Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello!
Liliacule, esti mortala cu ideea de facut pp la tinta! Dar pentru asta trebuie sa-l conving pe sot sa ii exemplifice, ca asta micu e taaare incapatinat. Nu face ce-i zic nici daca il bat, trebuie convis prin invaluire.
Am vazut poze frumoase de Luci, Monique, Anamaria, Devyla, Nela, Uka!!!
Nela, pai la asa o vreme sa te tot plimbi!! Nu-mi vine sa cred ca erati asa de dezbracati pe afara! Sa vezi la noi ce naspa si ploaie si intunecat e afara.
Si pentru ca am vazut ca toate va plangeti de kilogramele in plus, care s-au inmultit de sarbatori, eu va propun ceva.
Pana la 1 ianuarie luati si cititi Cartea lui Montignac. O sa va cam prindeti urechile, dar nu renuntati, cititi-o pana la capat ca sigur o sa va prindeti ce vrea sa zica.
Dupa 1 ianuarie ne mobilizam toate, facem un grup cu fetele care vor ca la vara pe plaja sa aiba un corp de invidiat si ne apucam sa mancam dupa principiile montignace. Va garantez ca e cel mai usor regim posibil, nu o sa lipseasca absolut nimic esential din meniul zilnic, inclusiv prajituri, legume, fructe, carne, lactate, fibre. Puteti manca pana va saturati, in combinatiile permise. O sa va dau si eu si Crocodana idei de meniuri zilnice, testate de noi, pe care le respectam toate.
O data pe saptamana ne cantarim si trecem rezultatele intr-o listuta pe prima pagina. Astfel o sa fim motivate sa nu calcam pe de laturi.
Eu am tinut regimul acesta in ultimele luni de sarcina si rezultatele au fost peste asteptari. Va pot da idei de prajituri si torturi superbe, cu crema de ciocolata, care chiar nu ingrasa.
Ce ziceti, cine se baga in listuta?
Uite, aveti aici cartea lui Montignac:
http://www.scribd.com/doc/11490302/Michel-Montignac-Mananc-Deci-Slabesc
Ideea e ca daca mancam dezorganizat, astazi salate si maine prajituri a la Ellenuta nu o sa slabim in veci. Acum e iarna si nu conteaza, dar vine vara si banuiesc ca toate vreti sa fiti mamici sexi si frumoase! Vreau sa scot niste zane din voi! (si din mine, bineinteles)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cristina, eu ma bag la asta cu Monti, sa stii! Nici nu stiu bine cum se scrie, de aia am lasat prescurtat...
Ce draguta ai fost ca vrei sa scoti zane din noi... Am inceput sa rad la gandul ca doamne, ce o sa te mai chinui tu sa scoti zanica din je, ca daca material nu-i, nici mama Monti-ului nu scoate!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Nela, faine pozele. Mi-a placut in special aia in care ii tineai esarfa rosie pe cap Anei. Ai o expresie minunata!

Am pus si eu poze, de sezon si nu numai
http://picasaweb.google.com/gianina80ro/Luna3#

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

In asteptarea lui

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Nela, lasa, nu te mai plange, ca la tine e chiar foarte bun materialul, am vazut eu in poze! Nu ma las pana nu te bag iarasi in pantalonii aia masura XS!
Hai ca incep sa fac lista, deocamdata la mine pe calculator intr-un fisier si la 1 ianuarie o afisez pe forum. Dar conditia e sa cititi pana atunci cartea! Eu in 2 zile am terminat-o, nu e mare!

POZE

Mergi la inceput

Kemsi, sunteti superbi toti 3! (si haiosi!)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Kemsi, sunteti superbi toti 3! (si haiosi!)

POZE

Subscriu! Si ce frumos va sta cu coifurile, sunteti niste draguti toti trei!
Am observat ca proaspetii parinti au toti acea aura de fericire, pur si simplu se vede pe fata lor, sunt mai senini, mai impliniti! Asta am vazut si la voi in poze!
Si ce mare su frumos a crescut Loris! Este tare finut, imi place.

Gata, hai ca asa nu ma mai culc in curand!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nela ce plimbari frumoase faceti voi .. super pozutele. am vazut-o si pe anita margelata .. ce mutrite haioase face. pupa elle pe ea de frumoasa! fetele sunt bine, anna se schimba pe zi ce trece, iar eva este o nazdravana .. la nasi a fost bine .. eva nu mai vroia sa plece caci isi gasise partener de joaca pe fetita nasilor. anna a fost super cuminte, n-a dormit insa a stat in dormitor in pat cuminte.

uka tare frumoasa craciunita ta! si ce bradut fain ..

monica ce frumos sta andreea pe teodora. sunt doua scumpe. afara aveti cuptor ptr paine? sau e gratar cel in care ardea focul?

luci o minune de baiat este davidutul!! ce ochi superi are si cum sta el cuminte langa bradut .. iar bunataturile tale .. ce frumos ai decorat salata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

kemsy ce blondin frumos! ce coarne de ren i-ati pus .. sunteti o familie tare frumoasa si placuta!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

am intrat pe mailul comun si am vazut si eu pozutele ..

sabina sunt tare frumoase mogalnetele tale! ce mare s-a facut lisa si ce de cadouri a primit erika.

raluk ce mos craciun dulce si scump este alexutuzul! sunteti 3 frumosi!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Cristina, eu ma bag la asta cu Monti, sa stii! Nici nu stiu bine cum se scrie, de aia am lasat prescurtat...
Ce draguta ai fost ca vrei sa scoti zane din noi... Am inceput sa rad la gandul ca doamne, ce o sa te mai chinui tu sa scoti zanica din je, ca daca material nu-i, nici mama Monti-ului nu scoate!

SARBATORI FERICITE!_

mare adevar ai grait

Poze de clasa intai

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput