La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Neatza in 2010 ! Poftiti cafelute fierbinti !Piticotul meu are stofa de petrecaret Oricum omuletul a fost foarte vesel la cumpana dintre ani iar artificiile l-au incantat. O fotografie aici : http://avlaudum.blogspot.com/2010/01/welcome-2010.html Va pupam ! O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Ce bine a rezistat Andrei!
Al meu dormea la ora artificiilor si nici macar nu l-au deranjat
Andrei nu doarme la amiaz, sau de ce ai zis ca a contat dormitul la amiaza?
Te intreb pt a Razvan doarme asa in fiecare zi, exact de la 14.30 la 17-17.30. Dar seara se culca la 21.30-22.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
NataliaS spune:
Dragele mele,
LA MULTI ANI!!!!Va doresc din suflet un an 2010 minunat, cu sanatate, fericire si toate bune!
Va multumesc din suflet pentru toate urarile voastre si le doresc la randul meu tuturor clopoteilor care au implinit sau vor implini 2 anisori!
Ca si Angi, Ceska, Lala...nu sunt tocmai in apele mele...oi fi si eu nebatuta (Horia cred ca-i de acord
) si din acest motiv n-am mai scris nimic in ultimele zile.
Noi maine plecam in Slovenia la ski si sunt nerabdatoare sa ajungem...le-am luat si fetelor skiuri(inclusiv Stefaniei) si sper sa guste senzatia si sa ii placa ... cred ca va arata f amuzant pe skiuri...ca o gogosica alunecoasa ![]()
Va pup cu drag si revin dupa 12 ianuarie, sper ca mult mai relaxata si cu chef de scris

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
Ramo doarme zilnic la pranz dar mai devreme , cam de la 12.30 la maxim 15.00.
Azi a recuperat insa somnul pierdut. S-a sculat la 10.30 , la 13.00 din nou la somn pana la peste 16.00 iar acum doarme deja.
Nati sa aveti un concediu super !
Ele si Stancutza pup fetele . Si cele mari si cele mici 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ramonab spune:
La multi ani la toata lumea!!!
Sper ca ati petrecut bine frumos trecerea dintre ani.
Noi am fost la o petrecere unde ne-am simtit foarte bine si am dansat de am o febra musculara...
Razvan a ramas la mami si ne-am dus dupa el abia azi dupa masa.
Am vazut pozicile cu iubitele Sofia si Sonia, frumoase si adorabile ca doua papusi
Mada, distractie mare in continuare.In Maramures e frumos in perioada asta.
Monicaa, nu te desparti de noi.Inteleg ca vrei sa petreci mai mult timp cu Clara, dar te rog sa mai intri sa ne mai povestesti despre ea si sa ne pui poze.
Nu ne departa de voi pt ca Clara e un clopotel drag si nu se poate sa nu stim vesti despre ea, Ok? Te rugam sa mai intri 

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
godzila spune:
La multi ani zuzicilor!
Va urez si eu toate cele bune in 2010.
La multi ani si pentru clopoteii ce au implinit 2 anisori!
Pe scurt, noi am petrecut in familie sarbatorile.
De rev piticii au stat treji pana pe la 12 jumate, suficient cat sa admiram artificiile din centrul nostru. Vladut era un pic stresat iar Iulia in delir.
Noapte buna
ramonab spune:
LalaD, asa deci doarme mai devreme.Am inteles acum, nu stiu de ce am priceput altceva.Scuze. 
Da vad recupereaza din plin petrecaretu ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog
cristacoman spune:
Buna seara.
Sa aveti un an bun si frumos, in care toate supararile din 2009 sa se transforme in bucurii in acest an. Si cel mai important sa fiti sanatoase sa va bucurati de copiii minunati si de familie, in general.
Natalia, drum bun si petrecere frumoasa. Unde mergeti? Noi suntem in Austria, la Villach, dar mergem pentru schi in Slovenia la Kranjska Gora pentru ca este la 20 km de noi. In Austria nu este zapada, dar la Sloveni este super, iar partiile sunt minunate. Nu i-am luat schiuri Antoniei, doar cu saniuta am dat-o. Anul viitor ii luam si ei schiuri. Din pacate astazi a fost ceata si nu am putut schia, dar am facut o excursie la Udine.
Mada, cum este in Maramures? sper ca va distrati.
Ramo, ce bine ca v-ati distrat.
Elle, a vrut si Anna sa fie cu voi, lasa ca are un an intreg sa doarma.
La Multi Ani!!!! clopotzeilor aniversati in luna Decembrie, sa fiti sanatosi si norocosi, sa aduceti numai bucurii in viata parintilor vostri.
Va pup si va doresc un inceput de an minunat.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
cristacoman spune:
Lala, la fel am facut si noi, a dormit Antonia de la 16.30 la 19.30, dar mai mult de 12.30 nu a rezistat, de fapt cand au inceput gazdele noatre sa traga cu rachetele, mi-a zis ca vrea in camera si in camera ca vrea lapte si nani. A adormit in 5 minute, cu toata galagia de afara.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
darene spune:
La multi ani ! Bine v-am regasit in anul nou !
La multi ani Stefan Daniel, Cristian !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
STEFAN
CRISTIAN
La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

!