Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
am reusit si eu sa citesc cele 6 pagini din cap asta si am vazut pozici cu mamici si pici frumoase/frumosi 
Noi suntem bine , abia azi e o vreme mai frumoasa si de iesit afara ... Eriku s-a facut un razgaiat ca mai are inca 6 brate care il cara ...
Am vazut ca discutati de diete ... si eu intru imediat la un nou stil de viata ca nu mai tine ... si cred ca si eu voi merge la un nutritionist , doar ca nu stiu la care ... dar cand am vazut ce preturi sunta fisate 

ma apuca ...
Sincer as face si niste abonamente de vacuum , aerobic , electrostimulare , dar nu este timp si nici doica ... si sunt la un pas de depresie din cauza asta si clar nu ajuta la slabit depresia (uitati-va la mine)
Parull imi cade dinainte sa nasc si am niste coji ...
ca nu mai stiu ce tratament sa fac ca sa scap de ele ...
... fug sa culc foca ca ma dispera astia ... e ok cat sta cuminte , cat nu ... hai si ia-l si culca-l ... 
va 
suede spune:
Mada,multumim!
Am avut noroc ca s-a mai incalzit
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
madalina am vazut pozicile de sezon si Irinel e un scump de iti vine så il papi si are un pår de zici ca are vreo 8-9 luni..Eu cred ca Brucu nici atunci nu va avea pårul ala bogat care il are acum Irinel..si tu mami esti o frumoaså si o scumpå pe care o pup tare 
Si o pupåm si pe Ramsan
Suede felicitari pt micul crestin..si din ce spui tu acolo a fost o zi perfecta de la inceput pana la sfarsit..ma bucur tare cå totula fost cum ti-ai dorit..asteptam poze
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Ellenuta spune:
am terminat de facut o praji buna cu nuca
(pentru doritoare ofer reteta. este ff buna si se face rapid).. am zis ca dupa sarbatori si dupa ziua evei, nu mai fac nicio praji si ma apuc de slabit .. bine, mancat sanatos, nu regim drastic caci as vrea s-o mai alaptez pe anna macar pana la 6 luni ..
suede felicitari pentru micul crestin! ma bucur ca a fost cuminte stefanutz!
si mie a inceput sa-mi cada parul, cred ca-l voi tunde mai scurt ..
oare ce o fi cu nela si struta ei?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
suede spune:
Multumim Iulika si Elle.
Intr-adevar,a fost o zi perfecta.
Acum lucrez la poze!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
crystina spune:
brrr..ce frig a afara.
Am fost cu Ruby la doctor ca a inceput sa tuseasca foarte tare si a bagat-o iar pe antibiotic ca are o infecie virala.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Elle..multumesc ca ne-ai bagat in listuta.
.scuze ti-am data data de nastere gresita, corect e 14.09.2009 (am luat-o razna, ce mai!). Cum e prajiitura cu nuca?
Ellenuta spune:
crystina voi modifica in listuta data nasterii.
iti dau si reteta de praji daca vrei. e ff buna ptr ca aluatul de jos este fraged iar umplutura de sus este crocanta .. 
PRAJITURA CU NUCA
Blat
500g faina
Un praf sare
1 pachet unt
1 ou
150g zahar
1 plic zahar vanilat
Se pune faina cernuta intr-un vas/lighean, la mijloc se face o gaura unde se pun oul, praful de sare, untul, zaharul si vanilia. Se framanta cu mana pana cand se topeste zaharul. Se incorporeaza toata faina pana se intareste aluatul si nu se mai lipeste de mana. Aluatul trebuie sa fie mai tare pentru a putea fi intins cu vergeua. Se acopera si se lasa sa se odihneasca pana se face umplutura.
Umplutura
250g nuca
4 oua
300g zahar tos
Coaja de la 1 lamaie
jumate de lingurita de scortisoara
Oualele se freaca bine cu zaharul. Se adauga nuca si coaja de lamiae si se amesteca. Blatul se intinde cu vergeaua, apoi se ruleaza si se pune in tava, se intinde cu mana sa acopere toata suprafata tavii (eu am una de 22/30 cm). Deasupra se toarna umplutura si se baga in cuptorul bine incins. Cand se baga in cuptor, se lasa focul la mic. Se lasa la cuptor 20 minute sau pana se face aramie-aurie! Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra.
POFTA BUNA!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
NelaM spune:
Servus fetele!
Ce faceti, cum sunteti?
Elle,
sunt pe baricade, sunt la zi cu cititul, mai greu cu postatul ca am avut de lucru. Nici n-am iesit bine din Craciun ca noi ne-am pus pe gatit de Revelion, ca nu mai e mult. Asa ca azi am tot pregatit, salate si alte cele. N-am mai facut sarmale in schimb am facut mouse-ul acela de la prajitura ta, am pus numai ciocolata alba si am folosit asta ca si glazura, crema am facut din ou, lapte si faina, cu aroma de capsuni. Si cu piscoturi. A iesit super buna, sotul a mancat deja, eu numai asa, cu varful limbii, cica sa nu ma ingras!
Maine dimineata prestez si eu. Parca ma uit ca mai facem alta pana joi, ca noi pe asta o tot gustam pana o terminam.
Ai facut deja bunatatile pentru Revel? Eu n-am mai facut sarmale, ca si asa nu ma omor dupa ele.
Refacere grabnica iti doresc, sa iti treaca raceala cat mai repede. 
Am citit si vazut toate pozicile, of course. Eu noaptea asta fac, va citesc si ma uit la poze. Si cand am un pic de pauza, of course.
Maria, pozicile cu Aidan sunt super. Imi place ca e un finut, are trasaturi asa de frumoase...
Mada, am admirat pozele voastre si m-am bucurat ca le-ai pus in picassa, ca mi se incarca mai usor, ca alea din webshots tare greu mi se incarca. Sunteti niste frumosi. Si mie imi cade parul, dar nu asa de mult cum ma asteptam. Adica e ok inca, imi cade mai mult ca inainte, dar nu excesiv. In sarcina am avut un fir de par tare sanatos si acum sunt surprins placuta sa constant ca inca este la fel. Am luat si un sampon pentru tratarea cojilor de care va ziceam si este foarte bun, l-am luat la recomandarea unui farmacist (eu il cautam pe acela de la Vichy, ca auzisem ca e bun, insa nu il aveau in stoc asa ca mi s-a recomandat altul, care este tot pe baza de ceva petrol, cred, asa mi se pare mie, ca e negru si miroase tare rau). Insa este eficient, se vad rezultatele dupa primele spalari, sper sa fie ok si cand nu o sa il mai folosesc.
M-am uitat cu mare drag la Ebrusca, Selen si familie. Ce draguta este mama ta, Selen, mi-a placut tare. Si sora la fel, nici nu zici ca e de varsta mea, parca e o pustoaica. Sanatate multa sotului!
Monica, am vazut si pozele cu Dragos, sunt tare reusite. Am fost si noi la medic ieri, pentru un control de rutina, insa a avut ceva urgente si am asteptat ce am asteptat, pana la urma am plecat, ca nu si-a rezolvat pediatrul urgenta si la altcineva nu am vrut sa mergem. Bine macar ca am cantarit-o. 
Asa, si astept cu mare nerabdare si pozele lui Suede. Felicitari pentru botez, sa va traiasca micutul crestin.
Si am vazut-o si pe Raluka iarasi activa, m-am bucurat tare. Doamne, nu stiu cum ai reusit sa tii regim cu 800 calorii pe zi, te admir sincer. Eu am ajuns cred pe la 1000 cal/zi prin liceu, in a 12-a dar am salbit drastic (am ajuns la 42 kile, nu va puteti imagina cat de rau aratam, la 1.67, eram schelet ambulant!). Asa ca stiu tot ce misca in materie de retete de slabit, calorii si minuni... De fapt stiam, ca nu mai stiu daca mai stiu.
Cu Monti ma gandeam ca mananc doar mai sanatos. Sounds like fun anyway...
Iulika, ce ati mai facut voi, cum a fost Craciunul, cum v-ati petrecut? Poze mai aveti?
N-am vazut inca freza lui Mary, dar ma gandesc ca reusim sa o vedem pana la Anul!
Mama si pisa, imi pare rau ca ati avut un Craciun cu raceala. Insanatosire grabnica va doresc, si tie si fratelui!
Si mi-am adus aminte si de unombun si iuliapapusa de care am citit zilele trecute ca au avut probeleme de sanatate. Sanatate multa va doresc, sper ca sunteti mai bine!
Cristyna, multa sanatate fetitei tale, de asemenea. Imi pare rau sa aud ca ia antibiotice. 
Astazi Ana a dormit dupa masa 3 ore legate, n-a mai facut ea din astea de cand era mititica! E drept ca dimineata tot treaza a stat, am luat-o cu noi in bucatarie si ne urmarea atenta. A marait un pic, dar ce performanta... 3 oreeee!!! Am apucat sa vad un film cap coada: "Cheri". Eveniment! Si am mai vazut acum pe seara "Julie&Julia", dragutel. In schimb, n-am iesit deloc afara din casa azi. Maine, dupa ce facem curat.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
Ce placinta de post mi-a iesit!!! Cat casa si alta nu!
Lasa ca in felul asta sariti mai usor peste mesaj, uite asa, dintr-o bucata! ![]()
N-am mai vazut celelalte doua constancente, pe Uka si pe Santorini. Probabil se pregatesc de zor pentru Revel, gatesc (mai ales Uka
).
Cristina, sa stii ca eu fac asta cu Monti for fun, mi se pare dragut, asa, ca un team effort. 
Mi-am adus aminte ca am vazut-o si pe Crissbebe, frumoase pozele. Sa va fie de bine si botezul, si nunta! Uite ce frumos, am cunoscut-o pe Crisbebe cand s-a cununat, am participat si la nunta si la botez. Frumos. 

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
Ralucapaun, mami, mi-ai dat o idee super cu posterul acela gravi! Super faine si pozele, Natalix e o grasunica, a pus carnita bine pe ea, ce bulanase am vazut in poze...apetisante. Mai si ce finut frumusel aveti!
Asa, si sa te citez, e centrez, eu dau cu capul, se pare! Si iese si GOOOOOOOLLL! Autogol! ![]()
Aberez, hai opriti-ma careva, ca altfel umplu paginile cu prostii...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de