Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna, Raluca!
Tot mai faci nopti albe?...

Mergi la inceput

Bine v-am regasit sanatoase si vesele, dragelor!
Am vazut ca ati petrecut frumos si ca puiutii sunt bine si dragalasi cum îi stiam. Ce bine!! Ma bucur pentru voi, caci asa ne-a fi dorit si noi, fireste. Am vazut imagini cu familii linistite si case vesele, cu prieteni si mese întinse, toate, toate minunate. Sa va dea Domnul si alte astfel de sarbatori!
La noi a fost altfel. Am fost cu totii bolnavi. Simon a scapat doar cu o tuse, nu a mai facut febra dupa ce v-am spus, el a fost bine, din fericire. În schimb eu si fratele meu ne-am simtit tare rau, iar sotul meu, care era mai bine, ne-a facut ceaiuri si a încercat sa-l distreze pe Simon. Stateam amândoi ochi si urechi la el, sa nu cumva sa faca febra sau sa se schimbe altfel starea lui. La un moment dat, pe 25, am observat ca era cam rece, i-am pus termometrul si avea la subbrat 35.5, desi era înfofolit, ca initial am zis ca i-o fi frig. Nu îmi explic de ce. Dar, în secunda aceea am decis ca eu nu mai iau paracetamol, desi pe prospect scrie ca doar o cantitate nesemnificativa trece în lapte. Dupa câteva ore, destul de stresante, a început sa-i creasca temperatura, asa ca eu am ramas cu impresia ca era de la paracetamolul luat de mine.
Fireste ca eu m-am simtit grozav fara nici o pastila, dar am stâns din dinti si am clantanit din dinti sub pilota. N-am mâncat mai mult de doua sarmale, din toata mânacarea pe care s-a straduit frate-meu în Ajun, când deja ne simteam rau, sa o faca. Doar prajiturile au avut ceva succes.
Astazi am început sa am un glas relativ normal (caci mi l-am pierdut la un moment dat), am ramas doar cu o tuse agasanta si cu lipsa poftei de mâncare. Pe Simon l-am trimis la doctor, sa vada de ce tuseste. Dupa ce l-a ascultat pe toate partile, dr. a asteptat sa tuseasca si-abia apoi a concluzionat ca are nasul înfundat si secretiile coboara, asa ca i-a dat Pivalone. Pe care l-am cumparat, dar înca nu l-am folosit.
E adevarat ca n-a fost deloc frumos, ca am deschis cadourile în ultima zi de Craciun, ca am refuzat sa ideea de a imortaliza un asa Craciun, dar ma consolez cu gândul ca vine Anul Nou, ca si atunci e bradul în casa, ca o sa facem sorcova si o sa semanam macar, daca de colindat nu a fost sa fie.
În rest, suntem bine.

Mergi la inceput

Si înainte de a ma culca, mi-am amintit de supararea voastra cu parul. Si al meu cade, dar asta de vreo 10 zile, adica la 3-4 luni de la nastere, exact asa cum scrie în avertismente, ca o sa cada cât nu a cazut în sarcina si o sa se opreasca la nivelul anterior sarcinii.
Eu sper ca va fi asa, chiar daca îmi pare rau, caci era foarte placut sa nu am de cules fire de pe lenjeria de pat.
Oricum, ce voiam sa spun era ca poate nu e cazul sa-l taiati, sa mai asteptati putin, caci se spune ca se va opri de la sine caderea. Iar daca e sa cada, lung sau scurt, tot o va face.

Gata, ma duc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Simon pup-o dulce pe mami sa isi revina si sa nu mai fie bolnavioara ca tare ne plac postarile ei.

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MAMI SI PISA imi pare rau ca ati fost bolnaviori,sper sa treaca repede repede si sa aveti un AN NOU fara griji
LUTO sa sti ca in poza aia cand ma tragea de par chiar ma durea ca il facusem cu spuma si iti cam dai seama ca nu mai reuseam sa-i scot mainile din par
MANGA,MARY,LUTO habar nu aveti voi ce zi frumoasa mi-ati facut,multumesc mult pentru aprecierile la adresa printului meu si intradevar si noi si el suntem norocosi ca am format o familie.Voi va intrebati daca are par la mot si eu cum o sa-il prind pana atunci
Deci domnul meu nu mai doarme,se joaca cu mingea acea cu litere si da din picioare in dormitor si eu sunt in sufragerue beau o gura de cafea
Asa ca va las si voua

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

fetele mele, Chiara va multumeste pentru urari, sunteti niste atente si scumpe. Mami ei nu v+a citit, marturiseste cinstit, pt ca are casa plina de musafiri si mai alearga si pentru acte, sa avem cetatenie dubla. Dar vrem sa va uram un an nou binecuvantat de Dumneyeu, cu sanatate, dragoste si tot ce ne dorim si noua. Va pupam cu drag, ne cam lipsiti Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o sau un ceiut .. m-a luat tusea si mai tare, imi curge nasul .. sper sa ocolesc raceala ..

adela felicitari pentru ! sa iasa dintisorii fara dureri! ce jecmaneala la nutritionist. eu am o nutritionista foarte buna, are si cabinet de electrostimulare. eu am slabit bine si frumos cu ea.

iulika imi pare rau ca bruce e marait .. sper sa iasa dintisorul si sa nu-l mai chinuie.

cu ceaiul la bb .. hmm .. eu cred ca pana la 6 luni nu au nevoie. si nici macar apa nu au nevoie. lapticul (san sau formula) le este suficient.

raluk of mai mami .. iti trimit o imbratisare mare!

mamasipisa imi pare rau ca ai tras-o cu raceala de sarbatori. sanatate multa!

mada ce frumos e pustiul tau! si ce costumatii super de craciun a avut! iar tu mami esti tare tare frumoasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Eu nu prea reusesc sa intru ca ori avem noi musafiri ori mergem in vizita.

Luto noi ramanem de rev tot la Tg Mures ca e mai simplu aici sa lasam copiii cu ai mei. Legat de ceai eu nu i-am dat Teodorei ceai si nici Andreei nu ii voi da din mai multe motive: ceaiul le suprasolicita rinichii cand il prelucreaza si e posibil sa aiba probleme cand vor fi mai mari, in ceai se dezvolta foarte repede microorganisme si bacterii si le afecteaza stomacul, e mult mai comod sa ii dai apa plata decat ceai. Si la apa plata sa fi atenta sa ii dai din aceea cu foarte putine minerale, gen Evian sau Izvorul alb de la noi. Eu Teodorei am inceput sa ii dau apa doar cand s-a facut cald afara.

Raluk ce ma bucur ca ne scri, asta inseamna ca s-a mai cumintit Alex, tot e greu dar zic sa te gandesti ca ce a fost mai greu a trecut. M-ai uimit cu 800 de calorii pe zi si sport mult, chiar ca ai avut super vointa.

Raluca super poza cu tine insarcinata si cu Natalia. Legat de insomnii sa vezi ca am primit de la sotul meu de Craciun o fata de perna cosmetica care e anti rid etc si printre altele zice ca reduce insomniile, adevarul e ca dorm foarte bine pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetelor,

Asa cum va anuntam,pe 27.12.2009,in zi mare de Sf.Stefan l-am botezat pe puiul nostru.Preotul a zis ca intrucat este asa zi mare,pe fiul nostru il va chema Mihnea Costin Stefan.
A fost un pui extraordinar,foarte cuminte.La biserica a plans doar cand l-a bagat cu capul in cazan,adica a treia scufundare,in rest toata lumea a zis ca a fost minunat.
Am fost super fericita ca baiatul a fost cuminte si nu a racit!
La locatie a dormit si in carut cu muzica la maxim,a si dansat cu noi(la noi in brate),ce sa mai,petrecaret il face mama.
Seara i-a facut nasa baita in cadita luata de acasa in camera de la hotel (locatia era un hotel cu reastaurantul lui),dupa care a dormit rupt pana dimineata,noutate pentru noi.
Sper sa reusesc sa va pun cateva poze pana diseara,dar din cele facute de noi,ca pe cele facute de profesionist mai dureaza.
In rest,e un scump,rade cu mama si gangureste,imi vine sa-l mananc.
mai nou,ii pun muzica si el gangureste cu cantecul,canta si el,deci si cantaret il face mama.

Va pup si va doresc numai bine,

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

SUEDE sa va traiasca crestinul,ma bucur ca a fost cuminte si mai ales ca nu a racit
ELLENUTA ,am avut intradevar multe costumati de craciun si inca cu aia cu om de zapada nu i-am facut poze
MONIQUE nu mai stiu ce sa cred cu ceaiul asta,eu ii dau piciului de cand l-am nascut caci asa mi s-a zis si mananca doua-trei biberoane pe zi.Acum cu D-zeu inainte,sper sa nu aiba nici o problema
Fetele am vb cu RAMSAN si mi-a zis sa va transmit un an nou bun,fericit, cu impliniti si copii cumini.Ea este bine cu copii,a zis ca Tudor e un copil cuminte,care nu ii creaza probleme insa si-a format un program si nu prea mai are timp sa intre
MONICA asteptam pozici

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput