Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,multumim tare mult
Da,asa e,a fost scump "copacul" dar e exact asa cum mi l-am dorit dintotdeauna. A patit si el ca cel al Monicai,i s-a facut somn intr-o noapate pe la 1 si s-a intins pe jos
Da,Alex a fost tare incantat de jucariimai ales de "cuciol" {carucior).II place mult sa impinga la ele,le lua chiar si pe cele roz ale verisoarei lui si am tot cautat pana am gasit adecvat pt el

Noi de Rev nu stim inca ce facem,cred ca la "Hotel Plapumioara"

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nela de revelion noi mergem la cabana .. "in varful patului" .. vom manca ceva, vom bea sampanie la miezul noptii si apoi somn de voie .. de pregatiri ne-am apucat. azi am facut praji cu nuci, e pe foc piftia, saratelele se pregatesc sa intre in cuptor .. maine facem borsul de pui, salata de ciuperci, iar poimaine tartine cu somon, aranjam un platou cu branzeturi diverse cu nuci si mere si struguri, o salata de ton, stiuca la cuptor cu cartofi natur/broccoli, pulpe la cuptor. mama ne va face tort mic diplomat.

pai eu cu toate astea prin casa as fi perfect aranjata cam 2 saptamani....mi-ar ajunge mie si lui Adi, voi cam in cat timp le dovediti ?

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

ah .. dar crezi ca facem cantitati mari? nu .. un pic din fiecare. piftie si praji cu nuci ii dau si mamei. ciorbica o sa fie mai multa si stiuca (din care o sa le dau si alor mei) ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Elle ne-a spus Melania parola dar nu stiu daca sa o zic si eu asa in gura mare

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

pls .. da-mi pe pm ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, s-a daramat un mit!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si eu vreau parola ca nu vad poze!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Luto uote poze de la zoo pt tine, Teodora acasa a povestit ca a vazut reni..
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Craciun2009TgMures?authkey=Gv1sRgCMzjlMi66uG--wE#5420665963403336706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

wow, Mely, ce bradutz bogat ati avut!
iar freza sa stii ca te prinde bine, parca te face si mai pustoaica (de parca nu era de ajuns ca esti mezina noastra ) Sa-ti fie de bine!
pustii sunt niste dulci, ca de obicei

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

parola e "melania"
Am avut o experienta neplacuta si de atunci mi-am facut albumul privat
Aici o pot scrie linista ca stiu ca nu citesc "crocobaurii"

Elle,ce de mancaruri pregatestieu fac maine o ciorba de burta,racituri si ceva aperitive

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Delia, multumim de urarile de sanatate..am bagat si eu tocmai acum un ochi la pozele de botez, extraordinar de originale, iar Sofia e tare fotogenica si o scumpica. Din cele de Craciun mi-a placut la nebunie asta

Dana, ce frumos ai descris intalnirea cu socrii si faza cu cercul vicios m-a facut sa chicotesc de una singura. Socrii mei sunt exact invers..deh, is englezi din aia extraordinari de relaxati. Eu o-mbrac pe Lilly, cum ma-ntorc cu spatele ii mai dau jos cateva ceva.

Kemsy, multa bafta cu pregatirile de botez. Lilly avea un an si jumatate cand am botezat-o si mie imi era frica ca o scapa din maini..de scapat nu scapat-o dar la cat s-a zbatut a facut covorul din biserica fleasca, iar preotul era si el ud din cap pana in picioare. Si noi am facut tot in timpul zilei si a fost ok. Superbe si pozele voastre. Loris e un dragut si ce costumase dragute are, mai ales ala cu dinozaur.

Liliana, de-abia acum vad ca esti galateanca de-a mea. Nici Ruby la trei luni si jumatate nu prea e mare fan stat pe burta, de ras in hohote foarte foarte rar, iar de apucat obiecte de-abia acum incepe sa mai traga de cate ceva..cel mai interesant i se pare
parul lung al lui Lilly de care trage in veselie ori de cate ori are ocazia. Eu zic sa nu-ti faci griji.

Cristina, multumim de urarile de sanatate..gripa porcina e contagioasa ca o gripa normala, dar am incercat sa tinem o igiena stricta , mai ales in preajma lui Ruby si din fericire pana acum ne-a ocolit. Ii dai ceva Emmei pentru durerile de gingii? Eu ii pun un
gel Bonjela..uneori ii ia durerea, uneori nu. Acum tot ce prinde baga in gura..inclusiv degetele noastre si saliveaza la greu.

Anamaria, ce dulce e Alex si ce degajat pare in poze

Luto, pozele de Craciun sunt superbe, David e un scumpel cu niste ochisori superbi.
Neaparat trebuie sa ne intalnim si noi, mai ales ca stam atat e aproape. Ai reusit sa vezi health visitor azi? Ce a zis?

Monique, ce fetite frumoase ai! Si cum se tin surioarele in brate!

Nela, supebe pozele, sunteti o familie foate reusita, iar peisajele sunt de vis! Cam cate grade sunt la voi in perioada asta?

Uka, ce craciunita frumoasa am vazut!

Maria, multumim de linkul cu poze de la intalnire. Aidan e atat de finut si intr-adevar are niste buzici foarte frumoase, iar tu arati asa de senina si odihnita, pe cuvant. Seamana mai mult cu tine, nu? Cu gripa porcina..Lilly a luat-o de la scoala, a fost o adevarata epidemie la ea in clasa..e ca o gripa normala, doar cu cateva simpome putin mai accentuate..Lilly a avut febra peste
40, halucinatii, eczema pe fata si diaree. Bine ca a trecut. Va pupam.

Selen, ce par frumos are Ebru si ce mutrite dulci face!

Iulik, din ce spui tu eu zic ca-i iese dintisor..Ruby a fost de vreo doua-trei saptamani super maraita, saliva la greu si nu prea se omoara dupa mancare. Eu i-am pus degetelul in gurita si i-am palpat gingia si am dat de vreo patru zone umflate..primul dintisor i-a iesit zilele trecute, dar inca continua sa-i sparga gingia deci cred ca va ma continua asa. Eu ii mai dau putin Calpol cad o doare foarte tare. Altceva..nervi de otel! Or trece si astea.

Adela, felicitari pentru dintisor!

Crissbebe, feicitari pentru botez si casa de piatra!

Mada, super pozele voastre si cate cadouri!

Mama si pisa, imi pare ca ati fost si voi bolnaviori. Multa sanatate in continuare!

Mary, frumoase si pozele voastre si ce brad deosebit!

Suede, felicitari pentru botez, sa va traiasca micul crestin!

Elle, sar'na de modificari si pentru reteta.poate reusesc sa o fac maine si iti zic cum a fost..pare destul de usor de facut.

Claudia si Adinus, va salut si pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle chiar si daca faci in cantitati mici, eu tot zic jos palaria, ca fiecare fel necesita timp sa-l pregatesti...
eu am impartit cu soacra-mea, ea boeuf si sarmale, eu o salata de cartofi (pt sotz care nu manaca boeuf), salata de vinete (cu vinete deja tocate si congelate, de la mami ) si snitele de curcan cu nu stiu ce garnitura inca....daca mai am chef, mai fac si cateva oua umplute...iar dulce, am gasit o reteta de praji cu mere rase si calite, care mi s-a parut usor de facut....plus alte porcarii cumparate
problema e ca tb sa le fac pe toate pe 31 si depind de pitica, daca va fi intr-o zi buna sau una maraita.....de curatenie nici n-o sa mai am timp o sa intram in an cu casa vraiste, sper sa nu fie asa tot anul din cauza asta

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput