Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 8
NelaM spune:
Intrebare de sezon: ce faceti de Revelion?
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Intrebare de sezon: ce faceti de Revelion? ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Saluti draga mea,
noi mergem la niste prieteni in alt oras si ma pregatesc sa fac un bagajel cu paturele si carpite pe care sa-l pun pe Davidelu sa doarma ca sa simta mirosul din casa noastra. Oricum voi dormi cu el cu artileria grea langa gurita lui
si sunt sigura ca se va simti in siguranta.Meniul nu l-am stabilit inca dar eu ca sa fiu sigura ca totul decurge in parametri, am venit ieri de la plimbare cu o sampanie....
Mancam mancam dar mi se pare mult mai frumos momentul ciocnirii unui pahar de sampanie si al urarilor de an nou

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
Nela io-s pe aici, dar de cand sunt la mami am asa o lene, de nici sa scriu nu-mi vine...
noi acasa de Rev...cu soacra-mea...distractie la maxim 

Mada tare frumoase pozele si protagonistii 
multa sanatate mamicilor si dovleceilor bolnaviori, sper ca pana la anul
sa va treaca tot, sa va bucurati din plin de noul an
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
NelaM spune:
Lucia, sounds like fun. Super ca iesiti din cotidian, ma gandesc ca o sa fie tare placut, imi imaginez o atmosfera intima, placuta, acolo la voi. Sa va distrati. Cand plecati?
Noi o sa stam acasa, o sa ne uitam la TV, poate si un film, vedem noi. Am luat si noi sampania si, dupa bunul obicei de somn al Anei, probabil ca o sa stam doar noi doi si o sa savuram trecerea in Noul An in liniste, ca ea doarme toata noaptea. O sa savurez si eu sampanie si vinulet, abia astept! 
Selen, cred ca de abia astepti petrecerea mirifica la trecerea dintre ani! 
Te invidiez ca esti cu mama, eu nu imi pot inca imagina cum o sa fie sa fiu la mama acasa la primavara... si inca pentru o luna!
Imi vine sa chiui pana atunci: hai liberare!! Just kidding.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Fragutza spune:
Hello,
Monique, cum e perna aia antirid? Ce tare, n-am mai auzit..ia sa gugalim un pic:D Poate gasesc niste lenjerii de pat cu electrostimulare:D
Nela,a luat bine in greutate, toata lumea imi zice ca e grasutza.
Ma bucur ca va place posterul meu! Mi l-a facut cadou Mihai cand am implinit 30! Probabil sa mai atenueze depresia un pic![]()
Noi de rev nu mai plecam niciunde, mergem la un vecin de bloc. In caz ca maraie pisica sa pot veni repede acasa.
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
M-am apucat sa ma uit pe net cum se face un blog si pare complicat, asa ca o las pe alta data!
Ma duc la somnic, ca e tarziu.
O dupa amiaza placuta va doresc. 
PS: oh, o sa visez casuta de poveste a Andrushcai... mi-am adus aminte de ea si de papuselele ce le-am vazut azi noapte.
Mie mi s-a parut asa, o casuta cu multe volanase, cu iz de domnisoara de moda veche (in cel mai frumos mod cu putinta). Las' ca ma fac eu mare si imi iau si eu o casuta ca aceea, sau chiar doua trei, sa fie!
Liliana, ce mai face Radulesco? Si-a mutat si el resedinta de judet in cortul Iuliei? 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

suede spune:
Multumim mult Nela
.
Inca n-am reusit sa pun pozele,ma tot apuc de diverse...dar termin eu pana la urma![]()
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
mary_07 spune:
Hello
Sorry ca v-am facut sa asteptati asa mult dupa poze![]()
POZE
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Hello, Monique, cum e perna aia antirid? Ce tare, n-am mai auzit..ia sa gugalim un pic:D Poate gasesc niste lenjerii de pat cu electrostimulare:D Nela,a luat bine in greutate, toata lumea imi zice ca e grasutza. Ma bucur ca va place posterul meu! Mi l-a facut cadou Mihai cand am implinit 30! Probabil sa mai atenueze depresia un pic Noi de rev nu mai plecam niciunde, mergem la un vecin de bloc. In caz ca maraie pisica sa pot veni repede acasa. de Natalia (03.09.09) |

Natalix papa numai san? Ana nu vrea sa fie si ea zanica, sa puna un pic de slaninute, e tot la categoria musca! Dar e o frumoasa, este un copil atat de delicat, suntem topiti dupa ea.
Gata, acu' chiar ca ma culc.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

lutoniana spune:
Mary iti sta foarte bine noua infatisare...as putea sa zic ca te intinereste dar la tine nu e cazul.
Si ce mai braduloi ati avut...imi amintesc ca ai spus ca a fost scump....dar a meritat fiecare crenguta 

Iar puiul mare cum isi ia el emotionat cadoul de sub brad....cred ca daca il vad pe Davidelu facand asta am sa lesin de fericire 

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009