Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Monis m-ai dat gata, de unde ai citatul meu ? ![]()
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Kawaichan multa sanatate la puiut. Daca zici ca deja e spre bine nu cred ca mai are rost sa mergi la spital sa plecati si cu altele.
Dar de 1 ianuarie lucreaza postasii ? ei nu sunt oameni ? ![]()
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
de fapt tu faci niste chestii dinastea super simple (glumesc) ![]() Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |
ai dreptate. salatelele astea sunt tare bune si se fac rapid ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
mihaela multa sanatate piticului.
luci sa stii ca si anna isi vara pumnul pe gat .. daca ar putea, i-ar baga pe amandoi .. nu vrea nicio suzeta si nici jucarie de ros .. treaba e ca acum isi descopera manutele, le studieaza, le gusta .. va mai trece ceva timp pana vor renunta la suptul pumnilor si varatul pe gat .. stai sa vezi cand vor descoperi picioarele ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta luci sa stii ca si anna isi vara pumnul pe gat .. daca ar putea, i-ar baga pe amandoi .. nu vrea nicio suzeta si nici jucarie de ros .. treaba e ca acum isi descopera manutele, le studieaza, le gusta .. va mai trece ceva timp pana vor renunta la suptul pumnilor si varatul pe gat .. stai sa vezi cand vor descoperi picioarele .. |
cred ca vor face cosuletul toata ziua...dar pe invers...

Ce fac fetele ? Sunt cuminti ?
Ellenuta spune:
da, cam asta e pozitia.
fetele sunt cumintele, eva a fost ieri si azi in "excursiune" la bunici, au luat-o dimineata si au adus-o seara (sper s-o ia si maine sa-mi pot face treburile) si anna a dormitat toata ziua (multumita si leganusului. am gasit sa-l dau dupa ce nu o sa mai incapa maimuta in el) .. poate o laud si iara incepe cu scandalul noaptea .. caci de ceva timp adoarme si ea ca omul pe la 11 .. si se scoala ptr papa pe la 6-7 .. azi chiar la 8 ..
pupa elle pe gogo frumosul!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Elle pai daca ai gasit deja sa mariti leganusul asta da afacere 
Fragutza spune:
Luto, si fata mea isi gusta pumnisorii..saraca, aproape isi provoaca voma. E mereu uda pe bluza.
Abia astept sa nu se mai trezeasca Natalia noaptea..tot des vrea papa. De vreo 2-3 seri adoarme bine, pe la 9-10 si intr-o ora se trezeste si vrea iar papa. Apoi urmatoarea masa e cam la 3 ore.
de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
Buna seara dragelor 
In primul rand, nu pot sa vad pozele lui mary si sunt tare tare rista. Bag parola, dau go dar se blocheaza si nu mai face nimic. Asa ca sunt suparata.
In al doilea, m-am tuns si io scurt ![]()
V apun maine poze ca acum e ud si nu se intelege nimic. Injineru zice ca sunt Veronica 
Apoi, Elle,
esti de pomina cu bucatareala ta si cate poti sa faci. Tot respectul de la mine si cu doi copilasi. Eu ma dau de ceasu mortii sa fac tortul. SI ma tot consult cu injienru ca sa-l fac maine sau poimaine ca tre sa sstea el cu bebe 
Luci, stay calm cu pumnul, urmeaza si mai rau
. Acum a trecut de la pumn(i) la dejte. Isi baga aratatoru pana la amigdale si vomita. Si-l roade de o sa ramana osu fara carne
Si eu i-am bagat dejtu meu sa caut umflaturi, zimti si alte cele da nu gasesc nimic. Cand il bag incepe si geme de placere si mi-l musca cu putere. Imi inchipui ce si-o face cu al lui ...I-am luat o groaza de jucarele de dentitie, adica a primit cadou de la ambele bunici. Vad ca le mai roade si pe alea, dar la un mom dat se plictiseste de ele si le arunca din mana. NU le-am bagat la frigi dar voi face si asta. NU va spun ce baloane si ce scuipaturi imi trage de e totul fleasca...
N-am reusit sa vad nicio poza pt ca merge ca naiba netu asa ca sa-mi fie cu iertare, promit solemn ca recuperez 
Stiu sigur ca am vrut sa mai zic ceva dar am uitat.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei