Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumim Crystina!
Mai dureaza putin pozele

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Intrebare de sezon: ce faceti de Revelion?

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Bunå Nela!de revelion mergem la cumnata mea cu cåtel si purcel..ne adunåm cateva familii romani si suedezi.

de craciun a fost frumos.in ajun am avut invitati niste prieteni romani, am mancat, am beut..apoi am inceput cu vizitele la nasi la socri (separat, ca sunt despårtiti)..si gata craciunul.

poze voi pune zilele astea.acum laptopul pe care am pozele merge pe post de tv..am ramas fårå posturile romanesti in prag de craciun si ne uitåm pe net (cuplat la tv) la posturile romanesti..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai jos poze.

Va pup!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Poze Craciun
http://family.webshots.com/album/576091119iWqWmf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Selen,multumesc

Suede,tare frumoase pozele.Reiese din ele o atmosfera tare calda si frumoasa la voi acasa.Ati avut si ursitoare,suuper

Noi ne pregatim incet incet (are mami emotii) sa mergem la vaccin

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Suede, super botezul. Mi-au placut si ursitoarele, iar torturile arata tare yummy. Ce dulce e Mihnea la buni in brate si langa mami cu gropite.

Mary, bafta la vaccin. of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Hello,

Monique, cum e perna aia antirid? Ce tare, n-am mai auzit..ia sa gugalim un pic:D Poate gasesc niste lenjerii de pat cu electrostimulare:D

de Natalia (03.09.09)

c crezi tu ca a facut fata dupa postul lui Monique? uite www.energetixmures.ro/FATA-DE-PERNA-ANTIBACTERIANA---ANTIALERGICA-MAGNETICA-MAGNOFLEX-COD-2106.php" target="_blank">aici.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

luci deh .. batranetile astea. pica fisa mai greut ..

mary baieti scumpi ca de obicei, freza iti sta super si bradutul .. SUPERB!

selen

crystina nu are de ce sa nu-ti iasa.

monica frumoasa intalnirea lui teo cu renul .. si ce de zapada ..

suede tare dulce pustiul tau si torturile arata super!! ce tare sunt pozele cu piticu si pinguinul si omul de zapada ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Fetelor multumim de aprecieri. Am vizionat si eu poze spre rusinea numai stiu ale cui erau ca am dat repede o citeala. Eu sunt cam bosumflata ca asta micu nu prea ia in greutate. Are 6.7 kg la 3 luni si 3 saptamani, dar a luat doar 200g in 2 saptamani. A avut un bum mare la inceput dupa care a luat mai putin. In fine pediatra am vorbit cu ea si spune ca s-ar putea sa nu prea mai am eu laptic sau ceva este in neregula cu el si sa facem la anul o coprocultura si urocultura sa nu avem crocobauri. M-a pus sa fac proba suptului la 24h si sa-i spun o medie. In fine ce e naspa ca am incercat sa-i dau formula in completare si o scuipa. Cam atat..daca are cineva un sfat de dat va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna seara si de la noi!
Fetelor multumim de aprecieri. Am vizionat si eu poze spre rusinea numai stiu ale cui erau ca am dat repede o citeala. Eu sunt cam bosumflata ca asta micu nu prea ia in greutate. Are 6.7 kg la 3 luni si 3 saptamani, dar a luat doar 200g in 2 saptamani. A avut un bum mare la inceput dupa care a luat mai putin. In fine pediatra am vorbit cu ea si spune ca s-ar putea sa nu prea mai am eu laptic sau ceva este in neregula cu el si sa facem la anul o coprocultura si urocultura sa nu avem crocobauri. M-a pus sa fac proba suptului la 24h si sa-i spun o medie. In fine ce e naspa ca am incercat sa-i dau formula in completare si o scuipa. Cam atat..daca are cineva un sfat de dat va rog

saluti draga mea,
pai primul semn legat de lapticul tau ar fi ca Alex ar trebui sa planga rau de foame,nu ? Cel putin asami se pare mie logic. Puiul ce zice ?

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mangulico ce faci mami ? ai liber ? doarme Aidan ?
Monique nu mai fi asa carcotasa...ori ren ori cerb...tot un drac, important e ca Teo a fost incantata si ca voi petreceti asa concediu minunat,simplu, cald si plin de ...familie.
Crystina ce mi-a placut faza cu dezbracatul copilului....pe invers....nici nu-mi pot imagina cum e. Ia zi la cate grade doarme papusica ta cea mica ?
Abia astept sa ne vedem, desigur...numai sa apara un prilej si gata suntem Oricum Adinus mi-a spus ca repetam figura cand se intorc din tara ca am avut asa un trist sentiment pe care l-am avut si dupa ce au plecat Maria cu Sergiu si Aidan....ca mai aveam milioane de lucruri sa ne povestim....dar timpul a zburat ca un fluture...

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput