Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Aaa, mai vroiam sa zic ceva.
Eu pe 31 seara(daca o sa am timp sa pun toate pozele pana atunci si ma lasa finuta mcar un pic libera) o sa dau drumul la filmulet cu pozele care le primesc pana atunci. Ulterior se vor mai putea adauga, dar as vrea sa imi mentin dorinta de a fi un cadou de la mine pentru toata Odisee intr-o seara asa frumoasa.

P.S. O sa incerc sa caut ultimul post al Andrei si sa ii iau o poza din album, sper sa nu se supere si le AMENINT pe fetele care nu imi trimit ca dau atac la pozele de la semnaturi.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

ioana_fota bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa, nascuta la termen!
ellanik Felicitari, pt vestile bune de la eco, si pt bebe grasun! Sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
selina-d sanatate multa! Felicitari pt cele 25 de sapt! Tine-o tot asa pana la 40 de sapt.
Oana multumim pt montaj! Frumos cadou ne faci in seara dintre anii.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

wow, Ellanik, ce grasun ai tu acolo in burtica. in ritmul asta il nasti cu 5 kg
si eu am momente in care devorez dulciurile(se cam trage de la Craciun).

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna din nou.Ate ma bucur sa vad ac nu sunt sg din Mangalia poate daca mai ajungi pe aici ne vedem.Ziua mea de nastere se apropie e dupa colt sa zic asasunt nascuta pe data de 07.01.1982.Ultima mea menstruatie a fost cam pe 23-24 iunie si data nasterii dupa ultima strigare a doctorei ar fi 20-25 martie ca la inceput a fost 25-30 dar din cauza lichidului care nu prea este a schimbat data.Acum in ian cand merg la control sa vad si eu ce mai imi zice.Abia astept sa vad si eu cat a crescut bubulina mea ca la 24 sapt avea 760 gr.Oana daca poti te rog sa-mi dai adresa ta de mail sa-ti trimit si eu o poza ca nu ma pricep pe aici cum sa pun sincer.Din ce mi-a zis doctora bubulina mea e deja cu caputul in jos e gata pregatita nu am avut pana acum deloc probleme cu arsurile.Noi am luat elevit si mai luam din ian a zis ca-mi da fier si calciu.Ce vroiam eu sa va intreb este legat de vaccinul antitetanos daca l-ati facut sau il faceti?
Multa sanatate si mult noroc de aoclo de sus pentru fetele cu problemute sa mai astepte ingerasii aia mici pana sa iasa .Va pup .
27+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fetele!

Fetele...am si eu o intrebare indiscreta...voi cum stati la capitolul...

Cristina +22 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

si noi la fel ca Dayanara. raaaarrr la inceput iar acum lipseste cu desavarsire. in schimb eu am tot mai des vise erotice, asa ca ma gandeam ca poate in noaptea dintre ani s-o intampla si la noi minunea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu-s tot cu contractii. Toata noaptea m-am foit de la durere si de dimi, pe la 5, am luat si un No-Spa sa pot adormi. Ma rog la Dumnezeu sa stea bebelina in burtica insa 7 saptamani macar (acum am 28).
Cristina la intrebarea ta nici nu mai stiu cum se raspunde d-apoi sa mai si practic :)) La mine e interdictie totala de cand mi-a fost colul cerclat.
Liliana eu folosesc pe colac numai spirt (imi da mie impresia de safe) iar in interior, pe langa solutiile cumparate, aplic clor. Cu cloramina nu am incercat.
Ella pupici pe copanelele grasane ale lui Geo!!
Ioana_fota bine ai venit, alaturi de noi, la odisee! Vaccinul antitetanos l-am facut la prima sarcina si, foarte probabil, il voi face si in aceasta.
Cori eu, de pe la 16 saptamani, am dureri de tot felul... ba-s contractii, ba se intind ligamentele, ba cele de bazin. Nici nu mai stiu cum e fara ele. Banuiesc ca, in cazul tau, este vb despre ligamentele care sustin uterul si care, intinzandu-se, dor.
Atb zic doctorii ca sunt firesti durerile de coloana.. in speta la a doua sarcina. Recomandare: odihna multa si gasirea unor pozitii de stat, comfortabile!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Linda- tot slabuta dar cu burtica ceva mai mare. Parca e mai mare decat am mea. Eu cand stau pe spate nu se mai vede.

Am ajuns pe la 55,7 kg, de la 50, deci am pus 6 kg sa zicem, insa e tuguiata.
Cum daca stai pe spate nu se mai vede burta, dar ce, se scufunda? Uite-o pe a mea cum arata aici

24+ cu Matei
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah rebiana, nu poti merge la o monitorizare sau eco sa nu te afecteze contractiile, daca spui ca.s dureroase ...dar macar nu.s regulate , asa.i?

eu deocamdata spal doar cu clor, mi.e frica sa spal cu 2 substante , se pot amesteca gazele emanate si efectul e destul de nasol, sau spalat la distanta una de alta

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

erata: inca 7 saptamani macar...

Denisa ai intrebat acum cateva zile despre creme/unguente eficiente si permise in sarcina, contra hemoroizilor. Eu am folosit Hemorzon. E drept ca f rar (de altfel e si f bun). Pe prospect, la atentionari speciale, scrie ca in sarcina este indicat sa-l folosesti pe o zona restransa si nu timp indelungat intrucat nu se cunosc posibilele riscuri. L-am folosit cu succes si dupa nastere; au fost necesare doua, trei aplicari si n-am mai avut probleme. Sper sa se intample la fel si de aceasta data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ah rebiana, nu poti merge la o monitorizare sau eco sa nu te afecteze contractiile, daca spui ca.s dureroase ...dar macar nu.s regulate , asa.i?

eu deocamdata spal doar cu clor, mi.e frica sa spal cu 2 substante , se pot amesteca gazele emanate si efectul e destul de nasol, sau spalat la distanta una de alta

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Nu-s regulate, slava Domnului! Nu vreau sa merg la Urgenta pentru ca nu vreau sa risc sa ma opreasca, fie si pt o zi-doua, taman acum in preajma Revelionului. Dar daca se inteteste treaba, voi suna dr sa-mi spuna cum e mai bine sa procedez. N-am facut nimic iesit din comun, nimic care sa declanseze durerea dar era de asteptat sa revina. Noroc ca simt miscarile minunii si ma linistesc subit.
Si eu folosesc solutiile enumerate pt vasul toaletei la intervale de timp una fata de alta. Nu m-am gandit la mirosuri/gaze emanate ci la modul cum actioneaza. Am zis ca e posibil sa interactioneze si sa diminueze una efectul celeilalte. Piticii mei de pe creier... :))

Mergi la inceput