Dulceturi si papanasi 2007 Craciun fericit !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

piciulika si noi avem cantare la culcare.ain timp ce isi indeplineste ritualul:spalat,luat mamaua(pijamaua) zice intr-una bebe nani nu,nani mami,bebe ta mami nani.si uite asa sta langa mami pana adoarme el,ca daca ii zicem ca merge la nani,face ca trenu.
azi a stat in casa si e cam agitat.acum se plimba cu mote prin casa,adica din perete in perete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci sa va mai zic:)

Celia, bestiala fata! Ce sa mai, omuletii nostri au crescut....

Piciu, hai, inca o saptamana mai rabda si tu:)

La multi ani de sf Stefan! Un pupic special pt Andrei Stefan de nana, Stefania de Andruzza, Stefan de Sim!

Yaia, si eu am avut cate o comtractie , dpoua pe zi in trimestrul 2 de sarcina...si in cel de-al treilea un pic mai multe...se pare ca sarcina a doua e mai predispusa la contractii decat prima.
Stiu insa ca-s fete care si la prima sarcian s-au chinuit....ceea ce ma face sa trec la catalog:

Myral, pe unde umbli?? Mi-e dor de tine! Si Magda, ne lasa cu ochii-n soare....doar cu o urare

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mama Piciluk, ce mai cadou!

Sa va pove putin de azi.

A nins ca-n povesti, ceea ce le-a facut pe fete sa intarzie nitel. Insa nu numai asta a fost, ci un blocaj infiorator de la Azuga pana sre iesirea din Busteni, pt Rox si Marunzika a fost jale, ca au stat pe loc.
Motivul? l-am aflat acu, de pe hotnews:
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-6764828-update-politia-romana-reusit-prinda-cei-doi-barbati-suspectati-implicare-furtul-arme-ciorogarla.htm

Dar pana la urma au ajuns, mai intai fetele de la ploiesti, dupa cca juma de ora si restul.
S-au impartit cadouri, s-au baut cafele, s-au mancat strudele si cozonac si Stollen:), iar copiii s-au inteles de minune, nici nu ma asteptam!
Nu s-au certat absolut de loc, au cantat la pian care mai de care si au desenat, s-au jucat cu masinutele si cu tot ce mai gaseau p-acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fete dragi!

Wow cite poze cu copii super frumosi am vizionat! Iar mamicile idem!
Matteo a vizionat si el o parte,iar la poza cu Daria si steluta a zis :"Mami e bellissima fetita asta !"

Imi face placere sa vad ca Mos Craciun a venit incarcat pe la toti si prichindeii s-au bucurat de daruri.

A venit si la noi Mosul (tati) cu o multime de jucarii.Energizer era emotionat tare,a cintat Mos Craciun cu plete dalbe,in soapta si incurcind cuvintele ...si zau ca-l stie f bine,il fredoneaza de vreo 3 luni...asa ca Mosu' e de vina

Am avut un Craciun tare frumos...am stat acasa doar noi 3,am mincat o gramada de bunatati,ne-am jucat si ne-am dragalit toata ziua.
Nana ma bucur ca ati reusit sa mergeti in tara si sa petreceti sarbatorile in sinul familiei
Papanah sper ca Anul Nou sa va readuca linistea si armonia
Teo hai sus fruntea! Sper ca intre timp ti-a revenit zibetul pe buze!
Yaia si Piculika jos palaria!...cu reusiti sa faceti atitea? la un pas de nascare?
Sabina ma bucur ca analizele au iesit bine ! Tin pumnii in continuare!
Danielle bine ca te-ai linistit!

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor mici si mari!

Super pozele de la intilneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume.

Am vazut poze foarte frumoase, cele de la intalnirea de la Busteni, superbe pozele cu cpoii la pian.

Nico fruntea sus, ai niste copii superbi si cred ca merita sa faceti acest sacrificiu pentru ei, pentru voi. Doamne ajuta!

Erina sunteti doua frumoase, iar burtica ta s-a facut mare, am emotii pentru tine!

Noi acasa la caldurica din pacate tati a lucrat si ieri si azi. Aseara au venit nasii pe la noi, Adelina a dat o reprezentatie ca la spectacol cu tot tacamul, rochie(peste hainele de casa), microfon si un repertoriu foarte variat de l aGhita, la mos craciun si altele. Chestia e ca i s-a pus pata de ieri de cand a vazut la tv niste fetite in rochite care cantau si de atunci poarta fuste si rochite. Aseara a dormit cu o rochita peste pijamale si nu se mai dezbraca de ea. e tare haioasa.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani celor care si-au serbat onomastica de Sf. Stefan!

M-am delectat cu poze frumoase de pe mailul comun,nu mai dau nume,sa nu uit pe cineva..

Miru butona mai inainte la telefonul lui taica-meu si zice : sa vedem cat credit mai are bunu

Gabriela,Erina pupam frumoasele

Mergi la inceput

Danuta astept poze noi si cu voi. Tare isteata Miru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Danuta astept poze noi si cu voi. Tare isteata Miru.

nu prea am mai facut poze in ultima vreme..
Multumim,intoarcem pupicii..e tare dulce si ne face sa radem chiar daca suntem suparati

Mergi la inceput

V-am trimis si eu catvea poze pe mail-ul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani de Sf Stefan (inclusiv fratelui meu )! NUmai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput