Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta luci o minune de baiat este davidutul!! ce ochi superi are si cum sta el cuminte langa bradut .. iar bunataturile tale .. ce frumos ai decorat salata! |
bine ca nu ai spsu cat de mari au crescut cozonacii ca erau sa mi se lipeasca de tavan
Zici ca ainceput Anna cu tumbele, super...si eu astept. Davidelu daca sta pe spate isi pune asa un picior indoit pe pat, cu talpita pe pat si se impinge dar nu reuseste inca.
Pupam fetele frumoase si harnice
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
lutoniana spune:
Cristina eu m-as baga la o lista dar daca trebuie sa gatesc ca tine zi si noapte nu ma bag, parol....ca eu am fost complet epuizata dupa toate cele 3 bucate pregatite de Craciun....Recunosc si mi-e rusine dar ce sa fac ?
Si cred ca pana la 1 ianuarie trebuie sa-mi iau si cantar ca asa nu ma controlez si nu pot verifica nimic.
PS - nu mai iau pastile Te rog spune-mi si mie daca cumva raman gravida si nu am ciclu de unde stiu ca sunt gravida
Asta imi aminteste de povestile bunicii mele cu fete de la tara care vedeau ca le creste burta, nu stiau ce e dar asteptau sa se desumfle
lutoniana spune:
mai fetelor eu de cate ori nu sunt la calculator vorbiti asa frumos si eu cand apar nu-i nimeni ....
Mi-am amintit ca am vazut si pozele de Monique super faine si ei sunt asa relaxati....ca si Nela cu sotul. Va felicit, e foarte bine asta
lutoniana spune:
Kemsy ce tari sunteti si voi....super poze, de ce le-ai tinut ascunse ? Pustiulica ce par are asa crescut in sus...super
Si eu abia astept sa-i creasca ceva si lui David ca tare chelios mai e
monique02 spune:
Buna seara
Nela am admirat din nou pozele si mi s-a facut dor de vara, de vacanta ... Margelata e super draguta in rochita sa o imbraci mai des.
Liliac noi Craciunul l-am petrecut la ai mei, suntem si acum tot aici.
Elle focul este facut in gratarul din curte, am facut la el seara de Craciun peste, legume, fripturi.
lutoniana spune:
Monique de Revelion tot pe meleaguri minunate sau mergeti in alta parte ?
Acum isi avea locul o discutie la un capucino despre toalete si restaurante, chefuri etc...pentru noaptea de Revelion ....dar stiu ca nu-i cazul la multe dintre noi
Ellenuta spune:
luci ti-am admirat si cozonacii, sa stii. cum au fost la gust? deci davidelu vrea s-o ia la picior .. super! in curand nu-i mai putem lasa nesupravegheati in canapea sau pat ..
monica ce bine e sa fii acasa la mama, nu?
noi revelionul il facem la cabana "in varful patului" .. poate anul viitor sa ne combinam la un munte ceva ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Cristina eu m-am apucat sa citesc si am luat si cateva patratele de ciocolata
Cred ca ai captat deja un invatacel
Uite-asa vreau sa fiu la vara
MangaGirl spune:
buna seara, buna seara, am venit cu sanioara. just kidding. pe aici a plouat si acum e soare un pik.
vad ca ati scris un pik, asa ca ma bag la recuperari.
cu intarziere, kinga si crissbebe la multi ani, sa fiti iubite, fericite, sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti.
ma duc sa citesc.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume