La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI OCTAVIAN GEORGE!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA TA IUBITA!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Octavian George

La multi ani 2010!!Noul An sa ne fie plin de bucurii,realizari si sa fim sanatosi.
Petreceri frumoase va doresc.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

In prag de sarbatoare am intrat sa va uram LA MULTI ANI tuturor, sa va aduca noul an numai fericire, prosperitate si liniste. Sa aveti un revelion minunat si un inceput de an plin de bucurii.

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Un An Nou cu multe bucurii, realizari si sanatate.

Clopotei, sanatosi si ascultatori.

Zuze, relaxate si odihnite.

LA MULTI ANI!!! .

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Un An nou plin de bucurii, sanatate, impliniri si fericire...si de ce nu, surioare si fratiori pentru clopotei

Va pupam!

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Octi sa cresti mare, sanatos si plin de noroc si de fericire!

Fetelor, sa aveti un an minunat, sa petreceti frumos alaturi de cei dragi si sa fiti fericite!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sa ne luam ramas bun, in ultima gara a vagonului 2009. trenul vietii merge mai departe, pufnind pe alocuri, in liniste pe altele, serpuind printre munti, alunecand la vale. isi urmeaza constiincios drumul, cu mici halte, cu mici schimbari de macaze...

va doresc sa nu priviti cu tristete spre ultima gara pe care tocmai o veti parasi. urmatorul popas, in 2010 va va aduce tuturor energia de care aveti nevoie s-o luati d ela inceput, sau sa continuati planuri frumoase, va va readuce rasuflarea sanatoasa in piept, va va intrema cu aer de munte in mijloc de iarna geroasa. uitati ca ploua, poate uneori si in suflete, amintiti-va tot ce e frumos si ce va da aripi!

poate ati avut un urcus greu, poate ca ati avut sufletul ingreunat, poate ca... ei bine, maine dis de dimineata Anul Nou care va bate la usa sa va invaluie intr-un norishor (parfumat cu cafea, hihi) care sa va redea pofta de sarbatoare!

va doresc un an nou asa cum il visati! va doresc o lista lunga de rezolutii pe care sa le impliniti, va doresc dimineti leneshe si min ishtite, va doresc incercari nemaipomenite, va doresc surprize, va doresc sanatate si pofta de viata,va doresc tot si totusi... sa mai ramana o parte si pentru urmatoarele gari d eimplinit!

la multi ani!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara dragele mele prietene

Am intrat sa va urez un an nou mai bun , plin de sanatate , fericire si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca .

La multi ani 2010 !!!!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

HAPPY NEW YEAR
Dragi Zuze si Dragi Clopotei
UN 2010 MAI BUN PENTRU TOTI SI FIECARE IN PARTE

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LA MULTI ANI 2010!!!!

Dragele mele va urez un an bun, plin de realizari si bucurii. Va doresc sanatate si liniste in mijlocul familiei.

LA MULTI ANI si celor care au implinit in ultima saptamana 2 anisori. Nu am ajuns la calculator dar m-am gandit la fiecare dintre voi si v-am trimis numai ganduri bune.

LA MULTI ANI si celor ce urmeaza pe lista sarbatoritilor.

Eu una am sa ma despart de voi pe o perioada momentan nedeterminata. Una din rezolutiile mele f importante pe anul asta prevede si reducerea statului la calculator in timpul liber. Am sa incerc insa sa va citesc si daca pot ajuta cu ceva va rog sa ma contactati cu incredere pe email.

Va urez inca o data toate cele bune, liniste si echilibru sufletesc. Ultimele doua mi le doresc si mie si sper ca anul asta sa reusesc ce nu am reusit anul trecut.
Ma rog sa reusim toate sa trecem peste clipele grele, peste depresii si peste necazuri si sa ne putem bucura de minunile din viata noastra.

Un ultim gand si pentru viitoarele mamici de anul acesta. Nastere usoara, acomodare la fel, puiuti grasi si sanatosi.

O strangere puternica in brate si pentru cele care se reintorc acum dupa 2 ani la munca.Va urez acomodare usoara si cat mai putine dureri de suflet.

Va pup si toate cele bune.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput