Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 9
monique02 spune:
Raluca uite asta e fata de perna ![]()
http://www.bioproducts.ro/productdetail.php?id=1
Noi azi am fost la zoo 

Ellenuta spune:
nela de revelion noi mergem la cabana .. "in varful patului" ..
vom manca ceva, vom bea sampanie la miezul noptii si apoi somn de voie .. de pregatiri ne-am apucat. azi am facut praji cu nuci, e pe foc piftia, saratelele se pregatesc sa intre in cuptor .. maine facem borsul de pui, salata de ciuperci, iar poimaine tartine cu somon, aranjam un platou cu branzeturi diverse cu nuci si mere si struguri, o salata de ton, stiuca la cuptor cu cartofi natur/broccoli, pulpe la cuptor. mama ne va face tort mic diplomat. 
raluca
auzi tu .. cearceafuri cu electrostimulare .. mi-=ar trebui si mie ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monique02 Noi azi am fost la zoo ![]() |
si aveau animalele promoroaca la botic ?
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Nela, da, numai san. D-aia ma si mir ca e durdulie. Stiam ca cei alaptati sunt mai trasi prin inel. Vedem cum evolueaza si-o trece mami pe Monti:D
Ana e model de mica! Ce-mi place ca o plimbati peste tot!
de Natalia (03.09.09)
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Hello ![]() Sorry ca v-am facut sa asteptati asa mult dupa poze POZE Primul Craciun in 4 ![]() _ Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan![]() |
mie imi cere parola ..

Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta nela de revelion noi mergem la cabana .. "in varful patului" .. ![]() |
pai eu cu toate astea prin casa as fi perfect aranjata cam 2 saptamani....mi-ar ajunge mie si lui Adi, voi cam in cat timp le dovediti ?
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Nela, da, numai san. D-aia ma si mir ca e durdulie. Stiam ca cei alaptati sunt mai trasi prin inel. Vedem cum evolueaza si-o trece mami pe Monti:D Ana e model de mica! Ce-mi place ca o plimbati peste tot! de Natalia (03.09.09) |
ei de unde .. zuza mea demonstreaza contrariul .. are cam 7300g la 2 luni si 3 saptamani ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Nela, da, numai san. D-aia ma si mir ca e durdulie. Stiam ca cei alaptati sunt mai trasi prin inel. |
siiiigur, uite la Davidelu ca nu intra in nici un inel din cauza gusitei lui dragi

lutoniana spune:
Elle ne-a spus Melania parola
dar nu stiu daca sa o zic si eu asa in gura mare ![]()
Fragutza spune:
Elle

Eu ma simt gospodar-gaspadar cand pun masina de paine in functiune![]()
Monique, merci de link!
de Natalia (03.09.09)

Mos Craciun vine la