La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Va citesc dar nu ma simt in stare sa spun prea multe. Sunt super deprimata si nu reusesc nici sa imi identific starea nici sa mi-o explic... imi tot explic ca am un numar nesfarsit de motive pt care trebuie sa ii fiu recunoascatoare lui Dumnezeu si nu am nicio nemultumire dar tot nu reusesc sa ies din pasa proasta. Nici nu pot identifica ce am. Nici PMS nu e. Nici bolnava nu sunt. Dar ma simt groaznic cand sunt asa si nu imi place deloc sentimentul as sta pur si simplu intr-un colt si tot ce vreau e sa nu ma bage nimeni in seama. Nici sa plang nu pot ca nu am niciun motiv. Cum spunea bunicul meu, cred ca sunt nebatuta... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata - despre mine si puiul meu Valul pictat- poze |
Daca te ajuta cu ceva , nu esti singura "nebatuta" desi motivele mele eu le cunosc .
Lasa ca ne aduce 2010 precis o stare mai buna ca altfel am pus-o de mamaliga amandoua .
Pe pariu ca la tine unul din motive este intoarcerea la job

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
La cumpana dintre ani va doresc ca anul ce se naste sa va aduca numai bucurii, sanatate, belsug si fericire alaturi de cei dragi !
Fie ca 2010 sa fie un an mai bun, linistit si mai prosper!
La multi ani !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
darene spune:
La multi ani Octavian George !
Sa fii sanatos si fericit toata viata !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
eladea2005 spune:
VA DORESC UN 2010 MINUNAT, INCARCAT DE BUNATATURI: SANATATE, NOROC, LINISTE SUFLETEASCA, BUCURII SI IMPLINIRI!!! LA MULTI ANI!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
13+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ceska777 spune:
Buna ziua zuzelor pentru ultima data in 2009...
Intru si eu la deprimate? La noi ploua neincetat, nu stiu de unde scoate tati de gaza amenintare ca de sambata incepe aici iarna. By the way suntem la soacra si sotul a simtit imediat la micul dejun ca n-am nici un chef si ca mai bine ramaneam acasa, acolo macar puteam sa zac. Suntem in continuare si eu si B raciti. NU a vrut sa bea sirop l-am amenintat cu seringa de la nurofen si a cerut singur din paharutul masura sa bea. La picaturi in nas tot a urlat. Nu va mai fac capul calendar cu dumele de la soacra dar imi stau in gat. Copilu nu are voie nimic sa faca, am primit recomandarea sa o ia la fund daca nu asculta!!!!! Daca nu ii aduceam nepotul sa il vada iar nu era bine!!!! OF!!!!
In schimb va doresc un an nou 2010 linistit si imbelsugat, sa va mai rareasca grijile iar criza sa se duca pe alte meleaguri daca n-o vrea sa dispara de tot!!!! Sa fim sanatosi cu totii ca le-om duce pe toate. Sa va bucurati de orice clipa frumoasa si sa nu stati prea mult triste.
PS
Am vazut luni sau marti un film tare (dar nu pana la capat) cu Meryl Streep si Uma Thurman in care prima e psihanalista celei de-a doua care insa se indragosteste de fiul primeia, cu 14 ani mai mic decat ea. Am inceput sa ma gandesc la cum va fi cand va trebui sa "aprob" peste vreo 20 de ani o prietena pentru B sau chiar nora. Iar azi de dimineata in baie vazand aparatele de ras ale baietilor (16 si 18 ani) nu-mi puteam imagina ca inevitabil va veni si acel moment cand tata si fiu se vor certa pentru oglinda din baie.... la barbierit. Momentan inca mai schimb pampers dar timpul zboara...... Macar sa zboare cu folos si sa ne aduca numai bucurii: mici dar multe.
LA MULTI ANI,2010! Sa ne revedem cu bine!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
SA V-ADUCA 2010 SANATATE, NOROC SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI PE CARE II IUBITI!
SI CUM SPUNE VERSUL: "CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE!"
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI, OCTAVIAN GEORGE! 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Din pacate nu lipseste nici de la noi deprimarea, nici cearta dintre noi. Este pentru prima data cand sotul este cel care aplaneaza conflictul, poate e un semn bun.
Sa speram ca se vor duce toate odata cu anul vechi. Sa speram ca noul an ne va aduce tuturor linistea si bucuriile pe care le meritam, alaturi de familii si de copilasi.
Incercam sa ne scuturam de toate cele rele si sa le asteptam pe cele bune.
Va doresc un an nou bun, fericit si imbelsugat! La multi ani 2010!
La multi ani clopotelului Octavian, care implineste 2 anisori in ziua de revelion!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
AngeliquedeS spune:
La multi ani si sanatate multa pentru 2010 si de la noi!
Lala, cred ca ai dreptate cu unul din motivele deprimarii mele dar nu sunt sigura ca e numai asta... imi pare rau insa ca si tu si roli si ceska compatimiti alaturi de mine ![]()
Ceska, si eu am vazut filmul de care spui, dar sfarsitul nu mi-a placut, asa ca mai bine ca nu l-ai vazut pana la capat.
roli25 spune:
Abia acum am realizat ca e primul revelion pe care il organizam acasa, si e primul in casa noua
...sper sa fie de bun augur.
Mai avem de facut cateva platouri si gata cu pregatirile.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ramonab spune:
La multi ani 2010!!!Anul nou sa va aduca multa sanatate, multe bucurii si realizari!!!!An Nou Fericit!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)