Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
happyjoy spune:
Pup toate burticutele de iepurasi pretiosi 
Nu am mai intrat de mult, ca nu sunt prea vorbareata si mi-e ca ma bag aiurea dar v-am citit cu constinciozitate ![]()
Traiesc si eu alaturi de voi toate bucuriile si necazurile si ma rog sa ne fie pruncii sanatosi si noi la fel sa ii putem ingrijii.
Eu raportez cam toate "simptomele" sarcinii: dureri de burtica, contractii, mai o apasare de nerv sciatic, sensibilitate mai mult decat marita de nici nu ma recunosc... parca sunt o mimoza
, dureri de cap, balonari, dureri de sani, ameteli, tensiune, carcei, arsuri de zici ca mai am un pic si scuip flacari...etc Nu-mi prea bat capul cu ele daca nu devin "agresive" - le gasesc normale iar cauza pentru care sunt e mai mult decat nobila 
Acum ma lupt cu o raceala fara febra, dar tare pacatoasa - zici ca e gripa 
Iau cu homeopate si o invingem si pe asta, bine ca e printesa activa 
Analizele au iesit bine; mai facem o ecografie la 28 de saptamani ca sa monitorizam lacul vascular de pe placenta. Doar colesterolul e mare - a ajuns la 380
fara sa il "provoc"... Nu iau inca pastile dar il monitorizez lunar si cand va fi cazul vom interveni si medicamentos- pana atunci incercam sa nu facem excese...
Deja m-a plictisit teribil statul in casa si nu stiu ce sa mai fac... Iar daca ies, dupa vre-o ora ma doare burta
26+ 
irinabobe spune:
oana am pus si eu 2 foto in album problema e ca nu stiu cum sa imi scriu numele sub ele, asa ca daca poti tu rezolva multumesc mult-irinabobe 23 sapt
27
Rares
rmkristine spune:
Sarbatori fericite si de la mine cu intarziere....!!!!
Si eu sunt cu dureri, de am crezut sambata ca fac apendicita, asa de rau ma durea in dreapta, dar m-am linistit, contractii am dar nu dese, asa ca incerc sa nu ma impacientez. La prima sarcina aveam contractii peste contractii, dar nici la 40 de saptamani copilul nu voia sa iasa.... si mie imi era frica sa ma duc la Urgente ca sa nu ma opreasca acolo.
ioana fota bine ai venit!
Ella- "jos palaria" pt asa o greutate!
Arsuri am si eu la greu. Voiam sa intreb ceva... Stiu ca ou crud nu e voie, dar daca este incorporat intr-o crema care apoi se amesteca pe foc, pana se ingroasa, e ok?
Marina
23 +
CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
rmkristine spune:
era vorba de un tort diplomat, daca vreti reteta....
Marina
23 +
castelanaC spune:
fetelor,
mamicilor,
gravidutelor,
va spun de pe acum
toate cele bune si LA MULTI ANI 2010!!!!
Sa aveti
un an bun si plin de bucurii
bebici sanatosi, frumosi, cuminti si mancaciosi!
Sa fiti
sanatoase
si sa aveti spor in TOT
ce faceti si ganditi! iubire, fericire si numai zambete!
Sa ne auzim cu bine
in 2010!
va pup
si aveti
grija de voi!
Toate cele bune!
LA MULTI ANI!!!!!
castelana fericita
26+ 
Rebiana27 spune:
Irina am trecut eu numele si nr de saptamani, ca tot ramasesem in zona! Am admirat burtica!
Marina nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu ouale crude.. eu-s genul "nu faceti ca mine!" pt ca fac maioneza clasica, cu galbenusuri fierte si nefierte. E drept, pe riscul meu!
Happyjoy vei invinge raceala! Bine ca esti optimista, asa cum te stim; face f mult o atitudine pozitiva!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC fetelor, mamicilor, gravidutelor, va spun de pe acum toate cele bune si LA MULTI ANI 2010!!!! Sa aveti un an bun si plin de bucurii bebici sanatosi, frumosi, cuminti si mancaciosi! Sa fiti sanatoase si sa aveti spor in TOT ce faceti si ganditi! iubire, fericire si numai zambete! Sa ne auzim cu bine in 2010! va pup si aveti grija de voi! Toate cele bune! LA MULTI ANI!!!!! castelana fericita 26+ ![]() |
Ce frumos!!
Multam' fain de urari! Asemenea firii tale optimiste si puternice sa-ti fie anul ce se pregateste sa vina! Sa-ti aduca impliniri si sanatate! 
Marina scrie reteta! Cu siguranta va folosi gospodinelor noastre de aici!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happyjoy Deja m-a plictisit teribil statul in casa si nu stiu ce sa mai fac... Iar daca ies, dupa vre-o ora ma doare burta ![]() 26+ ![]() |
inainte de a pleca de acasa ia o Nospa(preventiv). eu asa mai fac si nu mai am dureri.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
26+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
rmkristine spune:
ok, o scriu, in caz ca vrea cineva, eu nu sunt genul lucrurilor complicate, asa ca e usoara!
Ingrediente:
8 oua
1.5kg portocale
0.5L lapte
4 plicuri zahar vanilat
300g zahar
500mL frisca
300g piscoturi
20g gelatina Dr Oetker fina
Se bat ouale cu mixerul, doar cat sa se omogenizeze, fara sa faca spuma.Se toarna laptele in care s-a dizolvat zaharul si zaharul vanilat.Vasul se pune pe baie de apa (atunci cand apa incepe sa fiarba) si se amesteca pana incepe sa se ingroase.Dureaza cam 10 min, trebuie sa glaseze crema pe lingura, daca se lasa prea mult se taie.
Separat se pune gelatina in apa sa se imbibe( cam o ceasca).Se adauga peste amestecul luat de pe foc si lasat putin la racit. Pentru o omogenizare mai buna se poate folosi mixerul. Se lasa la racit.
Cand crema este rece se adauga frisca batuta, putin cate putin (se amesteca tot cu mixerul).
Se tapeteaza o cratita potrivita cu folie de celofan.Se pun portocalele taiate rondele si pe fundul cratitei, si pe margini.Peste ele se pune un rand de crema, apoi un rand de piscoturi, inca un rand de crema si unul de piscoturi.Trebuie sa stea o noapte la frigider.
Marina
23 +
happyjoy spune:
Deci asa ceva nu se poate!!!! Am trimis special mesajul fractionat ca sa nu se piarda (ca am mai patit-o in trecut si nu ma mai lasa nervii sa reiau) iar acum am pierdut 2 mesaje kilometrice
Asa ca, pt a evita o criza de nervi voi fractiona marunt maruntel si restul mesajului ![]()
26+