Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
anamaria hai ca m-ai pus pe ganduri ca am fugit si eu la carticica sa vad cat are Davidelu.
Ultima cantarire a fost in 25 noiembrie adica acum o luna si avea 6500 gr. la 10 saptamani....daca reusesc sa-l cantaresc luni, adica in 5 ianuarie, la anu' si la multi ani.....am sa vad si eu cat a luat.
Acum merg si pe prima pagina sa vedem cu cat a luat startul Alex 

Mesajul meu nu are nicio noima....dar macar nu scriu dubluri ca Angelli
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
hai ca am mai studiat ceva ...anamaria ca eu am aici in caietul lu' putza trecuta saptamana si greutatea si vad ca l-am cantarit si in sapt 9 si avea 6350 DECI a luat numai 150 grame intr-o saptamana. Poate faptul ca a luat 200 gr in 2 saptamani nu e chiar asa de grav, poate s-a lungit si el mai mult in perioada asta.
Eu zic ca nu ai motive de ingrijorare 
MangaGirl spune:
luci draga. in sfarsit am culcat un marait. ghici ce ne-a venit azi cu posta? de fapt cu un nene? daaaaaa...e leaganul de la fisher price l-am pus dupa ce i l-a instalat ta-su l-am pus in el si se uita la fruze, ca am din ala rainforest. si apoi a inceput sa urle. evident, ii era foame.
si dupa amiaza dupa 2 reprize scurte de somn care mai mult m-au adormit pe mine decat pe el, l-am pus iarasi. in 2 minute dormea si leaganul sub el. am stat amandoi si am ascultat un mix de ploaie reala din UK cu una muzicala din padurile amazoniene. 
acu' tre' sa-i iau si un bouncer k lumea si gata, ma declar satisfacuta. inutil sa mai spun ca sufrageria mea devine din ce in ce mai stramta si mai plina de utilaje.
upps...urla. ma duc la el.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
suede frumoase pozele si voi sunteti frumosi cu totii..cu adevarat o familie fericita se vede din poze
fetelor multumesc ca mi-ati adus aminte så cumpår si eu sampanie..daca nu cumpår maine nu mai am de unde si cand..ca aici alcoolice peste 4 % le iei numai din anumite magazin de specialitate..si asta se inchide cand iti e lumea mai dragå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
santorini spune:
Buna seara fete dargi! Noi am tot colindat zilele astea, ca daca tot nu am gatit nimic, macar sa mancam bunataturi la altii! Am facut totusi un tiramisu duminica (pt ca pe Adi il cheama si Stefan). Acum sunt ai mei in vizita si mai stau si eu cu ei la taclale ca nu i-am vazut de mult. Am pus si ceva pozici:
http://family.webshots.com/slideshow/576081858TgRkHZ
Am vazut ca se discuta de greutate. Anamaria si la noi este la fel adica Andrei a luat 400 de gr in ultima luna, iar in ultima saptamana a luat 45 de gr. Acum la 4 luni si o saptamana are 6,310 gr. O sa il duc si la control dupa revelion dar eu nu mi-am facut chiar probleme din moment ce el este vesel si nu pare sa aiba nimic. Nu prea vrea sa goleasca sanul, mai ales cel drept (de fapt nu prea vrea sa manance deloc din el) si banuiesc ca de asta nu mai ia in greutate ca inainte. Oricum am incercat sa-i dau si biberon dupa ce suge si nu vrea. Poate asa vrea el sa fie mai fotomodel
. Voi v-ati confruntat cu refuzul de a suge la un san?
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
MangaGirl spune:
elle, mama si pisa, crystina imi pare tare rau de racelile si altele complicatii pe care le-ati experimentat zilele astea. 

sa treaca repede.
am ramas total impresionata cate pregatiri pentru cabana varful patului la elle. prima oara am trecut repede peste nume si am citit ce face ea pentru rev. si ma gandeam, da, cred si eu, merg mai multi oamenii la cabana, ce frumos s-au organizat. apoi am revenit la primul rand. ![]()
![]()
![]()
am vazut poze frumoase mely cu noua tunsoare. e impropriu spus, dar te intinereste si mai mult. mi-a placut si bradul cel bogat. saracu' i s-a facut somn, zici?
anamaria eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme de greutate . pentru 3 luni, eu cred ca are super ok. la 2 luni fara o sp Aidan avea 5.34kg. probabil a ajuns pe la 6kg acum. e drept ca eu probleme nu-mi fac atata timp cat il iau de la san si nu urla, inseamna ca e mancat si bine mersi. si al meu s-a trezit azi noapte la 1 jumate si apoi pe la 5. cred ca nu e motiv de ingrijorare. eu i-a spus copilului ca-l pun la cura de slabire ca sa incapa cat mai mult in leagan. 

glumesc, of course.
nela ma bucur sa aud ca ati sarbatorit frumos si cu bucate alese. si ca Ana e o scumpa si creste frumos.
angelli ce-ti fac domnisorii? nicholas tot asa?
oare ce mai era? ah da, vazui poze cu renii. 

suede am vazut poze tare frumoase si "calde" de la Craciun cu Mihnea cel frumos si o mami fericita. si ideea cu ursitoarele super.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl luci draga. in sfarsit am culcat un marait. ghici ce ne-a venit azi cu posta? de fapt cu un nene? daaaaaa...e leaganul de la fisher price l-am pus dupa ce i l-a instalat ta-su l-am pus in el si se uita la fruze, ca am din ala rainforest. si apoi a inceput sa urle. evident, ii era foame. si dupa amiaza dupa 2 reprize scurte de somn care mai mult m-au adormit pe mine decat pe el, l-am pus iarasi. in 2 minute dormea si leaganul sub el. am stat amandoi si am ascultat un mix de ploaie reala din UK cu una muzicala din padurile amazoniene. ![]() acu' tre' sa-i iau si un bouncer k lumea si gata, ma declar satisfacuta. inutil sa mai spun ca sufrageria mea devine din ce in ce mai stramta si mai plina de utilaje. upps...urla. ma duc la el. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
heiii...super truper, eu chiar acum am schimbat bateriile ca nu mai canta si nici nu se mai invarteau pestisorii....acum canta si danseaza toate cele.
E super ca-i place ...sa-i faci poze sa-l vedem si noi in leganus.
Asa o sa te saturi de melodiile acelea incat o sa le visezi si noaptea dar ce nu face o mamica pt fericirea copilasului

selen80 spune:
este Mihaela Bilic pe B1, vorbeste de diete ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
diamar78 spune:
salutare!
Sunt la pag 7 la recuperari dar am intrat sa va salut.
Azi dimineata am tras o sperietura zdravana. Piticul s-a trezit de 2 ori azi noapte si dimineata dupa ce l-am pus in pat am auzit ca a vomitat. M-am ridicat si a vazut patul tot ud, avea laptic si in spate pe gat. Il iau, il schimb, schimb asternuturile si-l pun iar in patut. Am vazut ca se agita si m-am ridicat sa ma uit la el si-l vad cum da un jet de lapte afara. Am zis ca sigur de la sarmalele pe care le-am mancat aseara cu tot cu varza. Pana acum nu a mai vomitat dar am stat cu inima cat un purice. sa vad cum se mai simte. Si pe la praz a fost si agitat de a trebuit sa stau cu el in brate.
Mie mi-a spus dr sa-i dau Liv 52 sirop pt ca ii tot ies valorile alea la ficat crescute si acum am citit ce spunea raluk ca poate stomacelul lor poate nu suporta plantele m-a cam pus pe ganduri daca sa-i mai dau s-au nu. Daca nu i=au scazut cu silimarina cu asta cred ca nici atat nu o sa-i scada.
Mama si pisa, bine macar ca piciul a fost bine. Sanatate multa!
Scuzati de placnta.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anamaria1979 spune:
Fetelor multumim de sfaturi. Uite ca vine si revelionul. Mi-am propus sa fac o gramada de haleala sa ne tina vreo 2 saptamani. Sa vedem daca ma lasa si maraitul asta mic. Si noi ca si voi probabil facem revul in varful patului. Speram sa ne odihnim iar oracaitoarea sa caraie mai putin. Nu glumesc acum, cand il vad cum tine capul imi vine sa-l pap cu fulgi cu tot. Seamana cu o mangusta, tine gatul teapan si scruteaza imprejurimile![]()
. In rest are si bulanele si parca s-a mai lungit un pic.