Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !
Raspunsuri - Pagina 5
Celia spune:

Stefan de mami Sim
Stefania Daria de mami Florentinalo
Stefan de mami Mariadia
Stefan Robert de mami Alehiam
Stefan Eduard de mami Bumbita
Stefan Andrei de mami Nana
Stefania de mami Crisjo
Stefania de mami Andrruzza
Stefana Alessia de mami Kriss
Stefan Mihai de mami Lilianamarcu
La multi ani, tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua numelui, mici sau mari! Sa fiti sanatosi si fericiti!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Erina , Gabriela,
.
Una din multele discutii surprinzatoare cu Andreea:
Ea inca nu este intarcata si cand prinde momentul ca ma asez ...vine si isi ia pozitia de supt...
mami: Gata Andreea , de acum vei papa tzitzi doar la nani, nu asa toata ziua buna ziua tzitza....
Andreea: Buna ziua tzitza , am venit la tine....
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
aandreea27 spune:
buna ziua si de la noi.mamaie il culca pe andu,aa ca am putin timp de forumeala.
la multi ani stefanilor si stefaniilor mari si mici,sa fiti snatosi si bucurosi.
azi ne-am trezit tarziu,adica pe la 9
.asara a fost o amosfera placuta,la un pahar de vin,cu copiii misunnd printre noi.
am vazut pozele erinei pe mail,mami, daria este superba,blonda printesa din poveste,iar tu emani liniste si seninatate.si povestesti asa frumooosssssssss.
sabina imi e un dor de ninsoareeeeeee.zic astia ca vine si pe la noi.
am mancat asa mult zilele astea,maine face mama o ciorba cu zeama de varza.andu de abia asteapta sa pape dobica.merg la el ca vocifereaza.
aandreea27 spune:
nico ai niste copilasi foarte frumosi.si seamana amandoi.
oau sabina ce poze reusite.ce cocheta este micuta sofia.iar coafura ei este bestiala.iar ghe este un finut.ce frumosi sunt in fotografia cu amandoi la sevalet.atmosfera este relaxanta.imi place.
Sabina spune:
Dragele mele, am trimis pe contul comun poze de la intalneala:)
Nu mi-au iseit cine stie ce, dar acolo o atmosfera tot se vede.
fetele care ati fost, puteti adauga fotografii in acel album, exista optiunea asta.
Va mai spun ceva, eu mi-am facut un alt cont de gmail, ca sa am mult spatiu pe el, sa transmit fotografiile la rezolutie maxima, sa le puteti salva in cele mai bune conditii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia contractia a fost clar de la atita munca. Frumos ati petrecut! Sa se bucure sanatos Tudor de toate jucariile. ![]() Vroiam sa intreb si gravidutele din strainatate care e parerea medicilor de acolo despre celulele stem? |
Multumim!
Din pacate, nu prea am fost cuminte si ieri, la film, am avut alta contractie durerosa, poate si pentru ca sonorul era dat spre maxim...dar filmul e interesant, mai ales 3D. Am vazut Avatar. Si Tudor a fost super cuminte fara noi, nu a plans deloc!
Parerea e buna, doar ca aici nu se recolteaza. Noi am vrut sa donam placenta pentru cercetari, dar ne-au zis ca trebuie sa platim tot noi nu stiu ce recoltare si ca nu prea erau interesati si banci de celule sunt doar in strainatate, nu aici. Asa ca am abandonat ideea.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Am vazut minunate poze pe mailul comun...super!
Eu tot restanta la poze, trebuie sa vad daca le-a descarcat sotul...poate zilele astea ma achit de datorie.
Sa va spun ca Tudor doarme deja de mai bine de o saptamana in pat mare, parca a dormit acolo toata viata lui. si am inceput si noi antrenamentul la olita, azi doar un accident, dar ce e mai important, azi a cerut el la olita si a facut kk, deci suntem pe drumul cel bun. Acum e la joaca in zapada cu tati si eu, in loc sa intind rufele, bantui pe aici.
Picio, si eu a trebuit sa spal nenumatarele perechi de pantaloni si chiloti pisate in prima zi de antrenament fara scutec...dar eu cred intr-un Dumnezeu care nu se supara pe oamenii harnici, dimpotriva!![]()
Sper ca ai facut progrese cu aranjatul hainutelor si ca Bebe e inca la caldurica, in burtica!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Piciulika spune:
Buna seara si de la noi - inca cu burtoi. Da, Yaia, ma bazez pe tine! ![]()
Ieri am inceput sa-mi adun necessairul, asa contractzii naspa m-au luat - am pus de-o parte hainutzle 50-56 de adus din spital, sa le inhatz si... cam asta e bagajul, ca restul itzi dau ei. Apoi s-a linistit tot. Exact cum zicea Crishtina! 
Speriat de evenimente, Tati a montat pana la miezul noptzii cadoul de la BB pentru Micha: un 'moc'www.pegperego.it/page.php?idp=0000000052&sid=924af70b3b06fffb61074f764405cdd0&pageid=ITOYS001&m58TplModel=product&t=740" target="_blank">
Ducati Desmosedici cu baterie. Doar n-o sa vina BB cu o cutie de piese?!!
Am vazut poze cu Sara, norutza mea frumooooaaasaa si eleganta de nu se poate, apoi puii dulci de tot de rnico, papusile de devylla - une esti mami?! iar nu apari! - si revazut frumoasa cu strungareatza, Daria. Ma tot intrebam de Sim zilele astea - ce faci? Totzi bine, da?
Teo, multzumim de mesaj 
- ne-ai prins intre contractzii aspre...
La multzi ani de Sfantul Stefan la toti ce poarta numele acesta frumos, tatici, pui, mamici, bunici...
Apropos nume - vorba aia, eu tot nasc
, si inca oscilam la greu cu numele! Si Erina, si Bernix si... toate ne-atzi spus, si noi...!!! Ba e Alex, ba nu mai e. Acuma am venit si cu noi nume: Nicolas (Nico), Remo... zau suntem zuzu!
Iar Michael o tot tzine cu Kuni (?!?!???) sau Jan!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia mami: Gata Andreea , de acum vei papa tzitzi doar la nani, nu asa toata ziua buna ziua tzitza.... Andreea: Buna ziua tzitza , am venit la tine.... |
Dementzial de dulce!

Al nostru e pe faza, da' obraznic. Ieri seara:
Tati: Michael, gata, la kuki acuma!
Micha: Nu, nu kuuuki!
Ba da, ba nu, samd.
Michael: Kuki tu!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 3 sapt
slippers76 spune:
La multi ani de Sfantul Stefan pentru toti sarbatoritii, mari si mici
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts