Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Ce frumos!! Multam' fain de urari! Asemenea firii tale optimiste si puternice sa-ti fie anul ce se pregateste sa vina! Sa-ti aduca impliniri si sanatate! ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
merci mult, esti tare draguta, scuze daca nu am mai scris dar poate am sa va povestesc dupa cum am petrecut Craciunul, acum ma praga de revelion, maine plecam de dimineata intr-o insula, asa ca pana pe 4-5 cred ca nu mai sunt pe net.
Plus minus sarbatorile au decurs bine, eu m-am agitat cam mult si asta s-a simtit in picior drept umflat si stangul ca batul, am gatit ca nebuna, am umblat, am facut de toate, ce sa mai se vede din mesajul meu cat de agitata ca vinul spumos am fost. Sotul meu abia asteapta sa plecam sa termin cu agitatia asta, ca parca in nici-un an nu am facut asa, cica.
Te pup si sa ne auzim cu bine in 2010!!!!!
p.s. ELA felicitariiiiiiiiiiii pentru Praslea tau, creste intr-o luna cat altii in doua! Bravo mami! te pup
Fetelor, va pup pe toate si scuze ca nu am timp sa scriu, acum deja e 9.30 seara si inca nu am pregatit cine, gata fugggggggg, va pup si
La multi Ani!!!!!!!!!!!! 2010 de vis!!!!!
castelana fericita
26+
happyjoy spune:
Referitor la sex; la mine numai gandul imi provoaca intarituri de burta si contractii
de nu mai poate omu' sa aiba nici macar un vis ... Asa ca pana s-o putea rabdam cu drag si voie buna
Dar ai cand s-o da verde cred ca ne vom alerga precum iepurii
Nici nu ma gandeam ca va fi asa grea abstinenta ....
26+ 
happyjoy spune:
Nemary mltumesc de sfat dar la mine deja no-spa e ca un drops... Daca nu il combin cu uscosin si stat la orizontala nu are efect si nici atunci nu e garantat. Oricum multumesc de gand 
De Craciun am stat, ca in fiecare an, acasa cu familia - apoi ne-am vazut si cu rudele si prietenii.
De revelion avem o invitatie la munte si una la un party, dar ca sa nu stric cheful oamenilor mai bine stau acasa ca sigur pe la 1 voi fi in pat... Asa ca astept cu nerabdare si viu interes programul de revelion de la tv 
26+ 
happyjoy spune:
Daca nu mai apuc sa intru anul acesta va doresc de pe acum (ce imi doresc si mie): sanatate voua si pruncilor din burtica; sa se nasca sanatosi si usor si fara dureri; sa fiti iubite si fericite, sa va fie toata familia sanatoasa si fericita si sa aveti parte de tot norocul iar 2010 sa fie cel mai frumos an de pana acum!!!
Nu uitati ca sunteti minunate!!! Va pup tare pe tooooate 
26+ 
irinabobe spune:
rebiana multumesc mult!
castelana un an nou plin de realizari si bucurii!
Andira si dianami bafta sa veniti cu vesti bune si sa mai stea bebeii putin macar.
27
Rares
Yaia spune:
Am recuperat si eu din urma. Vad ca a trecut Craciunul cu bine si pentru mamicile internate, sper sa stea bebelusii in burtica cat mai mult timp!
La noi Craciunul a fost frumos si odihnitor, dar si cu distractii, ba chiar si vreo 2-3 contractii durerose, ceea ce nu am avut la prima sarcina. De, batranetea!![]()
Oana, am trimis si eu o poza pe mailul comun, alta mai buna in care sa se vada si burta nu am.![]()
Sa aveti o seara placuta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
CoriMami spune:
Fetelor multumesc ca m-ati mai linistit.
Totusi sa nu se miste durerea de 2 zile din acelasi loc..uhh...pana acum scapasem fara.
Si chestia e ca am activitati de facut, vizite, si poimaine plecam sa petrecem Rev la Sarata Monteoru. Iar eu nu pot sa stau mai mult de 5 min in picioare si nici mai mult de o ora in fund pe scaun...
Dar sper sa fie fetitza bine!
Tocmai am mancat niste creveti trasi in vin si unt..miam miam si acum imi taie sotul un ananas zemos.
Pup
28+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
briza_marii spune:
Si eu sunt cu dureri de burta, asa ca la ciclu..Azi noapte am luat Nospa ca era 2.30 si eu nu dormeam, si acum tocmai ce mi-am anulat programarea de la epilat
. Imi vine sa plang nu alta, ca nu vroiam sa renunt la ceara, dar mi-a fost tare frica sa nu imi fie si mai rau. Pe 4 o sa intreb dr dc am voie crema de epilat, ca numai gandul la lama ma face sa
. Eu dupa lama ma irit rau de tot si ma scarpin ca maimuta, plus ca imediat se vede si ma gandesc ca atunci cand o sa fiu la maternitate o sa fie aiurea.
Fug inapoi in pat![]()
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
24+
Eric Mihai
dayanara spune:
castelana la multi ani si tie sa ai un an nou fericit !
irina tare draguta esti si slaba nu mai zic :)
yaia, tudor seamana cu tine, e tare dulce :)
oana pot sa sterg poza care.am pus.o si sa pun una care e deja in album la mine cu bradul si cu ivan in brate? macar e mai in ton cu altele chiar daca nu e de anul asta
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
am citit si eu din urma, nu prea am retinut mult, dar... bine ca nu sunt probleme cu fetele Dianami si Andra.
ellanik, wow, ce bebe mare ai! felicitari! sa fie sanatos!
rebiana, imi pare asa rau cu contractiile, dar poate daca stai linistita in pat, mai iei cate un nospa, sa fie mai bine. sper din tot sufletul sa nu ai probleme acum de sarbatori. si stai linistita, mai sta bebe mult acolo la caldurica, unde sa se grabeasca, doar afara e frig!!!
happyjoy, multa sanatate cu raceala, si eu ma chinui de o sapt si ceva, si tot greu trece. 
marina, eu zic ca n-are nimic oul daca il fierbi in crema, ca nu mai ramane crud, nu?? chiar, ma intreba o prietena despre maioneza de la borcan, pai aia cu ce fel de ou o fac?? si chiar m-am gandit, chiar?? daca o fac si ei cu ou crud???
cine intreba de
pt mine nu e o problema, decat ca nu prea gasesc o pozitie ok, sa nu ma deranjeze burta, rar mai imi da contractii dupa, dar nu e problema, eu chiar am chef in unele zile, asa, cam o data pe saptamana, ceea ce zic ca e ok. dr nu mi-a dat interdictie, si deocamdata daca nu ma deranjeaza, e ok. si de fapt, pot sa zic chiar ca e mai bine in perioada asta. ![]()
vio asteptand pe bebe
23+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Multam' fain de urari! Asemenea firii tale optimiste si puternice sa-ti fie anul ce se pregateste sa vina! Sa-ti aduca impliniri si sanatate!