vine sa-l papi... Imi place ca si voi la baita unu impunge si unu trage
....de fapt cred ca asa e la toata lumea ...cel putin la primul copilas ....ca dupa aceea ii invartim cu o singura mana ![]()
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Buna seara ![]() am ajuns si eu la zi, citind cu lacrimi in ochi ce meniuri pregatiti de Revelion... eu ma inscriu la echipa non-bucatarese Va pup pe toate, sper sa apuc sa mai intru la voi pana la anu' ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
credeam ca ai lacrimi in ochi ca nu stii de care sampanie sa cumperi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana credeam ca ai lacrimi in ochi ca nu stii de care sampanie sa cumperi Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |
pai sunt asa de
de la stat 2 luni cu piticul intre 4 pereti ca nu m-am gandit ca pot sa beau daca alaptez
ceva Pupam lutonienii

poze de azi de ieri
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
pai sunt asa de de la stat 2 luni cu piticul intre 4 pereti ca nu m-am gandit ca pot sa beau daca alaptez ceva Pupam lutonienii ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
ei draga, iti umezesti si tu putin buzele ca doamnele

Sper din tot sufletul sa ne mai auzim in acest an

kawaichan spune:
Salutare in miez de noapte,
Josh a prins un virus la stomacel,de ieri dimi a inceput cu diaree si dureri de burtica,luckily fara febra pana acum.Scaune light yellow spre bej-alb cu muult mucus si la un moment dat fff apoase,de fapt mai mult apa...m-am cam speriat si l-am dus la urgente aseara.
Concluzia trasa de doc(fara sa vada scutecele pe care le carasem cu mine,pt ca cica daca le desface se imprastie virusul in aer) a fost ca are ori rotavirus ori norovirus.Io cand am auzit de rotavirus deja mi se aprinsesera toate beculetele si am inceput sa fac ca trenul cand am ajuns acasa,ca stiam prin ce trecuse suede cu baietelul ei.Ma facusem un pachet de nervi pt ca ne-a dat si ceva medicamente pt voma si stomacel dar asa pe neve si ne-au trimis frumos la un spital mare a doua zi.Care spital ca nu e decshis nimic aici incepand cu 29 pana cam pe 4 ian
Sunt ceva clinici care fac de serviciu prin rotatie,dar nu au laborator ca sa poate face analize.
In fine,azi dimi sunam la clinica de serviciu si aflam ca de fapt virusul asta la stomacel(norovirus cel mai probabil)umbla in perioada asta printre copii si ca oricum trece in 1-2 zile.Asa ca ramane la alegerea noastra daca venim sau nu la consultatie pt ca e plin de copii cu alti virusi
si ar fi mai bine sa nu caram copilul daca tot nu are febra.So,am stat acasa,cu ochii pe butelie.I-am dat apa fiarta si racita si zeama de orez combinata cu lapte praf.Vad ca nu mai are scaune atat de ciudate,parca s-au mai normalizat si imputinat.Febra nu,burtica nu l-a durut decat un pic dimineata.
Tineti pumnii sa ne treaca.
In rest,ne pregatim pt Anul nou cu celebrele nengajo,greeting cardurile japoneze,a must do de sarbatori aici.Si cum in fiecare an se mai largeste un pic cercul de cunostinte si prieteni avem de printat numai asa vreo 100 de bucati
Desi e ff obositor sa le pregatesti,e o adevarata placere pe 1 ian sa deschizi cutia postala si sa-ti cada in brate vreo cateva zeci de carduri printate frumos,care mai de care-de politete,de prietenie,de la colegi de servici,de la parteneri de afaceri,de la de la...o gramada de lume care isi asterne franturi din viata in pozele de pe verso-ul cardului si e o placere sa vezi cum evolueaza alte familii de la an la an.
Anul asta vom fi acasa,so cine va topai fericita pe langa cutia postala in dimineata de 1? Me ![]()
Va las,ma duc la nani ca e tare tarziu.N-am apucat inca sa vad poze,le deschid maine dupa ce terminam cu printatul in masa,am o gramada de vazut.
Pup
Sarbatori Fericite !

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
santorini spune:
Lucia
.
Monis pai aveam voie alcool?
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
monis5 spune:
| citat din mesajul lui santorini Lucia . Monis pai aveam voie alcool? de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Citat dintr-o postare mai veche a Lutonienei (Lucia pun copyright
Ahhh... o tipa a intrebat daca are voie sa bea alcool cand alapteaza (fiecare cu problemele lui

)Si a zis moasa ca putem face orice cand alaptam, adica:
- se bea un pahar de vin, o bere...orice dar imediat dupa alaptat ca sa fie timp in 2 ore sa se mai elimine. Nu inainte de a pune copilul la san si sub nicio forma in timpul alaptatului.[...]
nah... o gurita acolo cred ca merge, nu?
poze de azi de ieri
MangaGirl spune:
mihaela ma sperii. pai si aidan cam palide kk face si mult mucus. iar unul-doua pe zi sun apoase. nu pare sa aiba altceva. eu am zis ca sunt mucozitati din gat. sper sa nu aiba ceva.

o gurita de alcool nu nse simte in lapte.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume