Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
fetelor acum trebuie sa va spun si eu cu ce ma confrunt ca nu mai stiu ce sa mai fac de doua zile.
Isi infige David pumnii in gura si si-i roade tare de tot de si-i scoate rosii din gurita. Incerc sa-i pun suzeta dar in 5 minute e cu pumnii iar in gura si ii curg balutele de se uda pe ambele maneci de la bluzita si pe piept.
Eu am bagat manuta sa vad daca simt ceva si nu era nimic pe acolo zimtat, ascutit sau mai stiu eu cum....doar ca m-a muscat tare cu putere.
Daca presupunem ca il supara dintii trebuie sa fac ceva ? Ca ma doare sufletul ce-si face la manute ....
Maine am zis sa merg sa cumpar si eu o dracie dinaceea ca un covrig sa vedem daca o roade pe aia. E vre-una mai speciala decat alta sau sunt toate la fel ?
Si dupa ce infige pumnii asa cum va spuneam scoate nsite zgomote extrem de ciudate si habar nu am daca tuseste sau se ineaca ...sau oare ce face el acolo ?
Stiu ca probabil e normal ce face dar macar sa stiu si eu ce am de cumparat maine.....ca doar ploua ninge, eu trebuie sa plec la plimbare/shopping. Azi nu am mers ca a plouat foarte tare.
Multumesc !
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
diamar78 spune:
Si ca sa vedeti ca si eu sunt o buna bucatareasa, am comanda de 2 torturi by elenutta de la sot si de la mama.
Luto, asa ma observat ca face si al meu. Nu mai baga degetul ci pumnul intreg. Bine ca mi-ai adus aminte de jucarelele alea ca sa-i dau si eu, dar oricum nu cred ca stie sa o tina. David nu le-a prea folosit si nici cu gel special nu i-am dat pe gingii.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Diamar cred ca trageam o sperietura in locul tau....cred si eu ca nu sunt bune medicamentele pt puiut...chiar daca din ce stiu eu Liv52 e natural parca.
S-a suprapus acest siropel cu sarmalele sau nu au avut legatura ca poate daca au fost impreuna a fost prea mult pentru stomacelul lui.
Multa sanatate !
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Woaaaaaaw Ellenuta ce meniu elaborat eu am pregatit deja pt rev o sampanie ! ai reteta de la salata de ciuperci si de ton? Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
da.
2 cutii ciuperci (bine scurse de apa. eventual le lasi peste noapte intr-o sita)
usturoi pisat (dupa gust)
maioneza (dupa gust)
sare
piper
patrunjel
le amesteci pe toate si gata salata. poti face si cu ciuperci proaspete dar dupa fiert iese mai inchisa la culoare salata.
2 cutii ton bucati
masline feliate (150g)
castraveti murati (4 buc)
ceapa taiata solzisori
sare
piper
daca tonul este in suc propriu, atunci poti pune si un pic de ulei masline.
le amesteci pe toate si gata salata ..
tartine cu somon
painica crocanta (eu am gasit la cora una super buna de secara, dar nu mai stiu cum se numeste)
1 pachet somon afumat
felii ff subriei de lamaie
1 cutie almette smantana
ungi painica cu almete samantana, pui cate o bucata de somon si o ornezi cu jumatate de felie de lamaie taiata ff subtire.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
santorini spune:
Lucia pai nu esti singura. Si Andrei face la fel. Pumnicei sunt mult mai buni decat suzeta! Eu i-am cumparat o jucarioara din aia de ros dar nu pare prea interesat de ea! Uite poza http://family.webshots.com/photo/2783299630105483985ajYnIS.
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
da. 2 cutii ciuperci (bine scurse de apa. eventual le lasi peste noapte intr-o sita) usturoi pisat (dupa gust) maioneza (dupa gust) sare piper patrunjel le amesteci pe toate si gata salata. poti face si cu ciuperci proaspete dar dupa fiert iese mai inchisa la culoare salata. 2 cutii ton bucati masline feliate (150g) castraveti murati (4 buc) ceapa taiata solzisori sare piper daca tonul este in suc propriu, atunci poti pune si un pic de ulei masline. le amesteci pe toate si gata salata .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
de fapt tu faci niste chestii dinastea super simple
(glumesc)

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui santorini Lucia pai nu esti singura. Si Andrei face la fel. Pumnicei sunt mult mai buni decat suzeta! Eu i-am cumparat o jucarioara din aia de ros dar nu pare prea interesat de ea! Uite poza http://family.webshots.com/photo/2783299630105483985ajYnIS. de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
nu merge poza :(
Pai si David facea asa Santorini dar mai cu tandrete,mai cu limbuta.....acum si-i musca groaznic si sunt rosii si "accidentati" ca mi se rupe sufletul cand il vad asa....Asa face si Andrei ?
santorini spune:
[/quote]
nu merge poza :(
Pai si David facea asa Santorini dar mai cu tandrete,mai cu limbuta.....acum si-i musca groaznic si sunt rosii si "accidentati" ca mi se rupe sufletul cand il vad asa....Asa face si Andrei ?
[/quote]
Andrei e inca la faza de tandrete!
Poza cred ca nu merge pt ca am pus-o la inceput pe privat. Oare cum pot sa fac sa se vada?
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui santorini Andrei e inca la faza de tandrete! |
nu stiu ca si mie imi da dureri de cap webshots-ul...lucrez insa minunat cu picassa :)
probabil ca e ceva ce trebuie bifat sau debifat la album public...cred

santorini spune:
Am trimis poza pe mail-ul comun, pt ca nu am gasit nici o optiune sa trec pe public. 
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ