La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245
Raspunsuri - Pagina 12
nemary spune:
LA MULTI ANI cu bucurii si multa, multa sanatate va doresc inca de azi pentru noul an care ne bate la usa.
maine o sa stau acasa si probabil voi fi ocupata cu ceva pregatiri pentru masa de Anul Nou, nu cine stie ce ca nu suntem prea mancaciosi si o sa mergem si pe la mama.
sa ne reintalnim cu vesti bune in 2010 si sa speram ca va fi un an muuult mai bun decat cel care tocmai se termina.
SARBATORI FERICITE tuturor, va pup si va imbratisez cu mare drag. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
26+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
roli25 spune:
Intru si eu pe fuga sa urez tuturor clopoteilor care au implinit zilele acestea 2 anisori
La multi ani! Yannis Alexandros, Mihai Viktor, Karla, Luca Gabriel, Rania si Sara. Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Zilele astea am fost pe drumuri, cumparaturi, etc...sotul a stat cu Andrei si si-a indeplinit indatoririle exemplar (i-a dat sa pape, l-a scos in parc, a spalat vase, s-a jucat cu el
), iar Andrei a papat si a fost cuminte. De cateva zile a inceput sa spuna o multime de cuvinte, imita aproape tot ce aude. Dimineata incerca sa imite laptopul de jucarie pe care nu stiu cum a reusit sa-l seteze in engleza
. Deh, ma laud si eu, ca pana acum era tare retinut cu vorbele
.
Copiii "au primit invitatie de revelion" (evidenta aranjata de noi) la bunici
, Marc la mama si Andrei la soacra-mea, iar noi vom sarbatori acasa impreuna cu o familie care isi lasa si ei pitica la bunici.
Andrei va sta in premiera la soacra-mea, ca pana acum Marc era abonat la ea si Andrei la mama. Dar, Marc a vrut la mama neaparat, ca i-am promis in vacanta asta cateva zile la ea. Asa ca nu mai facem iar rocada. Soacra-mea s-a aratat cam tematoare, ca daca nu se descurca, insa i-am amintit ca l-a avut pe Marc 2 saptamani la ea, cand avea 1,6 ani, cand s-a nascut Andrei, (deci mai mic decat e Andrei acum) si a reusit...asa ca n-a mai avut replica
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Ellenuta ma uimesti cu talentul tau prajituresc si cu energia debordanta de care dai dovada
.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura Ioana spune:
LalaD
maaare dreptate ai avut! Eu stiam ca pitica a rezistat super pana la mare, doar cu jucarele marunte si cu cantecele, dar acum chiar o patzeam![]()
Noi trei facem revu' acasa. Asta e, chiar nu avem niciun alt plan, dar daca ar aparea ceva am putea lasa fata cu soacra mea.
Fetelor voi cum va descurcati cu copiii care au luat pe "NU VIAU! NU VIAU! NU VIAU!" in brate?
La mine e jale: si daca o intreb cum o cheama zice "nu viau" x 3 (ca sa fim siguri ca asta zice)
Si ne loveste, pe mine, cel putin, ma loveste peste fatza, peste maini, picioare, da si cu piciorul in mine....nush cum sa fac....imi vine sa-i dau cateva de numa (uneori ma loveste rau tare peste fatza)
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
roli25 spune:
Laura, si pe noi ne altoieste Andrei cand il certam. Nu-l las. Il cert, ii spun ca el nu are voie sa dea in mami si tati, in anumite cazuri ii dau una la fundulet si se supara, lasa buza jos, isi ia "nana" (ursuletul de consolare) si se potoleste.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
ramonab spune:
Seara buna fetele!
LauraI imi pare rau ca nu ai gasit magazinele deschise.Las ca macar nu ai cheltuit bani, si asa e criza ![]()

Bine totusi ca aveti amintiri frumoase.
Cat despre copiii care va lovesc eu zic sa ii tratati cu indiferenta in momentele acelea.Si aici ma refer ca pur si simplu nu-i spuneti nimic, nici ca a facut rau, nici ca v-a suparat lovindu-va.Nimic.Pur si simplu plecati de langa el si va vedeti de alte treburi in care el nu va fi inclus sub nici o forma.Asta trebuie sa tina pana cand copilul da semne de parere de rau.
Si nu-mi ziceti ca e prea mic pt pareri de rau, pt ca nu e.
Nemary, sarbatori fericite si tie si sa ne auzim cu bine dupa Anul Nou, daca zici ca nu mai intri 
Roli,
lui Andrei pt "datul drumului la gura".
Vad ca si voi v-ati aranjat rev-u.Foarte bine faceti ca de caeea sunt bunicii
Si noi lasam piciu la mami si mergem cu niste prieteni la un fel de club.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
miky_mamica spune:
Buna seara si de la noi!!!
Va multumim mult pentru toate urarile primite de Luca de la voi si le intoarcem inzecit catre clopotei si familiile voastre. Va multumim ca v-ati adus aminte de noi cu toate ca eu intru cam rarut pe aici in ultimul timp si va pupicim dulce de tot!!!
Am avut parte de cateva zile superbe alaturi de puiul meu pt ca am fost acasa cu el si l-am sarbatorit si duminica cu familia si marti impreuna cu nasii si cu Daria si Mary ( si le multumim pe calea asta ca au venit si ca au rezistat in nebunia creata in casa noastra de baietelul nasilor
)
Si Luca a avut doua torturi si pe amandoua a incercat sa le manance cu mana ... iar pe urma s-a servit cu cate o felie din care a mancat singur singurel ... doar era sarbatoritul ...
Si pentru noul an va doresc doar sanatate ca-i mai buna decat toate si sa va bcurati de clopotei si de toate trasnaile lor!Si fiindca gaza tot ma trage de maneca sa mergem la joaca va trimit cate o gura de aer proaspat de aici de la munte unde vreau sa ninga ... slabe sperante ...
Si La Multi Ani!!! si la multi bani!!!!
AngeliquedeS spune:
Va citesc dar nu ma simt in stare sa spun prea multe.
Sunt super deprimata si nu reusesc nici sa imi identific starea nici sa mi-o explic... imi tot explic ca am un numar nesfarsit de motive pt care trebuie sa ii fiu recunoascatoare lui Dumnezeu si nu am nicio nemultumire dar tot nu reusesc sa ies din pasa proasta. Nici nu pot identifica ce am. Nici PMS nu e. Nici bolnava nu sunt. Dar ma simt groaznic cand sunt asa si nu imi place deloc sentimentul as sta pur si simplu intr-un colt si tot ce vreau e sa nu ma bage nimeni in seama. Nici sa plang nu pot ca nu am niciun motiv. Cum spunea bunicul meu, cred ca sunt nebatuta...
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta nicole uite aici praji cu nuca in sectiune .. pupici noapte buna! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elle arata fantastic... mi-ai facut o pofta

Te pup!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
emabucuresti spune:
buna dragelor!
La multi ani inca o data clopoteilor mei dragi sarbatoriti in decembrie! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti dragilor!
apoi va urez la multi ani tuturor, cu sanatate si bine in noul an!
dupa cum v am obisnuit, intru rar si ma plang de lipsa timpului. noi suntem bine, sanatosi, voinici, insa eu cu mare deficit de timp liber si de somn. am inceput diversificarea meniului lui sasha, milan este pe zi ce trece mai vorbaret, suntem la faza in care repeta orice aude, e f frumos si f greu in acelasi timp dar incetisor ne facem noi mari.
eu si sotul suntem foarte foarte prinsi cu cresterea lor,doar cu programare putem intra sa facem un dus/baie, pt ca ne solicita cel putin unul din doi in permanenta.
noi am fost putin plecati pana in sarbatori, dar acum, mai ales fiind primele sarbatori in formatie de patru, am dorit sa fim impreuna de craciun si revelion. baieteii l au intalnit pe mos la baneasa mall dar nu am a vut timp sa pun poze in album sa vi-i arat
printre picaturi mai vad pozute cu voi , asa ca eu sigur nu va uit
apropo de retetele citite, salivez eu dar n as avea timp si rabdare , ma mandresc insa ca am slabit de la aproape 62 la 57 de kg si visez sa ajung cat mai aproape de 50. cu monti si greva foamei uneori,cand vedeam ca nu se clintea nici un gram.cel mai greu a fost sa elimin glucidele 'rele' din meniul meu, care dealtfel era compus aproape in intregime din ele
eu in per sarbatorilor am gatit curcan, peste si vita, toate la cuptor, am evitat porcul caci nu ne place prea tare si apoi nu aveam timp si energie sa fi gatit separat pt noi si milan.
aveam o groaza de lucruri sa va mai spun, inca pe atatea sa va mai intreb,dar fug sa mai schimb doua vorbe cu sotul si apoi somn ca in doua trei ore sasha mai ia de proaspata, cu chef de papa si de joaca in toiul noptii