La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

LA MULTI ANI!2010

Bine v-am regasit in noul an!Sa dea Domnu sa avem parte de un an mai bun,clopotei voiosi si sanatosi!

Abia acum am ajuns la zi cu pozele,trimit un mare tuturor clopoteilor care si-au sarbatorit ziua in ultimele zile

Ps:am pus si eu cateva poze cu Sonia,sper ca in zilele urmatoare sa am unele mai noi

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 32+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna dimineata pe 2010! noul an sa va aduca numai bucurii, sanatate si fericire voua si familiilor voastre dragi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani!

Sa va aduca 2010 multa sanatate, fericire, noroc si sa va iasa toate asa cum va doriti!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza in 2010 ! Poftiti cafelute fierbinti !

Piticotul meu are stofa de petrecaret a fost in forma maxima pana la 01.40 . E adevarat ca am trisat un pic si l-am culcat pe 31 dec la ora 14.30 pana la 17.00 si a contat enorm.
Oricum omuletul a fost foarte vesel la cumpana dintre ani iar artificiile l-au incantat.
O fotografie aici : http://avlaudum.blogspot.com/2010/01/welcome-2010.html

Va pupam !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

neata

poftiti la o mare cu frisca!

noi am petrecut acasa, eva s-a culcat la 11 noaptea, iar anna a tinut neaparat sa faca revelionul cu noi .. s-a culcat la 1.30 .. sper sa nu o tina asa tot anul ca fac cu capul ..

angi super petrecerea lui pupicu! ce baiat mare s-a facut! sa stii ca si eu am aceeasi stare ca si tine .. nu-mi explic ce e cu mine. sunt tare deprimata .. azi-nopate am si plans ..

laurici ma bucur ca v-a placuta si v-ati simtit bine la viena. nu fii supi ca nu erau deschise magazinele .. ai facut un pic de economie. ce mi-e dor de austria .. dar dupa cum merg lucrurile, nu stiu cand mai ajungem ..

roli pupam vorbaretul!

ema pup frumosii mici. dupa sarbatori ma bag si eu pe monti ca nu mai tine ..

miri ca de obicei .. ma faci sa dau apa la soricei!

lala ce pitic petrecaret!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna dimineata zuzici!

Si ..

LA MULTI ANI 2010! SA AVEM UN AN MINUNAT PENTRU FIECARE! CU COPILASI SANATOSI SI ASCULTATORI SI CARE SA CREASCA CA DIN APA, CU NOI SANATOASE SI IN FORMA, CU REALIZARI PE TOATE PLANURILE SI CU VISE IMPLINITE!!!

Am vrut sa va scriu de aseara, dar nu a fost chip ... am fost ocupata cu pregatirile (parintii mei ne-au fost musafiri), plus ca Sofia a fost asa de agitata incat in loc de 9 s-a culcat aproape de 12, a tinut-o mama in brate la calculator la "Frumoasa adormita" si ... cam asa e efectul pe care il au desenele Disney asupra Sofiei :-)

Si dimineata la 7 s-a trezit...cu pampersul de un kil si body-ul ud. Ce-as mai fi dormit...

Dar ma duc acum, am reusit s-o adorm si mai recuperez ai eu putin, la pranz mergem la masa cu tot familionul la bunica sotului meu. Si pe urma as vrea sa mergem la mall in Cotroceni, Sofia e lesinata dupa locul de joaca din fata de la Noriel :-)

Va pup, sa aveti o zi linistita si un inceput de an excelent!

Si pup cu mult drag clopoteii ale caror aniversari le-am ratat in direct zilele astea: Yannis, Pupi, Karla, Rania & Sara, Octi! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

PS avem si noi pozute, nu de la Craciun ci de dinainte...si cele de la mare din septembrie, pt cine nu s-a mai uitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua in 2010 !!

Sa fie un an mai bun

Celor care poarta numele Sfantului Vasile , le urez un sincer si calduros LA MULTI ANI !! petrecere frumoasa in continuare .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI 2010!

LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR SARBATORITI ZILELEACESTEA!

LA MULTI ANI DE SF VASILE CELOR CARE POARTA NUMELE!

Noi suntem in Maramures, este f frumos ne intoarcem luni va pupam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani! sa fiti sanatosi cu totii, mamici si clopotei, sa aveti parte de un an bogat in momente fericite! sa va bucurati de copiii vostri minunati!

la multi ani si tuturor clopoteilor a caror aniversare am ratat-o (din cauza pregatirilor si a programului incarcat din perioada care aproape a trecut)!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

imi cer scuze ptr intarziere ...

OCTI

La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput