Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 12
angelli spune:
Woaaaaaaw Ellenuta ce meniu elaborat eu am pregatit deja pt rev o sampanie ! ai reteta de la salata de ciuperci si de ton?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
dar daca "pacienta" doarme pe o singura parte ce se intampla ? in cateva saptamani va putea face reclama ceva de nenul "before and after"
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli ...... eu am pregatit deja pt rev o sampanie ! |
si eu am exact acelasi meniu

Ce mai faci mami ?
lutoniana spune:
oare ce o fi cu Claudia ca ea intra foarte des....cred ca inca mai despacheteaza la cadouri ![]()
anamaria1979 spune:
Luto dupa ce papa la 2-3h in timpul zilei este k te joci cu el, rade e linistit. Noaptea se trezeste 1 data atat sa pape si adoarme la loc.
Fragutza spune:
Anamaria, pai e foarte bine! Cand nu se va satura iti vei da seama cu siguranta
.
Cu luatul in greutate nu cred ca e musai vreo regula. Mi se pare cumva normal ca la inceput sa fie o cresterea spectaculoasa si apoi sa ia mai putin.
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Luto dupa ce papa la 2-3h in timpul zilei este k te joci cu el, rade e linistit. Noaptea se trezeste 1 data atat sa pape si adoarme la loc. |
pai atunci in calitate de mamica alaptareasa eu zic ca e bine....doar stii cum plange un bebelache daca nu e hranit...eu daca-l las pe Davidelu 5 minute sa merg la baie sau ceva urla de tremura geamurile....asta cand ii e foame.
Eu zic sa mergi sa faci acele teste si mai mult de atat chiar nu stiu ce sa spun. E obligatoriu sa puna carnita ..o anumita cantitate minima pe saptamana ?
Eu umblu ca o curca beata de 2 saptamani sa-l cantaresc pe David si inca nu am reusit. Ieri era sarbatoare si era inchis

acum astept lunea viitoare sau pe 6 ianuarie. Mi se pare tare mult dar cata vreme el pare ok ...sunt si eu tot asa.Numai ca nu-i trec petele acelea doua rosii si tare ma necajesc
Multa sanatate si hai sa vedem ce mai spun si alte fete.
Acum stau si ma intreb poate conteaza si calitatea lapticului...dar daca nu ar mai indeplini toate calitatile ....atunci sigur i s-ar face fomica piciului, nu ?

Fragutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
dar daca "pacienta" doarme pe o singura parte ce se intampla ? in cateva saptamani va putea face reclama ceva de nenul "before and after" Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |

de Natalia (03.09.09)
angelli spune:
Woaaaaaw Ellenuta vin la tine de revelion, cand ai timp sa le faci, in somn? Bravo! Ai retetele de la salata de ciuperci tartine cu somon si salata de ton, sa vada Adi meu ca stiu salate sa fac...Ma gandeam sa fac la cuptor ceva rulouri de pui sau de curcan umplute cu cascaval si ananas, tre sa caut ceva retete...
Eu nu am decat sampanie de revelion, poate am ceva musafiri, ce ma fac......ajutoooor, eu as vrea numai sa stau in pat sa mananc popcorn la film...
angelli spune:
Ca sa vedeti ce zombie sunt am uitat ca am mai postat odata, sorry

Asteptandu-l pe Mos Craciun...